Lækker take away til hverdag og fest: Chicago Roasthouse har aftensmaden klar
Nogle aftener skal det gå lidt stærkt med at få maden på bordet. Og når der ikke er tid til at bruge timevis på kulinariske udskejelser, ender mange nok med at ty til de klassiske take away muligheder som pizza og burger.
Men der findes altså meget andet, man både nemt og billigt kan forkæle sine smagsløg med.
Hvad siger du for eksempel til et stykke velsmagende steg, der er så mørt, at det nærmest smelter på tungen? Eller nogle lækre, fedtede spareribs at gnave i? Måske er du mere til mørt og godt krydret kalkunbryst?
Alt det kan man finde hos Chicago Roasthouse på Göteborgvej 2. Selvfølgelig med en masse dejligt tilbehør til bagekartofler, håndskårne kartoffelbåde, coleslaw, salater, saucer og meget andet.
Og så er hele herligheden faktisk ikke dyrere end mange burgermenuer. Man kan for eksempel få både den lækre steg, kartoffel og slaw for bare 109 kroner per person.
Fra telemarketing til take away
Chicago Roasthouse har eksisteret som take away restaurant i mere end 20 år, og afdelingen i Aalborg er heller ikke ny. Og dog. For både de fysiske omgivelser og personalet har været på lidt af en rejse henover sommeren.
1. juni kom der nemlig en ny butikschef til, og han har sat gang i en voldsom udvikling på den velkendte adresse.
“Det har været en spændende og hård proces, hvor jeg både har renoveret restauranten, som virkelig trængte til en kærlig hånd, og arbejdet med at få det kulinariske tilbage på sporet, så kvaliteten virkelig kom i højsæde igen,” fortæller butikschef Martin Ellermann Jensen.
Han har selv en fortid i telemarketing, og derfor var det også noget af et skifte, da han pludselig blev headhuntet til køkkenbranchen.
“Jeg blev kontaktet af indehaveren Leif fra den ene dag til den anden og efter et møde med ham var jeg solgt. Jeg har altid haft en stor passion for madlavning i min fritid, så det her var også en oplagt mulighed for mig til både at bruge den interesse og mine kompetencer som leder i arbejdet,” siger Martin, som ikke selv står særlig meget i køkkenet. Han har nemlig samlet et stærkt hold rundt om sig med køkkenpersonale og en køkkenchef, som har erfaring fra restaurationsbranchen tidligere.
Sæt krydderi på julefrokosten
Udover at lave lækker take away til hverdag, som både kan afhentes og leveres, kan Martin og holdet også stå for maden til større arrangementer. Det kan være alt fra fødselsdage til studentergilder og naturligvis også julefrokoster og nytårsaften.
Julefrokostmenuen består af kendte klassikere som glaseret skinke, flæskesteg, karrysild, ris a la mande og meget mere, som man kan vælge og vrage imellem, så man får lige præcis den buffet, der passer til selskabets smag. Men selvom retterne er velkendte, så understreger Martin også, at man altså skal vælge Chicago Roasthouse til at stå for julefrokosten, fordi man i det velkendte får noget nyt.
“Vi bruger nogle lidt andre råvarer og krydderier, end man finder de fleste andre steder, som gør, at maden er lidt anderledes, og man får nogle nye spændende smagsoplevelser midt i alt det traditionelle,” siger han.
Julefrokostmenuen koster 155 kroner per person og skal bare bestilles senest tre dage før festen.