Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

ClubAalborg-pakken spækket med gode tilbud: Se dem alle her

Af Kristina Obitsø Baltov

ClubAalborg er en fordelsklub til dig, som ønsker at få mere ud af din by.

Vi har udvalgt nogle af byens lækreste steder, og hver måned kan vi tilbyde dig en masse eksklusive rabatter og tilbud.

Du modtager en digital goodiebag til din smartphone hver måned. I november ligger der over 30 eksklusive fordele klar til dig.

Tilmeld dig i dag og få resten af november gratis. Der er ingen binding, så du kan altid melde dig fra igen. ClubAalborg koster kun 35 kr. om måneden.

Meld dig ind her.

I dag har alle medlemmer af ClubAalborg modtaget en ny goodiebag. Det gør de d. 1 hver måned. Er du nysgerrig for at se, hvad de blandt andet kan glæde sig til denne måned?

Så se med her:

ClubAalborg-aften på den helt nye SushiMania XO restaurant
Hver måned tilbyder vi de meget populære ClubAalborg-aftener på de lækreste restauranter i byen. I denne måned bliver det på SushiMania XO restaurant, som netop er åbnet. SushiMania XO er Aalborgs nye asiatiske gourmetrestaurant, hvor kvalitet, økologi og bæredygtighed er en mærkesag.

Det sker onsdag d. 22/11 kl. 19.00.

Her kan du få en lækker 3-rettersmenu og to glas vin til en helt fordelagtig pris på 298 kr. pr. person (normalpris 600 kr pr. person.). Aftenen afholdes i samarbejde med Sigurd Müller Vinhandel, som vil komme og gøre dig lidt klogere på vin.

Udover vores lækre ClubAalborg-aften, så får du november også hele 25% rabat til SushiMania XO-restaurant (OBS: Gælder til og med 15. november).-10 % på Bistro V
Vi har været så heldige at få Bistro V med i denne måneds goodiepack, og i denne måned får du 10 % rabat på hele regningen til frokost hele ugen.

Eksklusivt åbningstilbud på Nam Noodles
Den 8. november åbner Nams nye take away Nam Noodles på Vesterbro 76. I den anledning har vi eksklusivt fået lov til at invitere alle vores ClubAalborg-medlemmer til pre-opening fra kl. 15.00-17.00.

Her kan du som den første få lov til at smage det helt nye koncept. Du får 2 supper til éns pris og fra kl. 18.00 – hvor der er officiel åbning – vil der være gratis Nam-style cocktails til alle.

Spar 20% på Cafeministeriets populære tapasbox
I denne måned kan du som ClubAalborg-medlem få Cafeministeriets populære tapasbox som take away til en favorabel pris. Boxen består af køkkenets udvalg af lækre hjemmelavede specialiteter, serveret med hjemmebagt brød. Mums!

Som ClubAalborg-medlem får du boxen til kun 100 kr. (normalpris 125 kr). 

20% på pizza hos La Bottega
På den autentisk italiensk café og delikatesse i hjertet af Aalborg får ClubAalborg-medlemmer som noget helt nyt lækre, italienske pizzaer med hele 20% rabat i denne måned.

Disse fordele er bare et lille udpluk af alt det, ClubAalborg hver måned tilbyder.

Alle fordelene fra november måned kan du se her:

November måneds fordele 

Tilmeld dig ClubAalborg i dag og få november måned gratis – og helt uden binding. Herefter betaler du 35 kr. om måneden for mere end 30 unikke fordele i Aalborg og omegn. Tilmeld dig her

Er du kunde hos Nordjyske Bank? Så se her, hvordan du kan få et års medlemsskab af ClubAalborg helt gratis.