Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt frisør- og skønhedsunivers: Chrost & Ørbæk åbner med fantastiske tilbud

Af Nathalia Hentze Nielsen

På hjørnet af Dannebrogsgade og Istedgade åbnede der i onsdags et helt nyt frisør- og skønhedsunivers kaldet House of Style.

Det er frisørerne Chrost & Ørbæk, der er gået sammen med Envy Studio om at skabe dette univers, hvor alt fra klip og extensions til brow lift og spraytan er samlet under samme tag.

For at fejre åbningen har Chrost & Ørbæk helt eksklusivt valgt at tilbyde MigogAalborgs læsere tre fantastiske tilbud.

Du kan vælge mellem babylights til 750 kroner, reflekser til 650 kroner og helfarve til 500 kroner – og det er uanset hårlængde. 

Tilbuddet gælder i én uge fra dags dato og kan købes her.

Vores nyhedsbrevslæsere fik helt eksklusivt muligheden for at købe en klipning til kun 150 kroner og ikke overraskende blev det vilde tilbud udsolgt på under et døgn. Hvis du ikke vil gå glip af lignende tilbud en anden gang, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Nyt frisør- og skønhedsunivers: Chrost & Ørbæk åbner med fantastiske tilbud
Salonen ligger på hjørnet af Dannebrogsgade og Istedgade – mere præcist på Dannebrogsgade 9.

Perfekt placering i Vestbyen

Kvinderne bag byens nyeste frisørsalon er Julie Ørbæk Jensen og Cindy Chrost, der har kendt hinanden siden barnsben, og som har fulgtes ad lige fra studiejob til frisørskole og nu egen salon.

“Vi har altid snakket lidt løst om at starte vores eget, men en aften gik det fra snak til at blive lidt mere seriøst.

Det her bliver Aalborgs første og indtil videre eneste kombinerede frisør- og skønhedssalon i Aalborg, og det er virkelig alle vores drømme, der bliver realiserede,” fortæller Julie.

Der var dermed kort fra tanke til handling hos de to veninder, og da drømmelokalet pludselig viste sig på Dannebrogsgade 9, besluttede de sig for at føre projektet ud i livet.

Nyt frisør- og skønhedsunivers: Chrost & Ørbæk åbner med fantastiske tilbud

Adressen husede før Bronuts, og hvis du nogensinde var forbi efter en donut, kan du måske huske butikkens vilde farver med skrigende pink og gule vægge.

Nu er lokalerne som forvandlede med smagfuldt interiør, hvide vægge og logo i guldbogstaver.

“Det er den perfekte placering her. Der er ikke så mange saloner i Vestbyen i forhold til midtbyen, og her er bedre plads til parkering, så vi håber på kunne trække folk herud,” siger Cindy.

At der bor mange unge mennesker i Vestbyen er heller ikke gået deres næse forbi, og derfor har de studievenlige priser og ovenikøbet 10% studierabat ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Nyt frisør- og skønhedsunivers: Chrost & Ørbæk åbner med fantastiske tilbud

Skræddersys til den enkelte

Farverne i salonen er med vilje holdt i neutrale toner og indretningen er minimalistisk hos House of Style, fordi som Julie og Cindy understreger, er det ikke udelukkende et kvindeunivers, og alle skal føle sig velkomne.

“Selvom vi har meget fokus på kvinder og farvebehandlinger, er der lige så stor fokus på herreklipninger og skæg.

Der skal også være noget lækkert for dem, og vi vil også gerne udfordre dem lidt til at variere deres frisure og prøve noget nyt,” siger Julie.

Netop det med at få folk ud af deres comfort zone, er noget som de to frisører brænder for. I stedet for at spørge deres kunder om de skal have “det sædvanlige”, spørger Julie og Cindy i stedet om, hvad der skal ske i dag.

Nyt frisør- og skønhedsunivers: Chrost & Ørbæk åbner med fantastiske tilbud
Besøger du salonen, vil du uden tvivl løbe ind i salon-hunden Tulle.

“Vi udfører alle former for frisørbehandlinger, men fællesnævneren er, at vi gerne vil se på vores kunders stil, øjenfarve, kropsform og lignende for at skræddersy frisuren til den enkelte.

Man kan også booke en konsultation, hvor vi tager længere tid til at snakke tingene igennem og vurdere, hvad der skal  ske, hvis man gerne vil prøve noget nyt,” uddyber Julie.

Chrost & Ørbæk tilbyder som sagt alle former for frisørbehandlinger, men de er særligt specialiserede i balayage, som de har taget ekstra uddannelse indenfor. Det samme gælde opsætning, styling og makeup – også til brude.

Du kan booke tid hos Chrost & Ørbæk her.

For at fejre åbningen holder House of Style åbningsreception lørdag den 9. juli. Følg med på deres Facebook her og Instagram her for at holde dig opdateret omkring receptionen og andre nyheder.