Comedy club og vinylplader: Friis holder stort Late Night event

Skrevet af: Michael Qureshi

På fredag den 1. juni holder Friis Shoppingcenter sent åbent fra 10-22 for at markere sommerens indtog.

Resten af Aalborgs midtby holder også længe åbent, og der kommer til at ske en hel masse i midtbyen. Friis Shoppingcenter byder inden for til Late Night Shopping med flere spændende aktiviteter i løbet af fredagen.

Det sker både med Comedy Club samt besøg fra Læsehesten, der tager et udvalg af spændende vinylplader med.

Til Late Night har Event Aalborg, som har byens eneste comedy club, rykket deres koncept ind i Friis Shoppingcenter for en aften, hvor to komikere sørger for dagens grin.

Den ene komiker er Henrik Danielsen, som er en ung komiker fra Aalborg. Hans komikerstil ligger i absurde og akavede handlinger, som en voksen mand møder, når han glemmer at tænke, før han taler.

Henrik Danielsen fra Aalborg laver stand up i Friis på fredag

Den anden er Niels Flensborg, som er en energisk og sjov fyr fra Aarhus. Niels er særligt god til at lave grin med relaterbare emner, som ofte bliver italesat med publikum.

Arrangementet finder sted på plan 0 med show kl. 19 og 19.30.

Læsehesten har spændende vinylplader med

Den legendariske butik Læsehesten kommer også ind i Friis Shoppingcenter med et spændende udvalg af LP’er, som der vil være mulighed for at købe, og der vil også være uddelinger i løbet af aftenen.

Læsehesten på Reberbansgade har eksisteret som butik i mere end 35 år og er kendt blandt de fleste aalborggensere.

Læsehesten har landsdelens største udvalg af nye vinylplader og har en de mest velassorterede afdelinger for brugte LP’er, som både indeholder sjældne titler og de mere almindelige.

DJ Mikkel Thillemann vil denne aften vende plader fra Læstehesten, så der er i den grad lagt op til et hyggeligt arrangement med vinylen i fokus. Det finder sted på plan 1 kl. 18-21.

Åbningstilbud fra to butikker fra torsdag

Hos Matas står personalet klar til at lægge farverige og flotte negle til sommerens mange festlige begivenheder. Det foregår kl. 18-22 foran Matas.

“Vi synes selv, at der er lagt op til en spændende og sjov fredag i Friis Shoppingcenter. Kunderne vil blive mødt af to nye butikker, som åbner på torsdag. Sport 24 åbner deres første butik i Aalborg midtby, og Imerco Home genåbner efter udvidelse. Her vil der være masser af åbningstilbud, der gælder hele weekenden”, forklarer Gitte Stokbro.

Hos Friis Shoppingcenter glæder man sig til at byde inden for til Comedy for første gang.

“Comedy er et populært koncept, og vi er ret begejstrede for den måde, Event Aalborg kører med det hver torsdag. Så vi syntes, det kunne være sjovt at tage det ud af huset og herind i vores center,” forklarer Gitte Stokbro.

En times gratis parkering i Friis

Det bliver ikke kedeligt at komme i Friis på fredag, og knurrer maven, så er der også gode spisemuligheder i shoppingcenteret.

“Vi har jo både Dalle Valle og Joe & The Juice, som er meget populære, og som dagligt trækker mange mennesker ind i Friis Shoppingcenter. Vi satser på en dag med hyggelig stemning og masser af glade kunder, og så har vi også en times gratis parkering. Det er også værd at tage med, når man skal ind og nyde alt det der sker i Aalborg på fredag,” forklarer Gitte Stokbro.

Late Night Shopping

Fredag d. 1. juni holder Friis Shoppingcenter åbent helt til kl. 22. Der er masser af underholdning på programmet:

Kl. 10-22: Besøg Biancos og Vero Modas stande med ekstra gode tilbud

Kl. 18-21: Kom til et hyggeligt arrangement med vinylen i fokus, når dj Mikkel Thillemann vender lp’er fra Læsehesten

Kl. 18-22: Få lagt gratis neglelak hos Matas

Kl. 19 og kl. 19.30: Glæd dig til super sjov standup med Event Aalborg – Comedy Club. Henrik Danielsen og Niels Flensborg leverer dagens grin!

Du kan læse mere her

Får egen søpark og fitnesscenter: De første 92 lejligheder i Oasen klar til udlejning

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I Skalborg begynder Calums nye lejeboliger i Oasen, der er beliggende på hjørnet af Ny Nibevej og Hobrovej, at stå klar.

Oasen skal rumme i alt 220 lejeboliger, og de første 92 lejligheder er nu sat til udlejning med indflytning fra 1. juni 2019.

Udlejningen af de nye boliger er startet, og der er mulighed for at opleve boligerne hver søndag fra klokken 11.00 – 12.00 – men du skal være vaks ved havelågen, da interessen for boligerne allerede er stor.

220 lejelejligheder i et grønt fællesskab

Lejerne af de nye boliger får glæde af helt unikke omgivelser.

Bygningerne opføres rundt om den tidligere grusgrav, der forandres til et rekreativt område med en privat søpark, som er omkranset af gamle træer og små private haver, legeplads samt grill-områder.

 

“Oasen er et unikt og attraktivt boligprojekt båret af nogle værdier, som markedet efterspørger lige nu.

De første åbent hus-arrangementer har været godt besøgt, og der er stor interesse fra alle målgrupper,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen af Oasen samt idriftsætning og administration.

Meget mere end “bare” lejeboliger

Bebyggelsen er opført som en karré i sandfarvede teglsten. Alle lejligheder vender ud mod den grønne gårdsplads, hvor store vinduespartier fra boligerne giver udsigt til livet i det grønne.

Boligerne varierer i størrelse fra 48 til 117 kvadratmeter og fokus har været på planløsningen, så selv de mindre lejligheder har 2 værelser. De store boliger har enten 3 eller 4 værelser.

Men lejeboligerne rummer meget mere end blot at være et sted at bo.

Oasen byder nemlig på en række fællesfaciliteter som fælleslokale med køkken, der kan anvendes til festlige begivenheder, to eldrevne delebiler, fælles fitnessrum, små private haver med redskabsskur, værksted, naturlegeplads til børnene, wellness med spa og sauna samt et fitnesslokale.

”Vi har valgt at prioritere de grønne, rekreative områder og fællesskabet i Oasen højt.

Der er ingen tvivl om, at det er kvaliteter, der taler direkte til den moderne forbrugers værdier og ønsker til sin bolig,” udtaler Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

Med City Syd få minutter fra boligerne, hvor der er frit valg på alle hylder af indkøbsmuligheder, så er der ikke noget der mangler i området.

Læs meget mere om boligerne og projektet, ved at klikke her.

Legeplads og byskov: Aalborgs nye grønne oase i midtbyen er snart klar

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Engang var det en grå parkeringsplads præget af beton og triste omgivelser.

Nu er området lige omkring Budolfi Kirke, hvor Nordea banken og den store p-plads engang lå, slet ikke til at kende.

Ved det nye Budolfi Plads er der lige nu gang i en rivende byudvikling.

Boliger, dagligvareforretning og grønne områder skal forbinde og understøtte det omkringliggende byliv i midtbyen. Planen er også, at der gerne skal ligge caféer og kaffebar, så der virkelig kommer til at summe af liv.

Et af de kommende grønne områder er Lommeparken, som aalborgenserne snart kan glæde sig til at benytte.

Grønt område midt i centrum

På den tidligere parkeringsplads ved Algade, øst for Budolfi Kirke, står Lommeparken snart klar.

Lommeparken bliver anlagt for at sikre at Budolfi Plads bliver et af de nye attraktive områder i Aalborgs midtby. Flere borgere har efterlyst grønne områder og en legeplads til leg.

“Lommeparken forventes at stå færdig i løbet af maj måned. Men der arbejdes stadig i området,” fortæller Niels Bresemann Jensen, der er projektleder ved Aalborg Kommune til MigogAalborg.

Der er blevet plantet en masse grønne træer, og anlagt små hyggelige brostensstier. Men selvom det begynder at ligne noget, skal aalborgenserne vente en lille måned endnu.

“Lige nu er vi igang med beplantnings- og belægningsarbejdet. Det vil forsætte i en 2-3 uger frem.

Derudover skal der etableres trapper – både inde i Lommeparken og ned til Gammel Torv, samt skal der laves belysning,” fortæller Niels Bresemann Jensen.

Udover de hyggelige stier og grønne beplantninger, så bliver Lommeparken især noget for de børnefamilier, der bor i centrum.

De får nu en park i byen, hvor der er plads til ophold og leg.

“Der kommer en legeplads til børnene. Der er allerede blive opsat en rutchebane,” fortælle Niels Bresemann Jensen.

Lommeparken bliver et idéelt sted at opholde sig, hvis man bor i byen og ikke har haveadgang fra sin bolig. Børn kan lege, og voksne kan samles om en kold drink, frokost eller en is, når vejret tillader det.

Spar op til 80%: Tøjbutikken Tiffany holder kæmpe lagersalg i denne uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I 50 år har Tiffany i Aalborg stået forrest i køen, når de aalborgensiske kvinder skulle have fingrene i tidens mest moderigtige tendenser.

Den 26., 27. og 28. april bliver det dog vores tur til at stå i kø, når Tiffany i samarbejde med Noella, der er stiftet af én af tøjbutikkens medejere, åbner dørene til deres ekstraordinære lagersalg, hvor du kan gøre et kup udover det sædvanlige.

Store besparelser i vente

Tiffany holder til dagligt til i Bispensgade 6, men i den kommende weekend er det på deres nye lager på Kaolinvej, at du kan shoppe amok og spare helt op til 80 % – og hvad der er sparet, er jo tjent – hvilket åbner muligheden for, at du med god samvittighed kan shoppe lidt mere end sædvanligt.

Tiffany forhandler mærker som Ganni, American Vintage, Acne Studios og Noella – og sidstnævnte har tilmed en shop-in-shop i Tiffany, og dermed bliver der altså også en masse kollektionsvarer fra det stærkt voksende brand.

”Vi glæder os til at byde aalborgenserne velkommen til tre dage med lager- og kollektionsprøvesalg ude hos Noella og Tiffany.

Vi kommer til at sælge ud af alt fra kjoler til bluser, nederdele, sko og tasker – alt sammen med besparelser på op til 80%.

Vi sørger for at der bliver fyldt op hele dagen, så uanset om du kommer fra morgenstunden eller senere på dagen vil der være et stort udvalg af gode varer,” garanterer Lau Knudsen, der er stifter og direktør af Noella.

Du kan læse mere om lagersalget lige her.

Hvad: Lagersalg – Tiffany & Noella
Hvor: Kaolinvej 6, 9220 Aalborg SØ
Hvornår:
Fredag d. 26 april: kl. 10-18
Lørdag d. 27 april: kl. 10-16
Søndag d. 28 april: kl. 10-15