Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burgerkongen er tilbage: Chuck Wagon indtager Aalborg de kommende dage

Af Emil Kjær Jørgensen

Her på redaktion ser vi det som vores fornemmeste opgave, at tippe jer om alt det, som sker i vores skønne by – især på den gastronomiske front.

Mad-nyhederne har dog ikke stået i kø i denne corona-tid, og derfor må vi bare huske at nyde og hylde de kulinariske tiltag, som Aalborg trods alt stadig byder på.

En af vores helt store favoritter er hele Nordjylland burgerkonge i form af Mark Birschbach, som igen lægger vejen forbi Aalborg i denne uge med den famøse Chuck Wagon.

Ugeplanen for denne uge afslører, at han faktisk allerede var forbi Føtex ved Eternitten i dag, men bare rolig – Mark er kommet for at blive i denne uge.Burgerkongen er tilbage: Chuck Wagon indtager Aalborg de kommende dage

For allerede i morgen kan du lade dig friste af de lækre burgere, når Chuck Wagon parkerer foran Rema 1000 i Aalborg Øst.

Fredag tager Chuck Wagon et smut til Dronninglund, men allerede lørdag er Chuck Wagon at finde helt centralt i Aalborg, når Frederikstorv bliver destinationen for den amerikanske foodtruck.

Chuck Wagon har som altid åbent fra klokken 12.00 – 18.30.

Et lille tip herfra er, at du ikke skal vente for længe med at lægge vejen forbi, for det er før set, at Mark er løbet tør for burgere og fritter, fordi efterspørgslen simpelthen har været for stor.

Burgerkongen er tilbage: Chuck Wagon indtager Aalborg de kommende dage

Simpelt menukort med masser af velsmag

Vi har før besøgt Chuck Wagon, hvor vi uden tøven kårede burgerne til nogle af de bedste i hele Nordjylland.

Læs meget mere om vores besøg her.

Menukortet er simpelt, og der kan vælges mellem Single Burger til 70 kr., Double Burger til 90 kr., Grilled Cheese Burger til 80 kr. og Chilli Cheese Burger til 80 kr. Fritter kan tilkøbes for blot 5 kroner ekstra.

”Jeg går efter at have få burgere, som er velsmagende. Derudover laver jeg ofte special-burgere, som skifter alt efter årstid eller humør,” har  Mark tidligere forklaret til MigogAalborg.

Planen for uge 4:

Torsdag d. 28. januar: Rema 1000, Aalborg Øst

Fredag: Super Brugsen, Dronninglund

Lørdag: Frederikstorv, Aalborg

Søndag: Meny, Hjørring

Du kan altid holde dig opdateret på Chuck Wagon lige her.

Del artikel