Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Corona har fået os til at købe flere møbler

Af Annoncør

Der var krise i detailhandelen, da første nedlukning ramte. Alle butikker, der ikke solgte dagligvarer eller andre fornødenheder, var tvunget til at lukke. Senere gjaldt det kun butikker, som lå i storcentre, hvilket ramte en række kæder hårdt.

Men i møbelbranchen ser det ud til, at der alligevel er grund til at være optimistisk. Her meldes der nemlig om et stabilt salg, og nogle steder endda højere end tidligere. 

Shopping er rykket hjem i stuen

Da vi hverken måtte gå ud at spise, i biografen eller i butikker, måtte de fleste af os finde nye måder at bruge vores penge på. Dem, der ikke allerede gjorde det i forvejen, begyndte at handle mere på nettet. Fragtfirmaer som GLS fik pludselig forrygende travlt, og enkelte større møbelkæder kunne ganske enkelt ikke følge med den store efterspørgsel.

Den store mængde tid, vi pludselig var tvunget til at bruge i vores hjem, skabte nemlig grobund for mere shoppelyst. Dette skyldtes både, at vi har fået øjnene op for vigtigheden af hygge inden for hjemmets fire vægge. Derudover kan en del af forklaringen også være, at mange sparede en del penge under nedlukningerne, i det impulskøb og restaurantbesøg blev holdt på et minimum.

Ikke alt skal købes online

Nu hvor butikkerne igen kan holde åbent, tør vi godt sige: Nogle møbler skal helst købes i butikkerne. Eller i hvert fald ses i levende live, før de bestilles hjem. Her gælder det særligt senge og siddemøbler, som bedst kan vurderes, når man prøver dem. Der er heldigvis rigeligt med butikker i og omkring Aalborg, hvor du kan tage på tur, inden du beslutter dig.

Leder du for eksempel efter en ny dobbeltseng, kan det anbefales at prøve en hel del forskellige i butikkerne først. Og vores råd nummer et må være: Find de bedste dobbeltsenge her inden du tager hjemmefra. Så ved du nemlig cirka hvad du leder efter og mister ikke modet undervejs.

Der er nemlig rigtig mange forskellige senge at vælge imellem, og det handler om at kende sine behov, ønsker og sit budget, inden jagten går ind.

Mange sælgere kan hjælpe dig med dine overvejelser og kan også hjælpe dig til den bedste måde at teste sengene på. Men vær opmærksom på, at de er sælgere – ikke uvildige rådgivere.