Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lattergaranti med udsigt: Store comedy-navne optræder på Musikkens Plads

Af Emil Kjær Jørgensen
PR-foto arkiv
PR-foto arkiv

Mange nordjyder er vant til at få en storslået kulturel oplevelse i Musikkens Hus, men til sommer rykker man bogstaveligt tal koncertsalen ud på Musikkens Plads lige ud til Aalborgs smukke Havnefront.

Her kommer der til at være masser af fede koncerter, arrangementer og aktiviteter for alle aldre som skal tiltrække folk fra hele Nordjylland.

Torsdag den 24. juni kl. 21.00 er der lattergaranti, når pladsen danner rammen for et storslået comedyshow med Lasse Rimmer, Mikkel Rask, Jacob Taarnhøj og Simon Talbot.

Kæmpe navne optræder

De er fire af dansk standups mest betydelige navne, og nu har du altså muligheden for at opleve dem på Musikkens Plads med udsigt til Limfjorden.

Billetprisen er 285 kr., og det er udendørs siddepladser.

Vil du vide lidt mere om komikerne? Læs med her:

Lasse Rimmer

Har i mere end 20 år bevæget sig rundt i alle afkroge af den danske comedyscene. Karrieren begyndte i 1993, og gennem årene har han ubesværet og dedikeret bevæget sig inden for teater, film og tv. Lasse er fast morgenvært på Radio100 og en populær vært for programmerne ’Krejlerkongen’ og ’Stormester’.

Mikkel Rask

Leverer altid et unikt show. Mikkel vandt i 2015 ’DM i Stand-Up’ og har i de få år, som er er gået siden, etableret sig stærkt i den danske standup-branche. Han har bl.a. været medforfatter til ’Live fra Bremen’, ’Nørgaards Netfix’, ’Dybvaaaaad’ og ’Danish Dynamite’.

Nordjyden startede sin karriere i 2008, hvor han var en del af det aarhusianske standup-miljø, og har siden været en efterspurgt komiker. I efteråret 2018 var Mikkel Rask ude med sit første onemanshow ’Hvad Fatter Gør’, og i starten af 2021 udkom Mikkels special ’Klassisk Comedy’, hvor han viser essensen af sin standup: den helt traditionelle – uden tema, gimmicks eller lange historier.

Jacob Taarnhøj

Er en sand ordekvilibrist. Hans helt unikke og surrealistiske fortællestil gør hans shows til en ganske unik oplevelse. Den brede befolkning fik for alvor øjnene op for odenseaneren, da han i 2017 blev nr. 2 ved ’DM i Stand-Up’ og samme år vandt Talentprisen ved ’Zulu Comedy Galla’, der understregede hans kæmpe talent over hele landet.

Jacob optog i 2018 sin første ’Comedy Special’, som til stadighed er en stor succes på TV2 Play. Han deltog i 2. sæson af tv-programmet ’Stormester’ i 2019 og kan senere på året opleves rundt omkring i landet i onemanshowet ’Krøllehjern’.

Simon Talbot

Har altid elsket at stå på en scene og lave standup. Han underholder med historier, der tager udgangspunkt i hverdagen og hans liv: fra computerspil og alt for korte akillessener til opvæksten som Jehovas Vidne og hans stordrikkende irske far. Simon giver publikum indblik i sin egen krøllede version af livet, og der kvitteres med grin, så det gør ondt i mavemusklerne.

Simon er en af Danmarks helt store comedydarlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortælleglæde gang på gang leverer solid underholdning til folket – bl.a. med sine onemanshows: ’Damp’ i 2011, ’Talle Alene i Verden’ i 2014, ’Mr. Copenhagen’ i 2016 og senest ’Make Denmark Great Again’ i 2018. Sidste år præsenterede han sit første engelsksprogede show ’Danish Invasion’, og til efteråret er han aktuel med sit nye onemanshow ’Optur’.

Du finder billetinfo lige her.