Tre år siden sidste Tour: Christopher glæder sig til Aalborg i næste uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Hey there, sexy lady!

Det er efterhånden syv år siden, at den charmerende krøltop, Christopher udgav sit debutalbum, Colours, og siden har der været fart på den eftertragtede, unge kunstner.

De sidste tre år har Christopher dog primært fokuseret på at producere nyt musik, og for få måneder siden kom udgivelsen albummet Under the Surface, hvor man blandt andet kan finde hittet Irony – der i skrivende stund nærmer sig 10 mio. streaminger på Spotify.

Særligt i Asien har hans talent og velskrevne sange imponeret, og det er da også blevet til flere tours i de seneste år.

Inden længe drager Christopher dog afsted på tour i det danske land – for første gang i tre år.

I den forbindelse har vi fået en snak med den hotte stjerne, der d. 4. april lægger vejen forbi Royal Stage på Skråen.

Glæder sig helt vildt til Tour-comeback

Det er jo et stykke tid siden du sidst var på tour. Hvad giver det dig som kunstner at komme ud og være tilstede med sit publikum?

“For det første, så glæder jeg mig helt vildt. Det er jo tre år siden jeg sidst var på indendørs tour i Danmark, og der er kommet så meget nyt materiale siden.

“Jeg har jo været på mange festivaler i både Danmark, Tyskland og Asien – men det er alligevel noget særligt, når folk har købt en billet til lige præcis min koncert.”

Så folk kan godt møde op med store forventninger?

“Jeg tør godt love, at det bliver et af de fedeste shows, jeg nogensinde har spillet. Det er meget ambitiøst, og kombinationen af de nye og gamle numre kommer til at give en helt speciel vibe.

Jeg kommer ikke til at blive skudt op af en kanon eller lignende, men til gengæld bliver det mere end koncert, end det har været før.

Denne gang har jeg otte bandmedlemmer med mig, så det har taget lang tid at arrangere og gennemarbejde, så det sidder lige i skabet.

Rent musikalsk kan man i hvert fald forvente en lang række wow-elementer.”

Var lidt mere Hey there sexy lady

Du siger, at det bliver en kombination af det nye og gamle. Har din musik ændret sig i takt med tiden?

“Ja, i høj grad. Det har sikkert både noget med alder at gøre, men også, at man udvikler sig som artist.

Da jeg var 22 år, så var jeg mere et Hey there, sexy lady-agtigt sted – men jeg kan jo heller ikke blive ved med at gentage mig selv,” forklarer Christopher med et grin.

“Jeg kan stadig godt lide at skrive popmusik, men der er alligevel sket en forandring: Jeg prioriterer anderledes nu, og det har nok også givet et knock up på voksenskalaen, rent musikalsk.”

Nogle kunstnere vælger jo at starte helt forfra og lægge sine tidligere sange bag sig, når de skifter til en mere “moden” retning. Men det har du ikke planer om?

“Nej, bestemt ikke. Jeg synes, det giver en rigtig god dynamik, at jeg kan kombinere det nye med det gamle. På den måde kan jeg skifte i både tempo og stemning, så det ikke behøver at være store ballader og sing-a-longs i timevis.

Jeg har både sange, der får folk til at danse og klappe – men jeg vil også gerne kunne røre folk og give noget mere af mig selv, end jeg har gjort før.

Det skaber en kontrast, som jeg synes, fungerer sindssygt godt.”

Kan du mærke, at din fanskare har ændret sig, i takt med at du selv er blevet ældre?

“De forreste til koncerterne er stadig dem på 12-13 år, men jeg kan også se, at de første fans heldigvis er vokset med mig.

Det kommer sig nok også af, at mine nye sange måske appellerer til en lidt ældre målgruppe med indhold, som mange kan relatere til.

Jeg går jo også målrettet efter at skrive noget med et så bredt appeal som muligt, og det er så fedt at se, at det lykkes.”

Nu har du jo optrådt rigtig meget i Asien. Hvordan er det kinesiske publikum i forhold til det danske?

“Når jeg lander i Kina, så er det som at være på en anden planet. Der står fans klar med bannere og Christopher skrevet i panden.

De er jo virkelig kongerne af gadgets, så jeg får så mange gaver, neonskilte, dukker og kager.

Man føler sig lidt mere som en sensation, og det er virkelig en vild oplevelse på mange måder!

Herhjemme har jeg efterhånden været et etableret navn i nogle år, så her er en anden forventning til, at man kan leve op til sin plads.

Derude er jeg Mr Nobody igen, og det betyder, at jeg har meget mere at bevise.”

Hvis vi så skal blive lidt mere lokale: Hvordan er det at optræde for aalborgenserne?

“Det er helt vildt fedt.

Aalborgenserne er måske lidt bedre til at komme afsted til koncerter, end man for eksempel er hjemme i København, hvor Shawn Mendez potentielt kan kigge forbi når som helst.

Det er, som om at københavnerne har lidt for mange muligheder.

Min erfaring med at spille i Aalborg har også altid været god og er altid et sted, jeg besøger, når jeg er på tour.

Jeg har selvfølgelig også været nede og drikke bajere i den legendariske Jomfru Ane Gade engang – så det kan da godt være, at vi måske lige skal forbi igen, og have de der 800 øl på 12 forskellige ruter,” siger Christopher med et grin.

Du har jo efterhånden været i gang i mange år. Hvordan ser fremtiden ud for artisten Christopher?

“Så længe folk gider at lytte på mig, så har jeg bare tænkt mig at give den gas.

Jeg går stadig og niver mig selv i armen over, hvor heldig jeg er: at kunne lave dét, jeg elsker allermest.

Jeg har en kæmpe kærlighed til at skabe og være en del af folks liv – jeg bliver aldrig træt af det kick, så jeg håber, at jeg kan gøre det i mange år endnu.

Jeg glæder mig især til at vise folk til koncerten, hvor meget jeg har udviklet mig i de sidste par år, og hvor meget bedre jeg er blevet.

I starten havde jeg især svært ved at involvere og give noget af mig selv, men det kommer jeg til at implementere meget mere i de her shows.

Jeg glæder mig virkelig til at overraske publikum.”

Du finder info om billetsalg her.

Hvad: Koncert med Christopher
Hvor: Skråen
Hvornår: 4. april kl. 20

KONKURRENCE:

Vind to billetter til Christopher koncerten på Skråen i næste uge

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogAalborgs Facebook-side (torsdag. 28. marts kl. 18.45)
Skriv hvem du vil have med til koncerten

Vi trækker en vinder mandag d. 1. april

Prøv den nye Q3 Sportback: Kom til Audi Q-Days i Aalborg i weekenden

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er en frækkert, som Audi netop har lanceret i den nye Q3 Sportback.

“Den har en god røv,” siger den kvindelige fotograf, da vi står på Stigsborg Brygge med Aalborgs Havnefront i “skudvinklen”.

Jeg kan kun give hende ret.

MigogAalborg er ude og prøvekøre den nye Q3 Sportback, som netop er drønet ind gennem portene på Ny Kærvej hos Audi Aalborg.

Derfor kan alle nysgerrige se den nye model i weekenden, hvor der er Audi Q-Days hos Audi.

Kæmpe weekend med Q-Days og Brugtbils Festival

Faktisk bliver det en kæmpe weekend i det store bilhus for samtidig er der også Brugtbils Festival, hvor man kan score en skarp pris på en Audi, Volkswagen eller Skoda. Læs mere om det her.

Tilbage til Q3 Sportback. Hvis man kan lide opmærksomhed og flirtende blikke, så er det her bilen, man skal sætte sig ind i.

De flirtende blikke kommer både fra mænd og kvinder rundt omkring vejene i Aalborg, men de er “desværre” ikke møntet mig men selve bilen.

For den er superflot, og den model vi prøvekører er spækket med udstyr.

Det er selvfølgelig noget, der skal tilvælges, hvis man forelsker sig i bilen, men alene som standardmodel kommer den med adskillige fede Audi-features.

Designet er smukt både ud- indvendigt.

Lækkert udstyr

I forhold til selve køreglæden skal man nok ikke lige forvente, at den har samme optræk og lydløse motor som en Q5 eller Q7 men mindre kan altså også godt gøre det.

Den ligger rigtig godt på vejen, og SUV-følelsen er fantastisk i forhold til den “almindelige” A3’er.

Det er nyeste generation af infotainment direkte fra luksusklassen i Audi Q3 Sportback.

Standardudstyret omfatter et 10,25” stort digitalt kombiinstrument.

Som ekstraudstyr kan du også vælge Audi virtual cockpit plus, hvis 12,3” store HD-display viser knivskarpe animationer og forsyner dig med relevante informationer om bilen.

MMI-infotainmentsystemet, som du kan få som ekstraudstyr, kan i topversionen MMI Navigation plus med MMI touch betjenes via et 10,1” stort display i midterkonsollen.

Takket være forskellige interfaces og tilslutningsmuligheder kan du oprette forbindelse imellem dine mobile apparater og bilen. Du kan desuden anvende det store udvalg af tjenester fra Audi connect.

På motordelen kan man vælge TDI-motoren med en ydelse på 150 hk eller den 2,0-liters TFSI-motor med en ydelse på 230 hk.

Fra Q2 til Q8

Det er så her i weekenden, at der er fokus på Q-modellerne i Audi-butikken. Lige fra Q2 til den vilde Q8. Og det er her, at man kan opleve “premieren” på den nye Q3 Sportback.

Man kan snakke med salgspersonalet om de muligheder, der er for at “bygge” sin helt egen Q-model præcis som man vil have den. Som i en bland-selv-slik butik – måske bare lige en anelse dyrere.

Lad ikke økonomien begrænse i første omgang, men tag ud og drøm lidt. Prøv bilerne. Bliv forelsket og se hvad der er realistisk.

Drømmebilen fanger dig måske i weekenden. Når der så endda er pølsevogn med gratis pølser, sodavand, kaffe og balloner til børnene så er det svært ikke at blive fristet til en lille familietur derud.

Hvad: Audi Q-Days + Brugtbils Festival
Hvor: Ny Kærvej 47
Hvornår: Lørdag & søndag d. 16 og 17. november
Klokken 11-16 begge dage

Du kan læse mere om den nye Q3 Sportback og Audi Q-Days i weekenden her

Julemarked, julemand og julelys: Her er din weekend i Aalborg

Skrevet af: Nana Veilov Carlsen
Foto: Stine Kjølby Christensen
Foto: Stine Kjølby Christensen

Weekenden står for døren, og Aalborg er spækket med fede oplevelser hele weekenden, og denne weekend står især i julens tegn.

Men du kan også komme med til åbningen af Budolfi Plads, og så er der masser af forskellige musikalske oplevelser i vente.

250.000 julelys tændes i Aalborg Zoo

For første gang nogensinde fejrer Aalborg Zoo julen med en gigantisk lysfest, hvor publikum føres på en eventyrlig julerejse gennem magiske lyslandskaber og møder juletraditioner fra Grønland i nord til Afrika i syd.

Det hele starter i dag, fredag, og frem til 30. november holder Jul i Zoo åbent hver fredag, lørdag og søndag kl. 16-21, og fra 1. – 30. december kan julestemningen opleves hver dag kl. 16-21 (24. december undtaget).

I hele perioden vil Aalborg Zoo byde på en lang række hyggelige juleaktiviteter, blandt andet workshops, korsang og luciaoptog.

Derudover kan man nyde klassiske julegodter som gløgg, æbleskiver og vafler i Aalborg Zoos helt nye orangeri eller specialiteter fra bl.a. Grønland og Afrika i de mange hyggelige boder.

Julemarkedet på Gammeltorv åbner og julelysene tændes

Julemarkedet på Gammeltorv i Aalborg har udviklet sig til et af landets flotteste og hyggeligste julemarkeder, og vi glæder os til, at de åbner officielt.

Det sker i dag, fredag, præcis klokken 12.00, hvor man kan gå på opdagelse blandt årets boder.

Julemarkedet byder på masser af nyheder i år, som du kan læse mere om her.

Julemarkedet har åbent alle dage til og med 23. december, og udover de hyggelige boder, er der også masser af underholdning at se frem til:

Julemanden er på markedet alle hverdage fra klokken 15.00, og lørdage og søndage fra kl. 14.00 til lukketid.

Men udover en gåtur på det hyggelige julemarkedet, er det også i dag, at julelysene i midtbyen tændes.

Klokken 16.30 begynder sceneshowet, hvor Stig Rossen vil synge nogle kendte danske julesange, og klokken 17.00 er det så tid til at tælle ned sammen og udbryde “nææ” og “neeej”, når julebelysningen tændes.

Budolfi Plads åbner

Hvis du er aalborgenser eller kommer meget i midtbyen, har du længe kunnet følge med i de store fremskridt omkring Budolfi Plads, og nu er pladsen langt om længe ved at være færdig.

På lørdag har du endelig muligheden for at være med til den helt store åbning af Budolfi Plads hvor der fra kl. 13.00-15.00 vil være åbningsfest.

Der kommer selvfølgelig til at ske mange ting, blandt andet kommer Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen og holder en tale til åbningen af det nye område i midtbyen.

Der vil være mulighed for at få både gratis æbleskiver, gløgg og varm kakao. Derudover vil der være gratis nissehuer og balloner til børnene. Aalborg Garden spiller og der vil være lækker live musik med Gregers Løvendahl Mogstad og band.

Du kan læse meget mere om åbningen af Budolfi Plads  her.

Hvad: Åbningen af Budolfi Plads
Hvor: Budolfi Plads
Hvornår: Lørdag d. 16. november kl. 13.00

Julemanden ankommer og juletræet fra Frederikstad tændes

Julen er ved at være over os og denne lørdag får Aalborg fint besøg af selveste julemanden som ankommer på Honnørkajen.

Byen summer allerede af julestemning med julemarked som for alvor er blevet klar til julesæsonen og som åbner denne fredag på Gammeltorv.

Julemanden kommer sejlende ind med skib helt fra Grønland og man vil på afstand kunne høre Aalborgs faste julemand grine højt ved ankomsten til Aalborg, hvor nisseorkestret og koret for alvor spiller op til julebal når skibet lægger til kaj.

Programmet for Julemandens ankomst til Aalborg:

Kl. 10.45 Nisseorkester underholder

Kl. 11.00 Julemanden ankommer på Honnørkajen

Kl. 11.45 Borgmester Thomas Kastrup-Larsen holder tale

Kl. 12.00 Julemanden og Aalborgs borgmester kører i kane derfra

Program for Juletræs tændingen:

Kl. 14.30 Optog gennem byens gader fra Gabels Torv til Nytorv

Kl. 15.00 Nisseorkesteret spiller ved Juletræet

Kl. 15.30 Taler ved Borgmester Thomas Kastrup-Larsen og repræsentant fra Frederikstad, hvorefter Julemanden tænder de mange lys på juletræet

Du kan læse alt om julemandens ankomst og juletræstændingen her.

Events

15/11 Kesi på Skråen

15/11 WTF – Wine Tasting Friday på Adelino 

15/11-16/11 Wallmans Christmas Show AKKC

15/11 Stand up Comedy på Aalborg Bibliotek

16/11 Åbningsfest i togremiserne 

16/11 Neu – Et kunst & designmarked

16/11 Portvinssmagning på Adelino

16/11  Rockers by Choice 30 års jubilæumstour på Skråen

16/11 Christine Aggerholm på Skråen

16/11 Jul på Slottet i AKKC

17/11 Suttog på teater Nordkraft 

17/11 Forført af Jan Hellesøe på Skråen

17/11 Søndagstur på Kunsten

17/11 Sjov Søndagslegeland

16/11 og 17/11: Brugtbilsfestival ved Audi

Verdens bedste handsker: Kendt designermærke åbner pop up butik i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Kongelig hofleverandør, Randers Handsker, der kan spores tilbage til 1200-tallet, er en af verdens fineste og længst stående handskemagere – og udvikler stadig udsøgte handsker til konger, dronninger og connaisseurs.

Fredag 15. november åbner de en pop-up shop i Friis Shoppingcenter med deres nye brand RHANDERS – helt eksklusivt i Aalborg.

Der bliver serveret the og jule småkager til dem, der kigger ind.

RHANDERS kollektionen indeholder håndlavede, one-of-a-kind skindhandsker og tilbehør som tørklæder og tasker.

Produkterne i kollektionen er alle ’limited edition’, dvs. der er kun en begrænset mængde af hver variant.

RHANDERS åbner kun pop up butikker i det eksklusive modehus Birger Christensen i København, hos design- og møbelhuset Paustian i Århus og så Friis Shoppingcenter i Aalborg.

En ny generation, samme fokus på håndværk, kvalitet og bæredygtigt design

Mærket RHANDERS er lanceret som led i et generationsskifte i virksomheden Randers Handsker. Det bygger på en stolt historie om 200 års handskeproduktion ved Gudenåen i Randers, men tages ind i en ny tidsalder via moderne designs og tilpasninger til det modebevidste publikum.

Det betyder nye farver og produkttilpasninger såsom et 14-karat guldbelagt smykke udformet som brandets kendetegn, kalmusblomsten, – et vidnesbyrd om den arv, handsker fra Randers repræsenterer.

I gamle dage var byens handsker nemlig kendt vidt og bredt for den helt særlige duft fra kalmus-blomsten, som voksede i Gudenåen

Markedsførings-og salgsstrategien er dog ny. Produkterne er lanceret via sociale mediekanaler og sælges primært gennem egen webshop og egne butikker for på den måde at skabe den reneste oplevelse af brandet.

Det er den tidligere marketingdirektør for By Malene Birger og ph.d. i Omnichannel Retail, Rina Hansen, der står i spidsen for det nye RHANDERS, og hun glæder sig meget til at komme til Aalborg:

“Pop-up butikker er en test af markedet, og vi glæder os til at se hvilke reaktioner, vi får i Aalborg.

Selvom vi har mange års modeerfaring og handskeerfaring inden for murene i virksomheden, betragter vi os som en start-up.

Vi skal bygge virksomheden op i den digitale tidsalder og lære en masse af de eksperimenter, vi gør os. Erfaringerne fra Aalborg vil derfor få betydning for, hvordan vi udvikler os fremadrettet,” fortæller Rina Hansen.

En oplagt julegave

Det er ikke tilfældigt, at det netop er i julen, RHANDERS åbner deres pop-up.

En lækker skindhandske er en oplagt gave at lægge under juletræet, og med muligheden for at få indgraveret initialer på handskens kalmusformede smykke, kan gaven også gøres personlig.

“Vi vil gerne vise andre, at vi har tænkt over den gave, vi giver dem. Personaliserede gaver viser både omtanke og kærlighed,” siger Rina.

Med rødder tilbage til 1811 er Randers Handsker en af de fineste og ældste handskemagere i verden. Den danske virksomhed har leveret handsker og andre lædervarer til de royale familier siden sin spæde begyndelse.

Den franske dronning Marie Antoinette skulle efter signede specifikt have købt handsker fra Randers, fordi de fik hendes hænder til at føles bløde og glatte, og fordi de havde en meget genkendelig aroma.

Virksomheden leverer også handsker til søværnet, jægerkorpset, politiet og Den Kongelige Livgarde.

I detailhandlen vil man møde Randers Handsker i mode- og specialforretninger i flere lande.

I 60 år har man desuden kunne købe hele handskeudvalget i Randers Handskers egne butikker på Strøget i København og i Randers centrum.

Et kig i arkivet har afsløret, at virksomheden, der dengang hed Randers Handskefabrik, havde butik i Aalborg sidst i 1800-tallet, og nu vendes blikket altså mod Aalborg igen.

Butikken i Aalborg er den eneste pop-up butik, der åbnes af virksomheden i år.

Derudover vil mærket RHANDERS ’ som nævnt poppe op’ hos modehuset Birger Christensen på Strøget og hos design- og møbelhuset Paustian i Aarhus, ligesom det nye mærke sælges i virksomhedens egne butikker.

Pop-op butikken i Friis Shoppingcenter slår dørene op 15. november og holder åbent indtil 11. januar.

Butikken vil være placeret i stuetagen ved udgangen mod Magasin.

På åbningsdagen vil der være særlige kampagner og konkurrencer, og butikken vil være vært for en kop kalmus the og kalmus-julesmåkager.