Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Guf og Kugler melder ud: Julen er aflyst i Slotsgade

Af Stine Kjølby Christensen

Honningkage-is, Gingle Bells, juletræsvafler, nissehuer og julestemning udover alle tænkelige grænser …

Sådan har de sidste to jule gået sin gang i Slotsgade, hvor Ismutter og Søster Guf har sørget for, at der ikke har manglet noget, hvis man var vild med juletiden.

I år bliver det hele desværre anderledes – og det kan vi ene og alene bebrejde covid-19 for.

“Lørdag i efterårsferien bliver desværre vores sidste åbningsdag i Slotsgade,” fortæller en slukøret Ismutter til MigogAalborg.

Den lille butik i Slotgade har ellers været kendt og elsket for sit hyggelige og intime univers, men det har også netop været dét, der har været et breakpoint for issøstrene i år.

“Vi har jo ikke så meget plads at gøre godt med herinde, så det ville ikke være forsvarligt at invitere til den helt store julestue i år. Desværre – for det er virkelig den hyggeligste højtid, vi har,” siger hun.

Guf og Kugler melder ud: Julen er aflyst i Slotsgade

Flytter julehyggen til Nibe

Som et lille plaster på såret har Ismutter og Søsterguf i stedet valgt at flytte årets julehygge til Nibe, hvor deres 500 m2 store isbutik holder til.

“Vi har besluttet at flytte vores julestue ud i store og mere corona-sikre omgivelser, hvor vi har 50 siddepladser med mulighed for rigtig god afstand.

Det betyder også, at vi har endnu flere julelækkerier på tegnebrættet i den kommende juletid,” siger Ismutter.

Hun afslører desuden, at der både vil være noget til den søde tand og i den nybyggede Sidevogn, der serverer overdådige gourmethotdogs.

Så selvom at det naturligvis ikke bliver det samme, så håber Ismutter og Søsterguf, at aalborgenserne alligevel har lyst til at begive sig afsted på juletur en kort køretur fra Aalborg.

“Vi vil gerne takke aalborgenserne for sæsonen – og samtidigt sige, at vi håber, at 2021 byder på langt færre corona-udfordringer for os alle!

Vi glæder os nemlig allerede nu til at planlægge den kommende sæson, fyldt med forkælede kugler, hygge og besøg af glade Isnydere, når det spæde forår melder sin ankomst igen,” slutter hun.