Cool Car Race 2017: På torsdag fyldes Havnefronten med de vildeste superbiler

Skrevet af: Michael Qureshi
Mads Peter Veiby har tidligere kørt Cool Car Race
Mads Peter Veiby har tidligere kørt Cool Car Race

Af Michael Qureshi

Hvis du elsker lyden af en motor, der brøler eller synet af den ene superbil efter den anden, så får du det i høje doser på torsdag.

Aalborg er atter startbyen for Cool Car Race, når det populære løb starter på Havnefronten uden for Restaurant Fusion på Kr. Himmelfartsdag.

I tidsrummet 9-10.30 kan man komme og se de vilde deltagerbiler.

Her kommer du til at se nogle af de dyreste biler, der kører på de danske veje. Biler som Lamborghini, Ferrari, Porsche, Audi R8 for blot at nævne nogle.

Det er Coolshop med vores helt egen Jacob Risgaard i spidsen, som afholder Cool Car Race, der hvert år samler penge ind til velgørenhed.

Vild, vildere og vildest

Som altid når Jacob Risgaard er involveret, så skal det helst være vild, vildere og vildest. Det bliver det også i år.

”Jeg er rigtig stolt over, at vi kan præsentere det største line up nogensinde i løbets historie. Vi kan godt lide, at det bliver vildere hvert år. Vi har faktisk fået over 140 ansøgninger på deltagelse i løbet fra alle mulige fede superbiler, så vi har desværre takket nej til en del.

Men vi har også besluttet at holde det på de her 35 biler. For skal man lave en masse sjov og spas og bevare den her unikke stemning deltagerne imellem, så skal vi ikke være flere,” siger Jacob Risgaard.

Cool i Aalborg
Sidste år startede løbe på St. Restrup Gaard lidt uden for Aalborg

I år gør Cool Car feltet også rigtig meget ud af offentlige events rundt omkring i Danmark.

”En af de ting vi måske har fået lidt kritik for er, at vi ikke har gjort vores stop offentlige. Så det har vi taget til os og ændret nu. Man kan finde vores program på vores Facebook-side.

Vi laver blandt et andet fedt stop i Nordjylland på Himmerland Golf Resort, hvor der kommer til at ske mange fede ting. Så det kunne være ret fedt, hvis folk fra Aalborg ville køre derned også og følge med i alt det der sker,” forklarer Jacob Risgaard.

Pengene går til ny velgørenhedsfond

Sidste år samlede Cool Car Race over 400.000 kr. ind til kræftramte børn. Igen i år skal løbet bruges på at samle en masse penge ind til velgørenhed.

”I år går pengene ubeskåret til vores nye velgørenhedsfond Cool Unite. Der har vi ansat Daniel Svensson som ny fondschef. Det bliver den fond i Danmark med de mindste administrationsomkostninger. Så vælger vi hvert år, hvilke organisationer vi vil støtte. Vi vil selvfølgelig forsøge at slå indsamlingsrekorden fra sidste års Cool Car Race.

Cool i Aalborg
Cool Car Race har deltagelse af nogle af de fedeste biler i Danmark

Bilerne kører fra på torsdag 25. maj og slutter 27. maj. Feltet af superbiler kommer blandt andet forbi Vejle, Kolding, København og Hamborg.

Hver bil har to kørere, så det er 70 personer der deltager. Desuden har bilerne et særligt nummer, og forsøger så at overgå hinanden i at hente flest velgørenhedskroner hjem.

En af de deltagere, der allerede på forhånd har gjort opmærksom på sig selv, er Bil Nr. 88 med Kenn Bach i spidsen. Han har allerede forud for løbet lavet en masse konkurrencer, hvor man blandt andet kan vinde en tur i hans Lamborghini, hvis man støtter via Mobilepay.

Kenn Bachs Lamborghini

Kenn Bach har også samlet en del sponsorere, og han håber på at samle rigtig mange penge ind til et godt formål

”Vi har været med alle årene, og vi synes det er et rigtig godt initiativ, som både er sjovt for deltagerne, men også sigter mod at støtte et godt formål. Så vi forsøger at skabe en masse opmærksomhed omkring vores bil allerede her i dagene op til.

Sidste år samlede vi omkring 100.000 kr. alene ind på vores bil, så vi bidrog ret meget til rekordbeløbet. Vi går selvfølgelig efter at slå de 100.000 kr. i år,” siger Kenn Bach, der til daglig er direktør i Jysk Forsikring.

Han kører i år i en Lamborghini Gallardo, og vil sørge for, at der bliver en masse larm omkring Cool Car Nr 88. Du kan følge bilen på Facebook-siden her

”Det er et fedt løb at være en del af. Det er skønt at se den store interesse for bilerne, når vi kommer rundt i landet. Vi glæder os rigtig meget til et nyt spændende løb, og der vil også være på vores tur nogle sjove og fede tiltag, hvor folk kan støtte op,” forklarer Kenn Bach.

Du kan se Cool Car Race Programmet lige her

Nyt liv til Astoria Bio: Kvindelig mægler-duo rykker ind og ser et hul i markedet

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.