Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cool Car Race slutter i Aalborg: Her kan du opleve de vilde superbiler

Af Michael Qureshi
Fra tidligere år
Fra tidligere år

Om et par uger afvikles det fede Cool Car Race, som er det største træf for superbiler i Danmark.

Hvis du er til vilde biler som Ferrari, Lamborghini, Porsche og mange flere dyre bilmærker, så er Cool Car Race noget for dig.

Som MigogAalborg for nogle uger siden kunne afsløre, så slutter løbet i Aalborg lørdag d. 24. august. Sidste år blev Aalborg forbigået på ruten, selv om løbet ellers er opfundet her i byen af Coolshop.

Men i år kan aalborgensiske bilentusiaster igen glæde sig til at opleve flere end 20.000 hestekræfter samlet et sted. I år er der blandt andet fem Lamborghini’er med i feltet.

Nu kan vi så løfte sløret for, hvor præcis Cool Car Race slutter.

Det bliver på Aalborg Streetfood – The Lighthouse, hvor bilerne parkeres ude foran, så man i en times tid kan få lejlighed til at beundre de mange vilde biler.

Det plejer også at være en kæmpe oplevelse i sig selv at se bilerne ankomme og køre igen, da der er godt brøl på de store motorer i superbilerne.

Der bliver ankomst ca. 16.30 efter planen.

“45 superbiler stilles op lige foran Street Food. Der er DJ, masser af larm, højt humør, udendørs bar. Der bliver mulighed for at komme helt tæt på bilerne, og så kan man nyde aftensmaden blandt 20.000 hestekræfter,” fortæller Jacob Risgaard, partner i Coolshop, til MigogAalborg.

Cool Car Race slutter i Aalborg: Her kan du opleve de vilde superbiler

Starter på Rådhuspladsen

Løbet køres fra 23-25 august. Det hele starter på selve Rådhuspladsen i København.

“Vi er glade for igen at slutte turen i Aalborg. For første gang bliver det muligt at se alle stop og følge turen real time på et kort.

Det er også værd at bemærke, at det er en ren Danmarks-Tour i år,” siger Jacob Risgaard.

 

Har samlet over 4 mio. kr. ind til velgørenhed

Cool Car Race har gennem årene samlet over fire mio. kr. ind til velgørenhed. Sidste år slog man rekorden og fik samlet over 1,5 mio. kr. ind, som blev doneret via Coolunite til syge børn.

Det handler om at få samlet så mange penge ind via netværk, sociale medier og forskellige stunts langs ruten.

Vi kan i hvert fald godt skrive under på, at vi glæder os til at se nogle af verdens fedeste biler komme rullende ind på Aalborg Streetfood.

Du kan tjekke ruten og årets løb ud her

Skal du med til verdens største 90’er fest, når Vi Elsker 90’erne rammer Aalborg og Mølleparken 31. august? Læs mere og book din billet her med MigogAalborg – klik her

Del artikel

Andre læser også