Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets største tilbudsfest: Coolshop klar med det vildeste Black Friday-show

Af Emil Kjær Jørgensen

Hvis der er én virksomhed i Nordjylland, der er synonym med Black Friday, så må det være Coolshop.

Det er blevet en fast og elsket tradition, at Aalborg-virksomheden sender Live på Facebook Black Friday.

Det har været en gigantisk succes i mange år, hvor tusinder af danskere har fulgt med og fået spandevis af gode tilbud på Nordens førende webshop.

I år er naturligvis ingen undtagelse.

Livestreams, Præmier, og Uventet Underholdning

Den nordjyske e-handelsplatform er nemlig klar til at omdanne Black Friday til en festdag, der vil få selv julemanden til at bytte slæden ud med en indkøbsvogn.

Med tre live-shows på Facebook lover de ikke kun attraktive tilbud og fantastiske præmier, men også en god portion uforudsigelig underholdning – og måske et par uventede overraskelser.

Sidste år endte et af showsene med en utilsigtet aktivering af en brandalarm, og hvad der sker i år, kan kun tiden vise.

“Det er svært at sige præcist, hvad man kan forvente, da vi ofte først finder på det, når vi er live. Jeg har kun ét krav. Det skal være vildere i år. Og for lige at få noget på det rene, så var det faktisk ikke mig, der satte gang i røgalarmen sidste år,” udtaler Jacob Risgaard, en af Coolshops medstiftere.

I år finder Black Friday-livestreams sted den 24. november, hvor Coolshop vil transmittere tre gange på deres Facebook-side.

Selvom liveshowet er fredag den 24. november, startede Black Friday-tilbudsfesten allerede den 16. november på Coolshop.dk og løber til og med den 27. november, hvilket giver kunderne en udvidet mulighed for at fange årets bedste tilbud.

Årets største tilbudsfest: Coolshop klar med det vildeste Black Friday-show

Sådan kan du følge med

Første liveshow starter kl. 10 om formiddagen med en rundvisning i Coolshops kontor og lager i Nørresundby. Her får seerne et unikt indblik i virksomhedens travle dag og mulighed for at vinde præmier undervejs.

Andet liveshow er kl. 15, hvor værterne Mads og Morten byder velkommen i Coolshops lounge. De vil præsentere eksklusive tilbud og dele ud af en masse præmier. Værterne Mads og Morten udtrykker deres begejstring:

“Vi kan desværre ikke selv se showet, da vi er en del af det. Men vi ville ønske, vi kunne, for der er virkelig mange, som vinder præmier. Vi overvejer at ansætte en stand-in, så vi også kan deltage i præmiejagten!”

De vildeste præmier i vente

Det sidste show, kl. 20.00, er hovedbegivenheden, hvor der bliver skruet op for både tilbud og underholdning.

Med Jacob Risgaard, Mads og Morten ved roret er det garanteret, at Coolshops tilbudsskib ikke sejler stille – forvent bølger af gode tilbud og præmier så store, at de næsten ikke kan være på skærmen.

Med præmier som PlayStation 5, arkademaskiner, kæmpe LEGO-æsker og meget mere, er Coolshop fast besluttet på at gøre Black Friday til en dag, der vil blive husket – måske endda af dine naboer, hvis du jubler for højt over de fantastiske tilbud.

Du finder livestreamet lige her.

Del artikel

Andre læser også