ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Forkæl medarbejderne med smørrebrød: Aktuel har succes med Company Friday

Af Michael Qureshi

Det er fredag, og weekenden banker snart på.

Mange virksomheder i Aalborg markerer gerne ugens sidste hverdag med lidt ekstra hygge og forkælelse. Det kan være morgenbrød, ekstra kage, fredagsbar eller en ekstraordinær frokost.

Her kommer den populære café Aktuel på Budolfi Plads ind i billedet.

Indehaver Lars Helmuth har nemlig gjort noget større ud af at fejre fredagen. Derfor har han indført Company Friday, hvor virksomheder kan forkæle deres medarbejdere lidt ekstra.

Det er især Aktuel’s smørrebrød, som er det helt store fredagshit, og mange virksomheder har allerede knyttet sig til Company Friday.

Forkæl medarbejderne med smørrebrød: Aktuel har succes med Company Friday

Bestiller man for over 1000 kr., så er der fri levering.

“Vi kan tydeligt mærke, at virksomhederne i byen gerne vil markere fredagen på en helt særlig måde.

Vores Company Friday er noget, som vi har haft god succes med, og fredag er klart den dag, hvor vi leverer flest stykker smørrebrød ud af huset,” fortæller Lars Helmuth til MigogAalborg.

Blandt Aalborgs bedste smørrebrød

Aktuels smørrebrød nævnes blandt byens allerbedste smørrebrød, og man går også langt i køkkenet for at gøre oplevelsen lidt mere speciel.

“Vores smørrebrød er sammensat af det bedste rugbrød, gode og friske råvarer fra lokalområdet, og så har vi både syltet og marineret, så der er ikke sparet på noget,” forklarer Lars Helmuth. 

Hos den store møbelbutik Brdr. Sørensen i Aalborgs midtby har man igennem en periode haft fornøjelsen af Aktuel’s Company Friday til store glæde for personalet.

“Vi går op i kvalitet hos Brdr. Sørensen, og det betyder også, at vi gerne vil forkæle vores medarbejdere med kvalitet. Smørrebrød fra Aktuel er virkelig i topklasse, og det er noget, som vi alle ser frem til.

Det gør lige fredagen endnu bedre,” forklarer Jan Sørensen fra Brdr. Sørensen.

Forkæl medarbejderne med smørrebrød: Aktuel har succes med Company Friday

Der er også taget højde for, at smørrebrød er noget, som de fleste har en holdning til. Det er nemlig ret forskelligt, hvad man er til, når det gælder pålæg på smørrebrødet.

Derfor er det også en stor fordel, at medarbejderne selv kan gå ind og booke deres bestilling på Aktuel’s webshop, så de får lige præcis de 2-3 stykker, som gør fredagen optimal.

Du kan læse mere om frokostordning i Aalborg med Aktuel og konceptet Company Friday lige her

Del artikel

Andre læser også