Tre år siden sidste Tour: Christopher glæder sig til Aalborg i næste uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Hey there, sexy lady!

Det er efterhånden syv år siden, at den charmerende krøltop, Christopher udgav sit debutalbum, Colours, og siden har der været fart på den eftertragtede, unge kunstner.

De sidste tre år har Christopher dog primært fokuseret på at producere nyt musik, og for få måneder siden kom udgivelsen albummet Under the Surface, hvor man blandt andet kan finde hittet Irony – der i skrivende stund nærmer sig 10 mio. streaminger på Spotify.

Særligt i Asien har hans talent og velskrevne sange imponeret, og det er da også blevet til flere tours i de seneste år.

Inden længe drager Christopher dog afsted på tour i det danske land – for første gang i tre år.

I den forbindelse har vi fået en snak med den hotte stjerne, der d. 4. april lægger vejen forbi Royal Stage på Skråen.

Glæder sig helt vildt til Tour-comeback

Det er jo et stykke tid siden du sidst var på tour. Hvad giver det dig som kunstner at komme ud og være tilstede med sit publikum?

“For det første, så glæder jeg mig helt vildt. Det er jo tre år siden jeg sidst var på indendørs tour i Danmark, og der er kommet så meget nyt materiale siden.

“Jeg har jo været på mange festivaler i både Danmark, Tyskland og Asien – men det er alligevel noget særligt, når folk har købt en billet til lige præcis min koncert.”

Så folk kan godt møde op med store forventninger?

“Jeg tør godt love, at det bliver et af de fedeste shows, jeg nogensinde har spillet. Det er meget ambitiøst, og kombinationen af de nye og gamle numre kommer til at give en helt speciel vibe.

Jeg kommer ikke til at blive skudt op af en kanon eller lignende, men til gengæld bliver det mere end koncert, end det har været før.

Denne gang har jeg otte bandmedlemmer med mig, så det har taget lang tid at arrangere og gennemarbejde, så det sidder lige i skabet.

Rent musikalsk kan man i hvert fald forvente en lang række wow-elementer.”

Var lidt mere Hey there sexy lady

Du siger, at det bliver en kombination af det nye og gamle. Har din musik ændret sig i takt med tiden?

“Ja, i høj grad. Det har sikkert både noget med alder at gøre, men også, at man udvikler sig som artist.

Da jeg var 22 år, så var jeg mere et Hey there, sexy lady-agtigt sted – men jeg kan jo heller ikke blive ved med at gentage mig selv,” forklarer Christopher med et grin.

“Jeg kan stadig godt lide at skrive popmusik, men der er alligevel sket en forandring: Jeg prioriterer anderledes nu, og det har nok også givet et knock up på voksenskalaen, rent musikalsk.”

Nogle kunstnere vælger jo at starte helt forfra og lægge sine tidligere sange bag sig, når de skifter til en mere “moden” retning. Men det har du ikke planer om?

“Nej, bestemt ikke. Jeg synes, det giver en rigtig god dynamik, at jeg kan kombinere det nye med det gamle. På den måde kan jeg skifte i både tempo og stemning, så det ikke behøver at være store ballader og sing-a-longs i timevis.

Jeg har både sange, der får folk til at danse og klappe – men jeg vil også gerne kunne røre folk og give noget mere af mig selv, end jeg har gjort før.

Det skaber en kontrast, som jeg synes, fungerer sindssygt godt.”

Kan du mærke, at din fanskare har ændret sig, i takt med at du selv er blevet ældre?

“De forreste til koncerterne er stadig dem på 12-13 år, men jeg kan også se, at de første fans heldigvis er vokset med mig.

Det kommer sig nok også af, at mine nye sange måske appellerer til en lidt ældre målgruppe med indhold, som mange kan relatere til.

Jeg går jo også målrettet efter at skrive noget med et så bredt appeal som muligt, og det er så fedt at se, at det lykkes.”

Nu har du jo optrådt rigtig meget i Asien. Hvordan er det kinesiske publikum i forhold til det danske?

“Når jeg lander i Kina, så er det som at være på en anden planet. Der står fans klar med bannere og Christopher skrevet i panden.

De er jo virkelig kongerne af gadgets, så jeg får så mange gaver, neonskilte, dukker og kager.

Man føler sig lidt mere som en sensation, og det er virkelig en vild oplevelse på mange måder!

Herhjemme har jeg efterhånden været et etableret navn i nogle år, så her er en anden forventning til, at man kan leve op til sin plads.

Derude er jeg Mr Nobody igen, og det betyder, at jeg har meget mere at bevise.”

Hvis vi så skal blive lidt mere lokale: Hvordan er det at optræde for aalborgenserne?

“Det er helt vildt fedt.

Aalborgenserne er måske lidt bedre til at komme afsted til koncerter, end man for eksempel er hjemme i København, hvor Shawn Mendez potentielt kan kigge forbi når som helst.

Det er, som om at københavnerne har lidt for mange muligheder.

Min erfaring med at spille i Aalborg har også altid været god og er altid et sted, jeg besøger, når jeg er på tour.

Jeg har selvfølgelig også været nede og drikke bajere i den legendariske Jomfru Ane Gade engang – så det kan da godt være, at vi måske lige skal forbi igen, og have de der 800 øl på 12 forskellige ruter,” siger Christopher med et grin.

Du har jo efterhånden været i gang i mange år. Hvordan ser fremtiden ud for artisten Christopher?

“Så længe folk gider at lytte på mig, så har jeg bare tænkt mig at give den gas.

Jeg går stadig og niver mig selv i armen over, hvor heldig jeg er: at kunne lave dét, jeg elsker allermest.

Jeg har en kæmpe kærlighed til at skabe og være en del af folks liv – jeg bliver aldrig træt af det kick, så jeg håber, at jeg kan gøre det i mange år endnu.

Jeg glæder mig især til at vise folk til koncerten, hvor meget jeg har udviklet mig i de sidste par år, og hvor meget bedre jeg er blevet.

I starten havde jeg især svært ved at involvere og give noget af mig selv, men det kommer jeg til at implementere meget mere i de her shows.

Jeg glæder mig virkelig til at overraske publikum.”

Du finder info om billetsalg her.

Hvad: Koncert med Christopher
Hvor: Skråen
Hvornår: 4. april kl. 20

KONKURRENCE:

Vind to billetter til Christopher koncerten på Skråen i næste uge

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogAalborgs Facebook-side (torsdag. 28. marts kl. 18.45)
Skriv hvem du vil have med til koncerten

Vi trækker en vinder mandag d. 1. april

Fra alle os til alle jer: Oplev stor Disney-koncert på Skråen

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Der er typer, der ikke vil høre et ord om jul, før vi rammer d. 1. december.

Og så er der os andre, som slet ikke kan vente.

Denne artikel er dedikeret til de sidstnævnte: Vi kan nemlig afsløre, at der i den grad bliver noget at glæde sig til i år.

Luftens Helte, et 18-mands stort band, der spiller alle de fedeste sange live fra de største tegnefilm gennem tiderne, lægger nemlig vejen forbi Aalborg d. 7. december – og her bliver der virkelig skruet op for julemagien.

Hits fra de bedste tegnefilm

Luftens Helte garanterer en musikalsk oplevelse i særklasse, når de til lyden af barndommens nostalgi spiller op til fest med velkendte og elskede sange fra alle vores favorit-tegnefilm.

Det er vel i forvejen heller ikke rigtig jul, før du har siddet klistret til Disney’s Juleshow – men du kan jo ligeså godt få lagt en god bund inden.

Aftenen fyldes med sange fra klassiske tegnefilm som Junglebogen og Aristocats, 90’ernes storfavoritter som Løvernes Konge, Herkules og Tarzan samt de mest julede Disneysange og de nyeste hits fra film som Frost og Vaiana.

Luftens Helte lover 100 % garanti for fest, julestemning og magi, når de om kun 175 dage indtager scenen på Skråen.

… og vi kan slet ikke vente!

Hvad: Luftens Heltes Julekoncert
Hvornår: 7. december 2019
Hvor: 
Skråen, Aalborg

Billetterne koster 215 kr. og kan købes lige her.

Sankt Hans i næste weekend: Her er de bedste bålfester

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

På næste søndag skal der traditionen tro sendes hekse af sted til Bloksbjerg.

Midsommeren fejres med nogle hyggelige arrangementer rundt omkring i Aalborg, hvor der gøres noget ud af at skabe nogle gode rammer for bålfesten.

Vi har samlet de bedste her:

Musikkens Hus

Hvis du ikke før har fejret midsommeren i hjertet af Aalborg, så må det være på tide.

Traditionen med sankthansbål foran den arkitektoniske perle på Havnefronten, er blevet et kæmpe trækplaster de sidste par år – og i år bliver ingen undtagelse.

Aftenen starter i koncertsalen, hvor Ida Corr sætter tonen i samspil med to nordjyske pigekor. Herefter går turen ud på pladsen foran, hvor et endnu ikke offentliggjort navn vil spille, mens snobrødene bages med udsigt til bål på fjorden.

Du kan læse mere om Sankt Hans i Musikkens Hus her

Fra kl. 19.

Aalborg Zoo

Hvis man vil være sikker på en god og stemningfuld aften for både store og små, så er arrangementet i Aalborg Zoo en sikker vinder.

Igen i år tændes der bål på savannen, hvor Julie Bertelsen står for årets båltale.

Der vil være reduceret billetpris i aftenens anledning, hvor voksne fra kl. 16 kan komme ind for 90 kr., mens børn koster 60. Du kan altså sagtens kombinere bålfesten med et par underholdende runder i haven.

Du kan for eksempel nå at hilse på de helt nye tigerunger. 

Foto: Aalborg Zoo

Du kan læse mere om Sankt Hans i Aalborg Zoo her

Fra kl. 17.30.

Lindholm Høje

Vil du være omgivet af ældgammel historie, imens du nyder en stolt tradition fra fordums tid, så skal turen gå til Lindholm Høje.

Her kan du nyde en smuk sommeraften i selskab med kammerkoret Coro Misto.

Båltalen holdes i år af rådmand Hans Henrik Henriksen, fra By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune.

Arrangementet er gratis, men hvis du vil opgradere oplevelsen, kan du fra kl. 18 besøge Café Lindholm, der byder på en særlig tre-retters Sankt Hans menu. Læs mere om dét her.

Husk også, at hvis du i stedet er sulten efter lidt historiefortælling, så kan du dykke ned i både vikingetid og oldtid indenfor på Lindholm Høje Museet, hvor der er fri entré fra kl. 17.

Du kan læse mere om Sankt Hans i Lindholm Høje her

Fra kl. 20.30.

Mølleparken

Endnu en genganger på sankthansbålet, er når Lions Club indbyder til en hyggelig Sankt Hans aften i hele Aalborgs Møllepark, hvor du på plænen ved skulpturen Noahs Ark, kan nyde en aften med picnic, underholdning og (selvfølgelig) – et bål.

A Minor Blues Band står endnu engang for swingende blues.

Du kan læse mere om Sankt Hans i Mølleparken her.

Fra kl. 18. 

Sankt Hans fest i Østre Anlæg

I Østre Anlæg har man valgt at fejre midsommeren med et hyggelig børneloppemarked, der starter fra kl. 16. Der vil desuden være mulighed for ansigtsmaling, hoppepude og snobrød.

Kl. 18 holder Skt. Markus Kirke Åbent Tårn, hvor alle er velkomne til at nyde udsigten.

Herefter tændes bålet, hvor rådmand Mai-Britt Iversen holder årets båltale.

Der vil kunne købes sodavand, øl, vin, kaffe, the, kage, pølser, slush ice og popcorn.

Fra kl. 20.

Du kan læse mere om Sankt Hans i Østre Anlæg her.

Sankt Hans fest ved Margrethekirken

I tæt samarbejde med Blårævene og FDF er det en glæde at byde hjertelig velkommen til en hyggelig Sankt Hans fest med snobrød, pandekager og popcorn i skovbrynet bag Margrethekirken.

Årets båltaler er Flemming Møller Mortensen, og der vil være masser af børneaktiviteter, bålfest og fællessang.

Hele aftenen kan der købes pølser, øl og sodavand.

Fra kl. 20. 

Du kan læse mere om Sankt Hans ved Margrethekirken her.

Få sommerlæsningen i hus: Hovedbiblioteket holder kæmpe bogsalg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

For mange er sommeren den tid på året, hvor man tager sig tid til fordybelse i en god, gammeldags bog.

Hvis man er meget flittig med læsningen, så kan det selvfølgelig blive en bekostelig affære – medmindre du selvfølgelig lægger vejen forbi Aalborg Hovedbibliotek, der d. 25. juni endnu engang afholder bogsalg på adressen i Rendsburggade.

Denne tirsdag sælger biblioteket ud af sine kasserede materialer, der blandt andet består af romaner, krimier og børnelitteratur.

Du kan også være heldig at finde musik – både LP’er (klassisk musik), CD’er og bokssæt.

Normalt er der kø langt ud i Nørregade, så kom i god tid.

Noget for enhver bogorm

For at holde bibliotekernes samlinger aktuelle og indbydende, bliver uaktuelle og slidte bøger og tidsskrifter løbende kasseret.

Det kan også være materialer, som bibliotekerne har for mange af i forhold til efterspørgslen.

Der vil altså være gode muligheder for at sikre sig en masse skatte, uanset hvad du måtte mangle hjemme i bogreolen – eller i strandtasken.

Hvad: Bogsalg på Hovedbiblioteket
Hvor: Rendsburggade 2, 9000 Aalborg
Hvornår: 25. juni, 10-17

Bemærk, at der kun kan betales med kontanter eller MobilePay.