Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny festival rykker ind i Kildeparken: Store navne spiller til Colorz Festival til sommer

Af Michael Qureshi

MigogAalborg er mediepartner på Colorz Festival 2022

Kildeparken midt i Aalborg bliver til sommer forvandlet til en ny fed festival til juli.

Colorz Festival rykker ind i de smukke omgivelser i tre forrygende dage til sommer, og det er med et line-up, som kommer til at trække publikum fra alle dele af landet.

De første navne på plakaten til den nye tredages festival Colorz Festival ’22 er netop afsløret, og det er en stærk blanding af store danske samt spændende internationale navne.

Det finder sted midt i Aalborg i dagene 28., 29. og 30. juli 2022.

Kigger vi først på de danske artister, så er L.O.C samt hitmageren Branco de to navne, som med sikkerhed kommer til at trække folk i Kilden.

L.O.C er en af landets vildeste live-artister, som spiller på de største scener.

Branco er det hotte hitliste-navn, som for alvor har fået sit gennembrud i Danmark med en række giga-hits som “London Town”, “McQueen”, “Bando Bitch” samt mange flere.

Det bliver allerførste gang, at han spiller en koncert her i Aalborg, og det bliver heftigt.

Andre danske navne tæller blandt andet Lord Siva, Erica Jane, ArtigeARDIT, Skinz og Benny Jamz.

Ny festival rykker ind i Kildeparken: Store navne spiller til Colorz Festival til sommer

Rolex med tæt på en milliard Youtube-visninger

På de internationale navne er man gået hardcore efter dem, som hitter på Spotify, Youtube og Tik-Tok. Som har hundrede millioner af streams hver for sig, og som især de unge kender særdeles godt.

Fra udlandet kommer amerikanske Suger Hill Gang med verdens bedst sælgende rapsingle “Rapper’s Delight” i bagagen, mens den kendte DJ og producer Jillionaire kan glæde sig over kæmpe hits og milliarder af streams med trioen Major Lazor. 

Derudover giver YouTube og TikTok-sensationen AYO & TEO for første gang koncert i Danmark.

Duoen fik det store gennembrud med superhittet ”Rolex”, der har flere end vanvittige 952 millioner visninger på YouTube.

Det er kun et spørgsmål om tid, før de to kommer med i den meget eksklusive klub af internationale artister, der har rundet 1 milliard visninger på den populære tjeneste.

Ny festival rykker ind i Kildeparken: Store navne spiller til Colorz Festival til sommer
PR-foto

Tre dage fuld fest for under 500 kr.

Colorz Festival har en stor samarbejdspartner i Aalborg Kommune samt andre lokale aktører, og man tror på, at den nye festival rammer plet hos især de mange studerende og yngre mennesker i byen.

Det er også værd at bemærke, at man som et helt eksklusivt åbningstilbud kan købe en festival-billet, der gælder alle tre dage for blot 495 kr. (plus billetgebyr). Køb billetter her.

Billetterne til den pris sælges dog kun i et begrænset antal og i en kortere periode.

Direktør for Colorz Festival Oscar Abrahamsson er stolt over at præsentere de første 15 navne på plakaten, og lover at der bliver breaket flere stærke navne.

“Det er vigtigt for os at finde artister, der kan give store koncertoplevelser.

Branco var den næstmest streamede artist i 2020 og spiller sin første koncert nogensinde i Aalborg.

Det samme gælder popkometen Erica Jane, der senest har været nomineret til både Danish Music Awards og Zulu Awards.

Den prisvindende dj Kato er efterhånden blevet allemandseje inden for elektronisk musik, og drengene fra Donkey Sound har for alvor sat dansk reggae på verdenskortet.

De er alle sammen klar til at blæse gæsterne bagover med liveshows, der vil blive husket længe efter sommerens festival.

For os handler det om at skabe et solidt fundament allerede fra første festival, som vi kan bygge videre på sammen med og til glæde for vores gæster år efter år,” fortæller Oscar Abrahamsson. 

Kildeparken forvandles totalt

Ambitionerne fra scenen tager Colorz Festival med ud på hele festivalpladsen, hvor gæsterne vil være omgivet af oplevelser. Lige fra street art, tattoo og breakdance til parkour og streetfodbold.

Alt sammen med udøvende kunstnere på internationalt niveau. Det hele krydres med cocktails, kolde fadøl fra hanerne, street food og madoplevelser, der kan vække enhver appetit. 

“Vores gæster kan se frem til hele 109 lokale, nationale og internationale artister inden for musik, street art, skateboarding og meget, meget mere.

Alle artister er nøje udvalgte og kendte for deres høje internationale klasse.

Det har været et kæmpe puslespil at få dem alle sammen samlet til sommer. 

Vi glæder os helt vildt og er sindssygt stolte af at kunne præsentere det allerbedste inden for urbankulturen,” fortæller Emilio Sanchez fra Nordic Break League, der er urban-koordinator for Colorz Festival. 

Lige nu kan du som nævnt booke en billet til alle tre dage på Colorz Festival til en pris på kun 495 kr. (plus billetgebyr).

Denne pris fås kun i et begrænset antal og periode – book her

Hvad: Colorz Festival
Hvor: Kildeparken
Hvornår: 28, 29, 30. juli 2022