ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Coolshop ændrer i ledelsen: Jacob Risgaard får ny rolle

Af Michael Qureshi
PR-foto Løvens Hule
PR-foto Løvens Hule

I går kunne vi fortælle, at vores lokale iværksætter-helt Jacob Risgaard er tilbage i Løvens Hule i næste sæson, hvor vennen Jesper Buch også har besluttet sig for at tage en sjette sæson med.

I dag kan man så læse i overskrifter i flere medier, at Jacob Risgaard trækker sig tilbage i Coolshop. Det er dog ikke tilfældet, men Coolshop har offentliggjort, at man ændrer i ledelsen.

Derfor har man ansat John Romedahl som ny administrerende direktør i stedet for Mark Nielsen. Ligeledes søger man nu efter en marketingsdirektør, som kan overtage den rolle fra Jacob Risgaard.

Trækker mig ikke tilbage

Både Risgaard og Mark Nielsen vil i stedet bruge tid på alle de virksomheder, der nu ejer sammen under Coolshop-paraplyen.

Jacob Risgaard skriver selv på Facebook;

“Modsat hvad mange aviser i dag skriver, så trækker jeg mig IKKE tilbage, men Coolshop.com har ansat ny CEO, så vi kan bruge MERE tid til det vi er bedst til.

Vi har været så heldige at kunne overtale John Romedahl til at være med til at bringe vores snart store barn Coolshop til næste level. Vi er efterhånden involveret i rigtig mange spændende virksomheder, som alle har en sindsyg spændende rejse foran sig,” skriver han.

Tog selv telefoner

Risgaard forklarer også yderligere, at tingene er ganske anderledes i dag her 15 år efter han trådte ind i Coolshop.

“Coolshop er en helt anden i dag end den var i 2001 dag Mark Nielsen og Mike S. D. Nielsen startede op i garagen.

Jeg kom selv til i 2005 og kan stadig huske hvordan Mark og Mike måtte løfte røret fra telefonen, så den ikke ringede når vi på kontoret skulle optage video på Video8 kameraet .

Jeg er stadig ekstremt taknemmelig over at få lov at arbejde sammen dagligt med Mark, Mike og resten af Coolshop familen.”

Til Finans udtaler han sig;

“Vi er nået et punkt i Coolshop og vores egen udvikling, hvor det er tid til at gøre noget nyt. Vi har mange aktiviteter, og jeg er f.eks. også med i den kommende sæson af Løvens Hule, så der kommer uden tvivl endnu mere til.”

Del artikel

Andre læser også