Starter i næste uge: CLUB C vil holde de fedeste torsdagsfester i byen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

CLUB C i Jomfru Ane Gade har haft en god start, siden de i april slog dørene op til et helt nyt koncept i vores legendariske festgade.

Du kan læse meget mere om CLUB C her.

Det gyldne C i klubbens navn står for eksklusiv champagne og lækre cocktails, og det er noget, som aalborgenserne kan forstå.

Nu er drengene fra CLUB C klar til at præsentere byen for et helt nyt torsdagskoncept, “PLAY”, hvor klubben bliver lavet om til Aalborgs fedeste Hip hop- og R&B Club.

Kridt danseskoene og slip dit indre barn løs

“PLAY” går i al sin enkelthed ud på, at der skal være en vis gulerod for de mennesker, som vælger at tage en tur i byen en torsdag aften.

“Vi tør godt love en fuldstændig sindssyg torsdagfest, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser,” fortæller Niklas Strandbæk, til MigogAalborg.

CLUB C har fredag og lørdag en aldersbegrænsning på 20+, men om torsdagen skal man blot være 18 år for at komme ind.Der er som altid gratis entré.

“Musikken kommer til at være new school med kunstnere som The Weeknd, Rihanna, Drake og danske Kesi.

Det er jo ingen hemmelighed, at det nok mest er studerende, som går i byen om torsdagen, så PLAY er i høj grad skræddersyet til den yngre generation.”

Priser hvor alle har råd til at feste

Udover muligheden for at feste til det nyeste musik og have det sjovt med vennerne, vil priserne om torsdagen også være helt i bund.

“Vi går aldrig ned på kvaliteten, selvom priserne er mere studievenlige denne aften. Alle cocktails laves fra bunden, og vores berømte kegtails er samme høje kvalitet som altid,” lover Niklas og fortsætter:

Vi har blandt andet lavet et vildt tilbud på den eksklusive Belvedere RED Limited Edition m. 6 Red Bull til 750 kr. Det er under halv pris i forhold til normalt.”

Månedens Cocktail kan man få til 50 kr, og derudover er der dobbelt op på alle cocktails og kegtails hele natten.

“Vi har også fede tilbud på bordpakker,  hvor man eksempelvis kan få 1 flaske Absolut Glimmer 1,75L med 10 Redbull / 4 liter mixer og 1 fl. Pure shots til 995 kr.,” forklarer Niklas.

Det bliver hver torsdag, at CLUB C kører med deres torsdagskoncept, og Niklas tør godt love, at gæsterne har meget at se frem til.

“Vi har masser af idéer til hvordan vi gør de her torsdage ekstra fede, så det er bare med at holde øje med vores Facebook.”

Konceptet har ramt plet

CLUB C har efterhånden et halvt år på bagen, og selvom Jomfru Ane Gade er et svært sted at starte op med et helt nyt koncept, er de to gange Niklas super tilfredse med modtagelsen.

“Det har været både spændende og hektisk.

Folk har heldigvis taget rigtig godt imod det, og det styrker vores tro på, at Aalborg er klar til et koncept som vores, hvor der er plads til at holde en fed fest, uden at gå på kompromis med kvaliteten og æstetikken,” siger Niklas og fortsætter:

“Når folk først har været herinde, så kommer de ofte tilbage.

Fredag og lørdag er eksempelvis altid fyldt med festglade mennesker, så vi er sikre på, at byen også er klar til feste med os om torsdagen.”

Du kan finde meget mere info om eventet her.

To nye Street Art malerier bliver til i denne uge: Her kan du se dem

Skrevet af: Michael Qureshi
Duoen Telmo Miel arbejder på gavlmaleri i Berlin
Duoen Telmo Miel arbejder på gavlmaleri i Berlin

Den smukke Street Art kunst rundt omkring i Aalborgs gader og stræder er noget, de fleste af os værdsætter i høj grad.

Nu er der nye smukke gavlmalerier på vej i bybilledet. I løbet af 2019 vil KIRK Gallery igangsætte flere nye med nogle af verdens bedste Street Art Kunstnere.

De to første bliver malet og præsenteret i denne uge, hvor de vises frem på lørdag d. 27. april.

Men kunstnerne er allerede i fuld gang to forskellige steder i Aalborg med deres kunst på bygninger.

Se dem arbejde løbende og tag en snak med dem

Den hollandske duo Telmo Miel samt Joram Roukes starter i dag tirsdag d. 23. april på to store gavlmalerier i henholdsvis Bispensgade 8-10 og Hjulmagervej 55 (Gabriel A/S) i Aalborg. Kan ses tydeligt fra broen på Øster Allé i Aalborg.

Man vil her kunne se kunstnerne arbejde, og der vil samtidig være mulighed for at få en snak med dem, når de begge afslutter deres ophold med hver især at åbne en soloudstilling i galleriet lørdag d. 27. april kl. 12-14.

De tre kunstnere udstiller derudover anden kunst i KIRK Gallery i Danmarksgade 8.

Af Joram Roukes har beboerne i Gedsted samtidig været heldig at få nedenstående gavlmaleri, hvor vi nu også vil se hans arbejde udfoldet i Aalborg.

 

1600 kvm. med fede mærker: Danmarks største børnetøjs-outlet åbner i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Foråret er over os, og snart kommer de varme sommermåneder buldrende.

Det betyder også, at det er tid til at udvide sommergarderoben til børnene.

Kan du ikke lige overskue udskrivningen, på alt det der skal købes til børnene, så kommer den her nyhed som sendt fra himlen.

Danmarks største børnetøjsoutlet kommer nemlig atter til Aalborg. Denne gang i en ny forbedret og ikke mindst større udgave.

Spar op til 80% på lækre brands

Fra 2. maj kan man glæde sig til shopping-paradis på børnetøj med alle de fede mærker på gigantiske 1600 kvadratmeter i City Syd.

Der er mindst 50% at spare på alle varer og helt op til 80%, så pludselig bliver det overskueligt at få købt alt det lækre til sommeren ind.

Det er Outletland, der står bag det store set-up, hvor de netop har deres ekspertise i at rykke ind i de større danske byer med masser af varer fra fede brands.

Man kan i den grad godt glæde sig til, at de vender retur til Aalborg.

Over 4000 har allerede markeret sig interesseret på Facebook, og lige nu kan man deltage i en konkurrence om børnetøj for 10.000 kr. ved at klikke deltager/interesseret lige her

“Vi udvider butikken med 700m2 i forhold til sidst og kommer kun med NYE sæsonvarer i ALLE størrelser,” skriver Outletland i en pressemeddelelse.

Over 100.000 varer fra over 35 forskellige mærker

Outletland kommer til at køre i stort set hele maj i Aalborg fra 2. maj til og med den 26. maj. Her finder du over 100.000 varer fra over 35 forskellige brands. Med alt i tøj, overtøj og tilbehør!

Her er et udpluk;

Noa Noa Miniature (60.000 stk. i alle størrelser)
Popupshop (30.000 stk. i alle størrelser)
Mini A Ture (15.000 stk. i alle størrelser)
Color kids (20.000 stk. i alle størrelser)
Småfolk (10.000 stk. i alle størrelser)
Minymo (20.000 stk. i alle størrelser)
Me Too (10.000 stk. i alle størrelser)
CeLavi (5.000 stk. i alle størrelser)
Mala (5.000 stk. i alle størrelser)

“Vi har gjort plads til mere shopping, men vigtigst af alt, så har vi lyttet til kunderne og skiftet hele sortimentet ud!

Du kan derfor glæde dig til at gå på opdagelse i et kæmpe udvalg af de helt rigtige brands – og i alle størrelser fra 0mdr.-16 år!,” skriver Outletland i pressemeddelelsen.

Hvad: Danmarks største børnetøjsoutlet
Hvor: Stenbukken 10, City Syd
Hvornår:

Åbningstider:
2-3. maj: 10.00-19.00
4-5. maj: 10.00-16.00
9-10. maj: 10.00-19.00
11-12. maj: 10.00-16.00
16-17. maj: 10.00-19.00
18-19. maj: 10.00-16.00
23-24. maj: 10.00-19.00
25-26. maj: 10.00-16.00

 

Børnekarneval større end nogensinde: Så meget sker der på dagen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Jakob Kildehave
Foto: Jakob Kildehave

I over 30 år har Aalborg Karneval inviteret børn og barnlige sjæle til at deltage i det årlige Børnekarneval, som nu er et af Danmarks største arrangementer på børnenes præmisser.

For mens glade og feststemte voksne slår sig løs lørdag den 25. maj, har børnenes deres helt eget karneval den 18. maj, når Kildeparken indrettes til en fortryllende verden, hvor børn i alle aldre kan blive underholdt

“Vi har brugt hele efteråret på at etablere store lokale samarbejder med andre kulturinstitutioner, så de kombinerer det bedste af det bedste i børnehøjde.

Eksempelvis genopliver Kunsten ”Kunsten To-Go”, som får deres hele eget område blandt musiktræerne, og Det hemmelige teater har skrevet en hele bog, hvor man selv kan spille helten,” forklarer formand for Aalborg Karneval, Mette Bugge.

Foto: Aalborg Karneval

Så meget sker der på dagen

Børnekarnevallet starter traditionen tro kl. 10 på Gabels Torv med en både sjov og festlig parade gennem byen, hvor børnene kan få vist deres flotte og fantasifulde kostumer frem.

Kildeparken åbner også allerede kl. 10, og her vil festen fortsætte hele dagen med alverdens aktiviteter.

Børn og barnlige sjæle kan blandt andet glæde sig til, at Funcenter Aalborg stiller en masse sjove aktiviteter op, mens Søspejderne tilbyder, at man kan sejle en tur i åen eller riste skumfiduser.

Derudover kan børnene prøve kræfter med en forhindringsbane eller den speciallavede parkour-bane.

Derudover vil der også være bordfodbold, Cirkus Klubben, ansigtsmaling og hoppeborge.

Foto: Aalborg Karneval

Alt lige fra Paw Patrol til Djämes Braun og Albert Dyrlund

Til de mindre børn kommer Paw Patrol og giver et fantastisk show, hvor de flankeres af  et kuffertcirkus, som styrer Store Scene hele dagen.

I 2018 startede Aalborg Karneval et samarbejde med musikskolerne, hvor udvalgte skolebands fik plads på deres helt egen scene i Kildeparken.

I 2019 får disse skolebands plads på Store Scene, hvor i alt 8 skolebands får mulighed for at spille i et professionelt setup flankeret af kendte kunstnere som Djämes Braun og Albert Dyrlund, der også vil underholde med deres eget musik.

“Vi glæder os helt vildt til en dag i børnenes tegn, hvor der er fokus på sjov, musik og leg for alle aldersgrupper,” siger Mette Bugge

Hvad: Børnekarneval
Hvor: Kildeparken (Optog starter ved Gabels Torv)
Hvornår: Lørdag den 18. maj fra kl. 10

Kildeparken åbner kl 10 og man må gerne medbringe sin egen picnickurv, dog skal drikkevarer købes i barerne i Kildeparken.

Det koster 50 kr. at komme ind per person. Børn under 2 år er endda gratis.

Du finder mere info om Børnekarneval her.