ClubAalborg: Gratis flødeboller hos Summerbird på fredag

Skrevet af: Kristina Obitsø Baltov

Hos ClubAalborg har vi besluttet os for, at I fortjener noget lækkert.

Og flødebollerne fra Summerbird er i den grad lækre? De er blandt andet kåret som Danmarks bedste flødeboller og absolut to die for!

Der er mange varianter, og den ene er skønnere end den anden. Der er med frugt, lakrids, kokos, hasselnød. Der er også de helt klassiske. Fælles for dem alle er, at de er økologiske, altid friske og i den bedste kvalitet.

Vi har sørget for at have 400 flødeboller fra Summerbird klar til jer. Helt gratis! I skal bare fremvise jeres ClubAalborg eller ClubAalborg Studie-medlemskab på mobilen.

Det sker nu på fredag d. 9 februar kl. 15.00 hos Summerbird i Algade 17.

Flødebollerne er fra Summerbirds valentinssortiment, og de består af vanilje, passionsfrugt og kokos, og som prikket over i’et er de overtrukket med Summerbirds prisvindende Amber-chokolade. Lækkert!

Gratis for alle medlemmer af ClubAalborg og ClubAalborg Studie
Det eneste det kræver af jer er, at I skal vise jeres medlemskab af ClubAalborg eller ClubAalborg Studie. Så kvitterer vi med en flødebolle.

Som medlem af ClubAalborg og ClubAalborg Studie får du hver måned eksklusive fordele og rabatter til byens bedste steder.

Store rabatter med ClubAalborg
Vi kan allerede tilbyde store besparelser på lækre steder som VACA, Helmuth, café Vesteraa, Cafeministeriet, Nadia’s, Subway, Grillen Burgerbar og mange flere steder.

Vi holder også hver måned eksklusive arrangementer på byens populære steder kun for ClubAalborg og ClubAalborg Studie-medlemmer.

Kom forbi Summerbird på fredag og start weekenden ud med noget lækkert.
Vi glæder os til at se jer!

Endnu ikke medlem af ClubAalborg? Bliv det her for kun 35 kr./ mdr. Der er ingen binding.