Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En hyggelig dag: Hjælp med at gøre Aalborg renere i weekenden

Af Stine Kjølby Christensen

På lørdag, den 16. september 2023, vil verden samles for at markere World Cleanup Day.

Denne dag er dedikeret til at tackle den globale affaldskrise og arbejde mod en mere bæredygtig fremtid. Og det gælder også for Aalborg.

For at hylde World Cleanup Day og dets budskab om affaldsreduktion og miljøbeskyttelse vil Aalborg Kommunes grønne agenter arrangere en stor affaldsindsamling i Aalborg midtby.

Alle inviteres til at deltage i denne begivenhed, der giver borgerne mulighed for at bidrage til en renere by og samtidig nyde en hyggelig lørdag.

Alle spiller en rolle

Det er Grønt Aalborg, der står klar med alt det nødvendige udstyr og forfriskninger, herunder sodavand, til alle, der ønsker at deltage i affaldsindsamling i midtbyen.

“Det er vigtigt at vi som grønne agenter støtter op omkring den internationale bevægelse World Cleanup Day, fordi det er med til at mobilisere og skabe bevidsthed hos aalborgenserne omkring, at vi alle sammen spiller en rolle i den grønne omstilling.

Både i det store og i det små,” fortæller Ida Vad Hansen, Grøn Agent.

En hyggelig dag: Hjælp med at gøre Aalborg renere i weekenden

Kvalitetstid med god samvittighed

Alle aldersgrupper kan deltage, og er altså en perfekt mulighed for at få kvalitetstid med både familie og venner – og samtidig gøre en positiv forskel for både lokalsamfundet og miljøet.

World Cleanup Day er et globalt initiativ, der forener millioner af frivillige, regeringer og organisationer i 197 lande og territorier, alle med det fælles mål at gøre vores planet renere.

Vil du være med til dette, så starter det i Jomfru Ane Parken kl. 10, og slutter kl. 13.

Del artikel

Andre læser også