Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Chocotastic nyhed: Summerbird åbner tre etagers flagship-store i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Summerbird er i øjeblikket på sommertogt i det danske land på sit helt eget sejlskib: Havet.

Dette sker i anledningen af, at den prisvindende Amber-chokolade netop har vundet sin fjerde guldmedalje ved International Chocolate Awards.

I den forbindelse blev MigogAalborg inviteret til stor chokoladefest på skibet, hvor champagne og (selvfølgelig) chokolade var på menuen.

Her bød indehaver og grundlægger af Summerbird, Mikael Grønlykke, velkommen ombord til en unik fortælling om Amber-chokoladen; valget af mælk fra køer, der går på græs, hasselnøddebonden Francesco fra Piemonte og ikke mindst håndværksteknikken, der ligger bag den karamelliserede, hvide chokolade.

Chocotastic nyhed: Summerbird åbner tre etagers flagship-store i Aalborg

Verdens bedste Summerbird-butik

Der er slet ingen tvivl om, at der findes en god portion stolthed hos chokoladeproducenten, der hver dag gør verdens chokolade-elskere en lille smule lykkeligere.

Men nu er der altså ekstra gode nyheder til lige præcis Aalborgs choko-fans.

Mikael Grønlykke kunne nemlig afsløre, at Aalborg i fremtiden bliver hovedstad for netop Summerbird.

“Vi har jo en ekstra god nyhed i Aalborg. Inden længe kommer vi til at åbne verdens bedste Summer-butik lige her i byen.

Og når vi siger verdens bedste, så mener vi verdens bedste,” afslører Mikael Grønlykke.

Summerbird har i dag 14 chocolaterier fordelt i Danmark, Norge og Japan.

Chocotastic nyhed: Summerbird åbner tre etagers flagship-store i Aalborg

Kunderne skal med i processen

Lokationen bliver ingen ringere end i det nye Cloud City, der uden tvivl bliver et trækplaster for både byens borgere og turister.

Aalborg Teater skal blandt andet have nye lokaler, mens vi også kan se frem til et mikrodestilleri, et art center, et hotel, et mikrodestilleri og flere privatboliger.

Det nye Cloud City er spået til at blive et oplevelsescenter uden lige, og de har da også tidligere meldt ud, at en “chokoladefabrik” skulle være i blandt de nye beboere – og det bliver altså en Summerbird i hele tre etager.

“Det bliver meget mere end en chokoladebutik. Vi kommer til både at sælge og producere chokolade i Cloud City, og det bliver vores hidtil største og bedste butik nogensinde,” siger Mikael Grønlykke.

Visionen med den nye Summerbird er at bringe kunderne med i hele chokoladeprocessen – og ikke kun som færdigt produkt i butikkerne.

De øvrige planer med den nye butik vil blive afsløret i takt med, at vi nærmer os åbningen.

Det nye Cloud City forventes at stå færdigt i 2021, så indtil da må du altså “nøjes” med smagsprøver og chokoladeshopping i Summerbirds butik i Algade 17.

Del artikel