Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Toppen af comedy: Fem af landets bedste komikere gæster Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Anden omgang af det populære Comedy Ballroom kommer forbi Aalborg med fem nye komikere på plakaten.

Det bliver Nikolaj Stokholm, Thomas Warberg, Linda P, Andreas Bo og Lasse Madsen, der drager ud i landet, og de lander i AKKC fredag den 7. oktober 2022.

Publikum kan se frem til fem forrygende sæt, hvor der bliver langet underholdningsfix over disken i et tempo, så selv det mest comedy-hungrende publikum sidder stakåndet tilbage i sædet.

“Nu er vi heldigvis færdige med at overholde, nu vil vi bare underholde,” udtaler arrangøren bag Comedy Ballroom, ”Lille Christian” – ja, ham fra Klovn.

Comedy for alle

Til Comedy Ballroom skal man ikke være bange for om komikken falder i ens smag. Der er nemlig comedy for alle.

Det er en unik mulighed for at få en underholdende og morsom aften sammen med sine nærmeste uanset smag i humor. Line-uppet af komikere kommer med alt det bedste, comedyverden har at byde på, og komikerne er hver især kendt for deres egen måde at gå til genren på. 

Nikolaj Stokholm er en af landets største komikere og kendt for at have en finurlig og krøllet hjerne. Publikum har ikke en chance, men ligger flade af grin, når han går på scenen.

Thomas Warberg har lagt sig i spidsen som en af de absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Han går altid direkte efter comedy’ens sjæl: Det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

Linda P har igennem mange år budt danskerne på storslået underholdning med sin sydhavnscharme. Hun har for nyligt kunne ses som deltager i TV2-programmet, Stormester, hvor hun med sin tørre humor og enestående timing fik danskerne til at grine.

Andreas Bo har en sublim evne til at gengive typer og på imponerende vis skifte identitet og figur med fuld overbevisning. Han er Danmarks dygtigste parodimester og komikkens svar på en kamæleon.

Lasse Madsen er kendt for sine populære videoer på Instagram, hvor han med en befriende uhøjtidelig selvironi og på kærlig vis portrætterer stereotype parforholdssituationer og problemer, vi alle oplever i vores helt almindelige liv.

Læs mere her.

Hvad: Comedy Ballroom
Hvor: AKKC
Hvornår: 7. oktober 2022, kl. 20.00

Del artikel

Andre læser også