Cocktails til en 50’er: SushiManiaXO laver ny Cocktail Night

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I efteråret kom nyheden om, at folkene bag SushiMania og SushiSushi lukkede  Aalborgs mest velbesøgte sushibuffet ned, og i stedet erstattede den med en helt ny gourmetrestaurant SushiManiaXO.

Men på trods af den altid fyldte restaurant havde SushiMania fremadrettet et ønske om at kunne komme endnu tættere på deres visioner og værdier for virksomheden; blandt andet kampen mod madspild – noget som et buffetkoncept meget sjældent kan leve op til.

Plads til at tænke kreativt

Heldigvis har satsningen vist sig at bære frugt. Aalborgenserne har taget godt imod det nye koncept – til stor glæde for SushiManiaXO, som nu endelig føler, at alle drømmene for kæden går op i en højere enhed.

Et andet stort ønske var også, at SushiManiaXO fremadrettet kunne være vært ved endnu flere specialaftener for aalborgenserne – modsat aftenerne i buffeten, hvor den til tider hektiske banegårdsstemning ikke gav meget tid til at tænke kreativt.

Nu er tiden dog kommet til at skåle for XO-konceptets store succes – og du er selvfølgelig inviteret.

Cocktails i lange baner

Efter første udgave af en vellykket Cocktail Night er restauranten nemlig igen klar til at danne rammen for en hyggelig aften med god mad, spændende drinks og sprøde beats fra DJ YEK helt frem til klokken 01.

Dette bliver allerede på fredag d. 6. april, og også denne gang er priserne på drinks skruet helt i bund og kan i hele restaurantens åbningstid helt eksklusivt købes for kun 50 kr.

”Vi håber, at folk har lyst til at komme ned og skyde deres weekend i gang hos os. Man er selvfølgelig velkommen, uanset om man vil spise sushi i lange baner eller bare nyde en drink – eller flere,” fortæller Mai Moeslund Hansen, som er manager af SushiMania.

En god start på weekenden

Opskrifterne på cocktailsene er udviklet af Nathalie Ina Kühl, som er medindehaver af SushiaManiaXO. Her har det været vigtigt, at de ikke kun smagte godt – de skal også spille godt sammen med den lækre mad.

Derfor har restauranten primært valgt at tage udgangspunkt i de ingredienser, som i forvejen findes i køkkenet.

”Alle ved, at hvidvin passer til sushi, men for os er det vigtigt, at vi kan gøre oplevelsen hernede komplet for alle – også hvis man ikke drikker vin.

Men det er stadig vigtigt, at vores cocktails passer til maden, og det er ret ligetil, hvis vi bruger de samme råvarer,” fortæller Mai.

”For eksempel bruger vi ingefær- og agurkesirup, rosmarin, mynte og citron, samt er vores gin/tonic også lavet på en japansk yuzu,” forklarer Mai, som glæder sig til at præsentere gæsterne for endnu flere nye og spændende drinks på fredag.

”Vi udvikler nye opskrifter løbende til vores cocktailsaftener, men vores populære candyfloss-drink fra sidste gang får foreløbigt lov til at blive. Den tager sig også ret godt ud på billeder,” siger Mai med et grin.

Cocktail Night bliver skudt i gang klokken 17, og helt frem til klokken 01 kan man altså kigge forbi Strandvejen og få skudt sin weekend i gang på allerbedste vis.

Du kan bestille bord her.

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.