ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her

Af Maria Koch

ClubAalborg er MigogAalborgs fordelsklub, som hver måned giver dig eksklusiv mulighed for at få fordele og rabatter på dine køb i byen.

Hvis du tilmelder dig nu, så får du faktisk hele marts gratis.

Derfra koster det blot 35 kr. om måneden at være medlem af ClubAalborg, og der er naturligvis ingen binding eller opsigelsesperiode på abonnementet.

Den lave medlemspris gør, at du allerede har indtjent medlemsprisen efter blot at have brugt 1-2 fordele om måneden.

Du finder linket til tilmelding lige her.

I marts måned har ClubAalborg æren af at byde velkommen til hele tre nye spisesteder: Karma Sushi, Café Friends og James Robertson.

Tag godt imod dem!

Du kan se alle de gode medlemsfordele for marts nedenfor, og de tæller alt fra gratis cocktail, -25 % på Crispy Chicken, -20 % på ansigtspleje, -15 % på sushi, -30 % på herre- og dametøj og MEGET, MEGET … MEGET MERE.

Sådan fungerer ClubAalborg

Når du tilmelder dig ClubAalborg, får du tilsendt din online goodiebag på SMS, og du kan herigennem tilgå dine fordele. Herefter vil du få tilsendt en ny goodiebag den 1. i hver måned.

ClubAalborgs digitale goodiepack spænder bredt, og du kan finde tilbud på alt lige fra restauranter og barer til wellness og bilpleje.

Tilmeld dig her

Fordele i marts

Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her

Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her

Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her Karma Sushi er en nyhed i ClubAalborg: Se alle fordelene for marts her

Du tilmelder dig lige her.

Del artikel