Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cocktails og rosé på toppen af Aalborg: ROOFTOP starter fredagsbar-koncept

Af Michael Qureshi

Temperaturerne melder om over 20 grader i morgen fredag d. 12. juni, og så frister det altså med kølig rosé og snacks.

Salling ROOFTOP topper så lige den del med måske Aalborgs bedste udsigt. Fra i morgen starter de et nyt fredagsbar-koncept, som kommer til at køre hen over sommeren.

Det starter i morgen og kører igen fredag d. 26. juni. Planen er, at det bliver hveranden fredag, men det er endnu ikke helt på plads.

Hver gang får ROOFTOP besøg af gode samarbejdspartnere, og i morgen kan man nyde Provence-stemning, når Laudrup Vin kigger forbi med kølig rosé og lækre snacks.

Det skriver Salling i en pressemeddelelse.

Cocktails og rosé på toppen af Aalborg: ROOFTOP starter fredagsbar-koncept

Rosé til en 50’er

Der er Chateau Paradis Rosé til 50,- pr. glas (Normalpris 70,-) og Chateau Paradis Terre des Agnes (Vintage rose) til 70,- pr. glas.

Dertil et ”Provence kit”  til 49,-, der består af brioche med rosa andebryst, Provence mayo og marinerede tyttebær samt fransk citrontærte.

Chateau Paradis er et helt særligt område.

Mellem Mount Sainte Victoire og Luberon dækker det 50 år gamle Château Paradis et areal på beskedne 30 hektar i hjertet, ikke kun af Provence, men af den eksklusive AOC Coteaux d’Aix-en-Provence.

Vingården bliver år efter år nævnt i den toneangivende franske vinguide ‘La Revue des Vins de France’ for deres respekt for det lokale terroir og klassiske vine.

Chateau Paradis Rose har i både 2019 & 2020 fået kåret deres Terre des Anges Rose til bedste Provence Rose af vinskribent Robert Parker.

Cocktails og rosé på toppen af Aalborg: ROOFTOP starter fredagsbar-koncept

DJ og cocktails

De velsmagende dråber kan nydes til tonerne af DJ Zanjani. Og er man mere til cocktails er der fristelser på ROOFTOPs cocktailkort, eksempelvis Aperol Spritz eller Mojito til 80 kr.

Sikkerhed er fortsat Sallings topprioritet. Derfor er der håndsprit frit tilgængeligt – man tager alle nødvendige forholdsregler.

Ligesom i resten af stormagasinerne vil der blive holdt tæt øje med gæstetællere.

Aalborg Tapas Festival

I perioden 8.-15. juni holder vi Tapas Festival. Få lækker Tapas To Go for 2 personer til kun 155 kr. Du kan hente fra bl.a. Penny Lane Café, San Giovanni, Good Life Society m.fl. Læs mere og book her

Cocktails og rosé på toppen af Aalborg: ROOFTOP starter fredagsbar-koncept

Del artikel

Andre læser også