Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gentager stor succes: Chelsea afholder fodboldskoler i Nordjylland

Af Emil Kjær Jørgensen

En af verdens største og rigeste fodboldklubber valgte i sommer at lægge vejen forbi det nordjyske.

Chelsea FC var dog ikke i regionen for at spille testkamp mod AaB, men derimod for at afholde en af deres internationale fodboldskoler i Nordjylland.

Nu er der godt nyt.

Chelsea-bussen er knap nok kørt ud af Nordjylland, men succesen og tilfredsheden var så stor, at Chelsea allerede har skrevet under på nye aftaler med både Saltum IF og Vestbjerg IF.

”Det var en fornøjelse at tage imod Chelsea, der mødte meget velforberedte op.

Chelsea kom med meget dygtige og kompetente trænere, der både inspirerede vores trænere, der sugede til sig på sidelinjen og spillerne der kom fra hele landet for at få en prøvelse af ”The Chelsea Way”, siger delt formand i Vestbjerg IF Fodbold, Michael Mark, i en pressemeddelelse.

Sådan kan du komme med

Billetterne til de to Chelsea Football Schools blev sidste år revet væk, så næsten 200 børn deltog på de to skoler med lokation i Nordjylland.

Saltum IF åbner for billetsalg i dag d. 27/11 kl. 12.00, og lige præcis en uge efter d. 4/12 kl. 12 åbnes der for billetter til skolen i Vestbjerg.

Chelsea FC var imponeret af det setup, der mødte dem i klubberne. Derfor blev det også hurtigt sikkert at de vendte tilbage i 2024.

Hvert år udtages spillere fra de forskellige Chelsea Football Schools i Skandinavien til ”Academy Tour” i London, hvor man spiller mod andre områder i verdenen.

Niveauet af spillet var så højt, at der både er spillere fra Saltum og Vestbjerg-skolerne, som skal repræsentere Skandinavien.

Du kan finde info om tilmelding her:

Del artikel

Andre læser også