Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Chickie’s flytter i større lokaler: Vil lave byens vildeste vafler

Af Stine Kjølby Christensen & Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto vafler
Arkivfoto vafler

Elsker du fried chicken? Elsker du vafler? Elsker du lækre cocktails i hyggelige omgivelser?

Så har vi en særdeles god nyhed til dig.

I oktober 2019 åbnede Chickie’s Ved Stranden 11C, og siden da er der langet tonsvis af fried chicken over disken.

Nu “tvinger” den store succes Daniel Yammine til at finde nye lokaler, og det har han fundet på Vesterå 22, som tidligere har huset South Indian.

Chickie's flytter i større lokaler: Vil lave byens vildeste vafler

På mandag, d. 24. maj, lukker Chickie’s i de nuværende lokaler og så er man ellers klar til at åbne omkring 10. juni på den nye lokation.

Chickie’s har hidtil været kendt som et take away sted, men når den nye Chickie’s åbner bliver det som en restaurant, hvor der er plads til omkring 70 spisende gæster. Det vil også stadig være muligt at bestille take away.

Men hvad så med konceptet, tænker du måske?

Chickie's flytter i større lokaler: Vil lave byens vildeste vafler
Chickies take away

De vildeste vafler i byen?

Never change a winning recipe, og det kommer Daniel og Co. heller ikke til. For på menuen vil man stadig finde uimodståeligt fried chicken efter hemmelige opskrifter, men derudover udvider man med endnu flere syndige tiltag.

Restauranten beholder navnet Chickie’s, men udover fried chicken, kan vi se frem til at sætte tænderne i de (måske?) vildeste vafler i byen.

I bedste amerikanske stil vil man nemlig gå all in med det bedste fried chicken og de mest syndige vafler.

“Alle vores vafler bliver hjemmelavede, og du kan både bestille dem sammen med din fried chicken, som er yderst populært i USA, eller du kan bestille dem som dessert,” fortæller Daniel.

Med til udvidelsen hører sig selvfølgelig også en lang række af nyt køkkengrej, der skal sikre, at Chickie’s fremover kommer til at kunne levere det bedste af det bedste, når det kommer til det friterede tema.

“Vi har investeret i det allerbedste udstyr, så vi har alle muligheder for at give vores gæster den ultimative madoplevelse.

Vi laver næsten alting selv, og udover fried chicken og vafler, så fortsætter vi også med vores populære burgere.

Derudover får vi hjemmelavede barbeque wings og mozzerella sticks på kortet. Vores hot sauce er den populære Franks Hot Sauce, som vi har fået specialimporteret fra USA (NAVN?)” siger Daniel.

Til den søde tand kan vi glæde os til alt lige fra S’mores (grillede skumfiduser med chokolade og kiks), lækre dessertvafler og så en af de vildeste desserter i form af Baked Alaska, som Daniel spår som et nyt dessert-hit i Aalborg.

Chickie's flytter i større lokaler: Vil lave byens vildeste vafler

Masser af hygge og lækre drinks

Indretningen på det nye Chickie’s bliver noget helt specielt, som Daniel endnu ikke vil afsløre for meget om.

Lokalerne skal indbyde til masser af hygge og uformelle spilleaftener med dine venner, og en gang om måneden vil der være særlige jazz-aftener på Chickie’s, hvor unge kunstnere spiller dyb soul jazz.

Ingen hygge med vennerne uden lækre drinks, og det kan du også få på den nye restaurant.

“Vi er i fuld gang med at udvikle drinks-kortet, men der bliver noget for enhver smag, og det hele bliver naturligvis hjemmelavet,” fortæller Daniel, der sammen med sit team er i gang med at udvikle et helt nyt drinks-kort.

Vi kan blandt andet glæde os til en mojito med et twist, som kommer i en slush-ice udgave og som gæsterne, ifølge Daniel, kommer til at elske.

“Jeg glæder mig bare helt vildt til at byde velkommen i de nye lokaler, og jeg håber, at det nye Chickie’s bliver et sted, hvor mange mennesker vil komme for at få noget god mad og ikke mindst hygge sig,” siger Daniel.

Det nye Chickie’s åbner den 10. juni kl. 16. 

Del artikel

Andre læser også