Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fried chicken, vafler og vilde desserter: I morgen genåbner Chickie’s

Af Stine Kjølby Christensen

I slutningen af maj lukkede Chickie’s sin takeaway-restaurant Ved Stranden 1C.

Er du blandt dem, der har gået og frygtet, at du fremover skulle undvære Aalborgs svar på KFC, så kan du godt ånde lettet op.

I morgen, fredag d. 18. juni, genåbner Chickie’s i helt nye lokaler på en helt ny lokation. Nemlig Vesterå 22, hvor South Indian tidligere har haft til huse.

Fried chicken, vafler og vilde desserter: I morgen genåbner Chickie's

Foruden den nye adresse har Chickie’s også fået nogle flere kvadratmeter at boltre sig på. I den nye restaurant er der nemlig plads til omkring 70 spisende gæster, og der bliver af den grund også langt mere fokus på selve madoplevelsen.

Derfor er menukortet også splinternyt, og sammensat ud fra Chickie’s tidligere stamkunders efterspørgsel – i en udvidet udgave, hvor der bl.a. er kommet vafler og forskellige hjemmelavede lækkerier på kortet.

MigogAalborg var heldige at blive inviteret til prøvemiddag på det nye Chickie’s før åbningen i morgen.

En helt særlig opskrift

Menukortet er relativt simpelt og overskueligt. Fælles for næsten alle ting på menuen er naturligvis den sprøde fried chicken, der på kort tid har gjort Chickie’s kendt og elsket i Aalborg-området blandt dem, der ellers må rejse langt rundt i landet for at få nallerne i friteret kylling.

Daniel Yammin, der står bag konceptet, har selv udviklet opskriften på den helt særlige marinade, der skal sørge for, at gæsterne får sit livs fried chicken-oplevelse, når de stifter bekendtskab med Chickie’s.

“Min mor lavede meget fried chicken, da jeg var ung, så det er den opskrift, jeg har taget udgangspunkt i og ændret lidt her og dér, sådan at Chickie’s kylling bliver noget, som alle kan lide.”

Kyllingen bliver marineret i minimum 16 timer, hvorefter den bliver friteret … og selvfølgelig også serveret med friterede kartofler,” fortæller Daniel.

Det finder du på menukortet

I den nye restaurant er der kommet endnu mere fokus på at lave alt fra bunden, som gør sig gældende både når det gælder forretter, hovedretter og desserter.

Af forretter kan du vælge alt fra hjemmelavet coleslaw, Mac n’ Cheese, kæmpe mozarella sticks, og skillet loaded potato chips.

Hovedretterne byder på flere forskellige slags burgere til en skarp pris på 89 kr. inkl. fritter og valgfri dip. Du kan bl.a. sætte tænderne i burgeren Mighty med grillet kylling, mozarealla sticks, salat og aioli.

Fried chicken, vafler og vilde desserter: I morgen genåbner Chickie's

Derudover kan du naturligvis vælge en perlerække af lækkert fried chicken, som Chickie’s virkelig har styr på.

Du kan vælge forskellige combos med din favoritdel af kyllingen – som eksempelvis tenders, chuncks, wings.

Vafler – både som dessert og med kylling

På det nye Chickie’s laver man også fristende vafler helt fra bunden – og dem kan du både få som dessert eller som en del af en hovedret.

Ja, du læste rigtigt.

I USA er Chicken&Waffles en stor ting, hvor det søde fra vaflen og siruppen går i perfekt spændt med det sprøde og fede kylling. Her på redaktionen var vi hvert fald positivt overraskede.

Fried chicken, vafler og vilde desserter: I morgen genåbner Chickie's

Du kan naturligvis også bare få en klassisk dessertvaffel, som kan prydes med alt fra chocolate chip, peanutbutter&jelly og nutella.

På dessertkortet finder man også en hjemmelavet Baked Alaska og den delevenlige ret S’mores (grillede skumfidusser med mariekiks og chokolade)

Fried chicken, vafler og vilde desserter: I morgen genåbner Chickie's

Fried chicken, vafler og vilde desserter: I morgen genåbner Chickie'sFried chicken, vafler og vilde desserter: I morgen genåbner Chickie's

Hjemmelavede cocktails og helt ny indretning

På menukortet finder du også et helt nyt cocktailkort, som Daniel og hans kæreste i fællesskab har udviklet, prøvesmagt og nu mixer til Chickie’s gæster.

På kortet kan du bl.a. glæde dig til en Mangocolada, Mojito Slushy og en Barbados Sunrise … og hey: Der er Happy Hour HVER dag fra 20-22, hvor du får 2 cocktails, når du bestiller én.

Fried chicken, vafler og vilde desserter: I morgen genåbner Chickie's

Den nye restaurant har også fået en ordentlig overhaling på indretningen.

Lokalerne står fuldstændigt nypudsede, og uanset om du er til et lyst og åbent miljø – som der findes på 1. salen – eller et mere dæmpet og hyggeligt – som findes i kælderen – er der plads til dig på Chickie’s.

Hvad: Den nye Chickie’s åbner
Hvor: Vesterå 22
Hvornår: Fredag den 18. juni kl. 16

Del artikel

Andre læser også