Tre år siden sidste Tour: Christopher glæder sig til Aalborg i næste uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Hey there, sexy lady!

Det er efterhånden syv år siden, at den charmerende krøltop, Christopher udgav sit debutalbum, Colours, og siden har der været fart på den eftertragtede, unge kunstner.

De sidste tre år har Christopher dog primært fokuseret på at producere nyt musik, og for få måneder siden kom udgivelsen albummet Under the Surface, hvor man blandt andet kan finde hittet Irony – der i skrivende stund nærmer sig 10 mio. streaminger på Spotify.

Særligt i Asien har hans talent og velskrevne sange imponeret, og det er da også blevet til flere tours i de seneste år.

Inden længe drager Christopher dog afsted på tour i det danske land – for første gang i tre år.

I den forbindelse har vi fået en snak med den hotte stjerne, der d. 4. april lægger vejen forbi Royal Stage på Skråen.

Glæder sig helt vildt til Tour-comeback

Det er jo et stykke tid siden du sidst var på tour. Hvad giver det dig som kunstner at komme ud og være tilstede med sit publikum?

“For det første, så glæder jeg mig helt vildt. Det er jo tre år siden jeg sidst var på indendørs tour i Danmark, og der er kommet så meget nyt materiale siden.

“Jeg har jo været på mange festivaler i både Danmark, Tyskland og Asien – men det er alligevel noget særligt, når folk har købt en billet til lige præcis min koncert.”

Så folk kan godt møde op med store forventninger?

“Jeg tør godt love, at det bliver et af de fedeste shows, jeg nogensinde har spillet. Det er meget ambitiøst, og kombinationen af de nye og gamle numre kommer til at give en helt speciel vibe.

Jeg kommer ikke til at blive skudt op af en kanon eller lignende, men til gengæld bliver det mere end koncert, end det har været før.

Denne gang har jeg otte bandmedlemmer med mig, så det har taget lang tid at arrangere og gennemarbejde, så det sidder lige i skabet.

Rent musikalsk kan man i hvert fald forvente en lang række wow-elementer.”

Var lidt mere Hey there sexy lady

Du siger, at det bliver en kombination af det nye og gamle. Har din musik ændret sig i takt med tiden?

“Ja, i høj grad. Det har sikkert både noget med alder at gøre, men også, at man udvikler sig som artist.

Da jeg var 22 år, så var jeg mere et Hey there, sexy lady-agtigt sted – men jeg kan jo heller ikke blive ved med at gentage mig selv,” forklarer Christopher med et grin.

“Jeg kan stadig godt lide at skrive popmusik, men der er alligevel sket en forandring: Jeg prioriterer anderledes nu, og det har nok også givet et knock up på voksenskalaen, rent musikalsk.”

Nogle kunstnere vælger jo at starte helt forfra og lægge sine tidligere sange bag sig, når de skifter til en mere “moden” retning. Men det har du ikke planer om?

“Nej, bestemt ikke. Jeg synes, det giver en rigtig god dynamik, at jeg kan kombinere det nye med det gamle. På den måde kan jeg skifte i både tempo og stemning, så det ikke behøver at være store ballader og sing-a-longs i timevis.

Jeg har både sange, der får folk til at danse og klappe – men jeg vil også gerne kunne røre folk og give noget mere af mig selv, end jeg har gjort før.

Det skaber en kontrast, som jeg synes, fungerer sindssygt godt.”

Kan du mærke, at din fanskare har ændret sig, i takt med at du selv er blevet ældre?

“De forreste til koncerterne er stadig dem på 12-13 år, men jeg kan også se, at de første fans heldigvis er vokset med mig.

Det kommer sig nok også af, at mine nye sange måske appellerer til en lidt ældre målgruppe med indhold, som mange kan relatere til.

Jeg går jo også målrettet efter at skrive noget med et så bredt appeal som muligt, og det er så fedt at se, at det lykkes.”

Nu har du jo optrådt rigtig meget i Asien. Hvordan er det kinesiske publikum i forhold til det danske?

“Når jeg lander i Kina, så er det som at være på en anden planet. Der står fans klar med bannere og Christopher skrevet i panden.

De er jo virkelig kongerne af gadgets, så jeg får så mange gaver, neonskilte, dukker og kager.

Man føler sig lidt mere som en sensation, og det er virkelig en vild oplevelse på mange måder!

Herhjemme har jeg efterhånden været et etableret navn i nogle år, så her er en anden forventning til, at man kan leve op til sin plads.

Derude er jeg Mr Nobody igen, og det betyder, at jeg har meget mere at bevise.”

Hvis vi så skal blive lidt mere lokale: Hvordan er det at optræde for aalborgenserne?

“Det er helt vildt fedt.

Aalborgenserne er måske lidt bedre til at komme afsted til koncerter, end man for eksempel er hjemme i København, hvor Shawn Mendez potentielt kan kigge forbi når som helst.

Det er, som om at københavnerne har lidt for mange muligheder.

Min erfaring med at spille i Aalborg har også altid været god og er altid et sted, jeg besøger, når jeg er på tour.

Jeg har selvfølgelig også været nede og drikke bajere i den legendariske Jomfru Ane Gade engang – så det kan da godt være, at vi måske lige skal forbi igen, og have de der 800 øl på 12 forskellige ruter,” siger Christopher med et grin.

Du har jo efterhånden været i gang i mange år. Hvordan ser fremtiden ud for artisten Christopher?

“Så længe folk gider at lytte på mig, så har jeg bare tænkt mig at give den gas.

Jeg går stadig og niver mig selv i armen over, hvor heldig jeg er: at kunne lave dét, jeg elsker allermest.

Jeg har en kæmpe kærlighed til at skabe og være en del af folks liv – jeg bliver aldrig træt af det kick, så jeg håber, at jeg kan gøre det i mange år endnu.

Jeg glæder mig især til at vise folk til koncerten, hvor meget jeg har udviklet mig i de sidste par år, og hvor meget bedre jeg er blevet.

I starten havde jeg især svært ved at involvere og give noget af mig selv, men det kommer jeg til at implementere meget mere i de her shows.

Jeg glæder mig virkelig til at overraske publikum.”

Du finder info om billetsalg her.

Hvad: Koncert med Christopher
Hvor: Skråen
Hvornår: 4. april kl. 20

KONKURRENCE:

Vind to billetter til Christopher koncerten på Skråen i næste uge

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogAalborgs Facebook-side (torsdag. 28. marts kl. 18.45)
Skriv hvem du vil have med til koncerten

Vi trækker en vinder mandag d. 1. april

Får egen søpark og fitnesscenter: De første 92 lejligheder i Oasen klar til udlejning

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I Skalborg begynder Calums nye lejeboliger i Oasen, der er beliggende på hjørnet af Ny Nibevej og Hobrovej, at stå klar.

Oasen skal rumme i alt 220 lejeboliger, og de første 92 lejligheder er nu sat til udlejning med indflytning fra 1. juni 2019.

Udlejningen af de nye boliger er startet, og der er mulighed for at opleve boligerne hver søndag fra klokken 11.00 – 12.00 – men du skal være vaks ved havelågen, da interessen for boligerne allerede er stor.

220 lejelejligheder i et grønt fællesskab

Lejerne af de nye boliger får glæde af helt unikke omgivelser.

Bygningerne opføres rundt om den tidligere grusgrav, der forandres til et rekreativt område med en privat søpark, som er omkranset af gamle træer og små private haver, legeplads samt grill-områder.

 

“Oasen er et unikt og attraktivt boligprojekt båret af nogle værdier, som markedet efterspørger lige nu.

De første åbent hus-arrangementer har været godt besøgt, og der er stor interesse fra alle målgrupper,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen af Oasen samt idriftsætning og administration.

Meget mere end “bare” lejeboliger

Bebyggelsen er opført som en karré i sandfarvede teglsten. Alle lejligheder vender ud mod den grønne gårdsplads, hvor store vinduespartier fra boligerne giver udsigt til livet i det grønne.

Boligerne varierer i størrelse fra 48 til 117 kvadratmeter og fokus har været på planløsningen, så selv de mindre lejligheder har 2 værelser. De store boliger har enten 3 eller 4 værelser.

Men lejeboligerne rummer meget mere end blot at være et sted at bo.

Oasen byder nemlig på en række fællesfaciliteter som fælleslokale med køkken, der kan anvendes til festlige begivenheder, to eldrevne delebiler, fælles fitnessrum, små private haver med redskabsskur, værksted, naturlegeplads til børnene, wellness med spa og sauna samt et fitnesslokale.

”Vi har valgt at prioritere de grønne, rekreative områder og fællesskabet i Oasen højt.

Der er ingen tvivl om, at det er kvaliteter, der taler direkte til den moderne forbrugers værdier og ønsker til sin bolig,” udtaler Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM.

Med City Syd få minutter fra boligerne, hvor der er frit valg på alle hylder af indkøbsmuligheder, så er der ikke noget der mangler i området.

Læs meget mere om boligerne og projektet, ved at klikke her.

Legeplads og byskov: Aalborgs nye grønne oase i midtbyen er snart klar

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Engang var det en grå parkeringsplads præget af beton og triste omgivelser.

Nu er området lige omkring Budolfi Kirke, hvor Nordea banken og den store p-plads engang lå, slet ikke til at kende.

Ved det nye Budolfi Plads er der lige nu gang i en rivende byudvikling.

Boliger, dagligvareforretning og grønne områder skal forbinde og understøtte det omkringliggende byliv i midtbyen. Planen er også, at der gerne skal ligge caféer og kaffebar, så der virkelig kommer til at summe af liv.

Et af de kommende grønne områder er Lommeparken, som aalborgenserne snart kan glæde sig til at benytte.

Grønt område midt i centrum

På den tidligere parkeringsplads ved Algade, øst for Budolfi Kirke, står Lommeparken snart klar.

Lommeparken bliver anlagt for at sikre at Budolfi Plads bliver et af de nye attraktive områder i Aalborgs midtby. Flere borgere har efterlyst grønne områder og en legeplads til leg.

“Lommeparken forventes at stå færdig i løbet af maj måned. Men der arbejdes stadig i området,” fortæller Niels Bresemann Jensen, der er projektleder ved Aalborg Kommune til MigogAalborg.

Der er blevet plantet en masse grønne træer, og anlagt små hyggelige brostensstier. Men selvom det begynder at ligne noget, skal aalborgenserne vente en lille måned endnu.

“Lige nu er vi igang med beplantnings- og belægningsarbejdet. Det vil forsætte i en 2-3 uger frem.

Derudover skal der etableres trapper – både inde i Lommeparken og ned til Gammel Torv, samt skal der laves belysning,” fortæller Niels Bresemann Jensen.

Udover de hyggelige stier og grønne beplantninger, så bliver Lommeparken især noget for de børnefamilier, der bor i centrum.

De får nu en park i byen, hvor der er plads til ophold og leg.

“Der kommer en legeplads til børnene. Der er allerede blive opsat en rutchebane,” fortælle Niels Bresemann Jensen.

Lommeparken bliver et idéelt sted at opholde sig, hvis man bor i byen og ikke har haveadgang fra sin bolig. Børn kan lege, og voksne kan samles om en kold drink, frokost eller en is, når vejret tillader det.

Spar op til 80%: Tøjbutikken Tiffany holder kæmpe lagersalg i denne uge

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

I 50 år har Tiffany i Aalborg stået forrest i køen, når de aalborgensiske kvinder skulle have fingrene i tidens mest moderigtige tendenser.

Den 26., 27. og 28. april bliver det dog vores tur til at stå i kø, når Tiffany i samarbejde med Noella, der er stiftet af én af tøjbutikkens medejere, åbner dørene til deres ekstraordinære lagersalg, hvor du kan gøre et kup udover det sædvanlige.

Store besparelser i vente

Tiffany holder til dagligt til i Bispensgade 6, men i den kommende weekend er det på deres nye lager på Kaolinvej, at du kan shoppe amok og spare helt op til 80 % – og hvad der er sparet, er jo tjent – hvilket åbner muligheden for, at du med god samvittighed kan shoppe lidt mere end sædvanligt.

Tiffany forhandler mærker som Ganni, American Vintage, Acne Studios og Noella – og sidstnævnte har tilmed en shop-in-shop i Tiffany, og dermed bliver der altså også en masse kollektionsvarer fra det stærkt voksende brand.

”Vi glæder os til at byde aalborgenserne velkommen til tre dage med lager- og kollektionsprøvesalg ude hos Noella og Tiffany.

Vi kommer til at sælge ud af alt fra kjoler til bluser, nederdele, sko og tasker – alt sammen med besparelser på op til 80%.

Vi sørger for at der bliver fyldt op hele dagen, så uanset om du kommer fra morgenstunden eller senere på dagen vil der være et stort udvalg af gode varer,” garanterer Lau Knudsen, der er stifter og direktør af Noella.

Du kan læse mere om lagersalget lige her.

Hvad: Lagersalg – Tiffany & Noella
Hvor: Kaolinvej 6, 9220 Aalborg SØ
Hvornår:
Fredag d. 26 april: kl. 10-18
Lørdag d. 27 april: kl. 10-16
Søndag d. 28 april: kl. 10-15