Cocktails med udsigt over byen: Kom med til Skybar-fest på toppen af Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Måske står motion, sundere kost og flere rejser øverst, når det gælder dit nytårsforsæt.

Men her er endnu en vigtig tilføjelse til listen.

For dit nytårsforsæt må også være at komme med til de fedeste fester i Aalborg i 2020, og derfor skal du og dine venner/veninder med til en helt eksklusiv Skybar-fest på toppen af Comwell Hvide Hus Aalborg.

Det bliver cocktails og drinks i stride strømme, mens hele 15. etage på byens fineste hotel omdannes til en vild fest.

Første gang vi prøvede det i samarbejde med Comwell Hvide Hus var i januar 2018, og nu gentages succesen.

Det går løs fredag d. 31. januar 2020, og man skal være hurtigt ude på billetterne. Sidste gang var der helt fyldt op til selve festen og med over 100 på ventelisten.

Du kan booke her

Comwell Hvide Hus har også byens bedste cocktailbartendere. Det fik de bevis for, da deres cocktailbar vandt prisen for Byens Bedste Cocktails til AALBORG AWARDS 2019.

Det er ellers oftest i internationale storbyer som New York, Miami og London at de lækre hoteller holder store fester i deres Skybar.

Men nu kan du altså få oplevelsen lige her i byen.

 

Byens fedeste bar for en aften

For en enkelt aften har vi fået lov til at omdanne Comwell Hvide Hus’ øverste etage til byens fedeste bar – med den fedeste udsigt ud over hele Aalborg.

Alt bliver i topkvalitet, når nogle af Aalborgs bedste DJ’s fører det fra loungestemning ved ankomst til en vild fest til sidst.

Udover cocktailbar, hvor man har 6 cocktails med i prisen, så er der også champagnebar og selvfølgelig masser af snacks.

Sådan bliver det

Lad os lige opsummere:

Fredag d. 31. januar 2020 kl. 19.30-00.30 har du mulighed for at være med til en af årets allerfedeste fester i Aalborg.

For kun 449 kr. får du 6 cocktails, snacks og adgangsbilletten til selve festen med udsigt over hele Aalborg.

Sidste Skybar-fest på toppen af Comwell Hvide Hus blev totalt udsolgt, og da vi også denne gang har et begrænset antal af billetter, skal du altså ikke vente for længe med at at sikre dig en plads!

Hvad: Skybar cocktailparty i samarbejde med MigogAalborg
Hvor: Penthouse-området på Comwell Hvide Hus
Hvornår: Fredag d. 31. januar 2020 kl. 19.30
Billetter her

Flest smittede blandt unge: I næste uge kan de testes i AKKC

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Foto: Line Bloch Klostergaard, Region Nordjylland
Foto: Line Bloch Klostergaard, Region Nordjylland

Det stigende smittetal i Aalborg Kommune betyder, at Region Nordjylland og Aalborg Kommune fra søndag 20. september til onsdag 23. september opretter testmulighed målrettet unge og studerende.

Det skyldes, at smitten er mest udbredt blandt de unge i byen.

Med baggrund i det stigende smittetal i Aalborg har Region Nordjylland sammen med Aalborg Kommune oprettet en ekstra mulighed for at blive testet for covid-19.

Tilbuddet er målrettet unge og studerende, da smitten er mest udbredt blandt de unge i byen. Men ingen bliver afvist grundet alder.

Tilbuddet er uden tidsbestilling, så man skal blot møde op og medbringe sit sundhedskort.

Det nye teststed er i Aalborg Kongres & Kultur Center (Aalborghallen), Europa Plads 4, 9000 Aalborg, hvor man fra søndag 20. september til og med onsdag 23. september i tidsrummet kl. 10-17 kan blive testet.

Der er indgang fra parkeringspladsen bag Scandic Hotel.

Sammen med de nationale myndigheder har Region Nordjylland og Aalborg Kommune vurderet, at der skal ekstra fokus på de unges mulighed for at blive testet i Aalborg centrum, og derfor rykkes der ud med den mobile testenhed.

Der testes kun personer uden symptomer. Har man symptomer, skal man fortsat kontakte egen læge eller Lægevagten og få en henvisning.

Vind EM-billetter til næste år: Just Eat lancerer fed fodboldquiz

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du fodbold og god mad leveret lige til døren, så vil du elske seneste tiltag fra Just Eat.

Just Eat har i år lanceret en stor fodboldquiz her i Danmark, hvor hovedpræmien er fire billetter til EM i fodbold næste år.

Oprindeligt skulle Euro 2020 have været afviklet i år med blandt andet fire kampe i Parken i København.

Men Corona kom som bekendt også i vejen for denne gigantiske begivenhed.

Nu er blikket i stedet rettet mod næste år, og for enhver fodboldelsker er det en drøm at opleve en EM-kamp. Måske endda en af Danmarks kampe på hjemmebane i Parken.

Få klik på mobilen og så er du i gang

Hvis du går og drømmer om sådan en præmie, så kan du allerede nu gå i krig med den fodboldquiz, Just Eat har lanceret. Det kræver ikke særligt mange klik på mobilen, før du er i fuld gang med spørgsmålene.

Det gode er også, at selv om du måske ikke vinder selve hovedpræmien, så er der stadig tusindvis af rabatkoder til Just Eat på spil.

Så du kan helt sikkert få noget af værdi ud af prøve deres fodboldquiz.

Her på redaktionen har vi også testet sværhedsgraden i quizzen, og der er ingen tvivl om, at der er spørgsmål til alle niveauer.

Det kan være alt fra hvor i målet en spiller i en særlig finale placerede bolden. Det kan også være noget hvor man skal gætte hvilken fodboldspiller, der matcher med en madvare eller særlig ret.

Underholdende quiz

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at fodboldquizzen er gennemtænkt og gennemført. Den er fyldt med videoklip, som hører sammen med spørgsmål, og man skal holde tungen lige i munden for at svare rigtigt på dem alle.

Men set fra en almindelig fodboldfans synspunkt, så er det en ganske underholdende quiz, og man føler, at man bliver testet på sin paratviden og evne til at tænke logisk.

Den kan godt tage omkring et kvarter at gennemføre, og så er det jo spændende, om man vinder noget.

Du kan starte quizzen lige her – og du skal nå det inden 23. september

Nye COVID-19-tal offentliggjort: Så mange er smittet i Aalborg Kommune

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Foto: Region Nordjylland
Foto: Region Nordjylland

Coronaen hærger igen i samfundet, og det får konsekvenser for både mennesker og virksomheder.

Efter en stille genåbning tidligere på sommeren har smittetallene været nogenlunde stabile – men siden starten af september er de kun gået én vej, og det er desværre opad.

Dagens tal fra Statens Serum Institut viser, at der i skrivende stund er 132 tilfælde af smittede i Aalborg. Incidensen ligger nu på 61, hvilket er 8 mere end i går.

Incidensen vurderes som kritisk, hvis tallet ligger på over 30 pr. 100.000 indbyggere.

Det gør Aalborg Kommune til én af landets hårdest ramte.

På landsplan er der tale om 589 nye tilfælde siden i går, og ni patienter er yderligere blevet indlagt. 206 er erklæret corona-fri siden i går.

Aldersmæssigt fordeler de sig hovedsageligt på de 20-29 årige, hvoraf 4032 er bekræftet smittet.

For at komme corona-spredningen til livs, indførte regeringen i går nye restriktioner. Dem kan du læse om her