Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ekstraordinær oplevelse: Kom til Champagneaften på Karma Sushi

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Simone Kjølby Christensen
Foto: Simone Kjølby Christensen

Karma Sushi er kendt og elsket i Aalborg og er et af nordjydernes sikre go-to-steder, når det kommer til at vælge god sushi.

På Karma Sushi er der altid kræset for detaljerne, og serviceniveauet er tårnhøjt.

Men hvad skal der til for at gøre en aften på Karma Sushi endnu vildere?

Læg 12 glas udsøgt champagne sammen med 12 retter af Karma Sushis Asian Style Cuisine.

Ekstraordinær oplevelse: Kom til Champagneaften på Karma Sushi
Foto: Simone Kjølby Christensen

Noget udover det sædvanlige

Den 17. februar 2024 inviterer Karma Sushi nemlig til en ekstraordinær aften, hvor nogle af landets dygtigste champagnekendere også er inviteret.

Blandt andet Vinosoffen Thomas Lysgaard, der er kendt og elsket i hele landet for både sin karakteristiske og sympatiske personlighed, men naturligvis også sit store talent i at formidle champagnen og det, den kan.

Ved sin side har Thomas Lysgaard David Andreasen fra Vinslottet, og i fællesskab vil de guide aftenens gæster igennem en perlerække af gode champagner, der er specielt udvalgt til netop denne aften.

Sammen med køkkenteamet har Thomas og David nøje smagt retterne og champagnerne og på den måde sammensat det nedenstående program:

Menu og Champagner:

Velkomst Champagne & hors d’oeuvre
Non Vintage Brut, Thienot, Reims- Hertil Nigiri Reje

1 Heat: 2 Østers Asian Style`s – Chardonnay Blanc de Blancs
Brut Blanc de Blancs 2018, Les 3 Terroirs & Blanc de Blancs 2014, Zero Dosage, Gran Cru Les Mesnil, Michel Gonet.

2 Heat: Laks Sashimi Trøffel & Tun Tataki – Pinot Meunier
Brut Selection og Vintage 2016, begge fra Alain Bedel, Valle de Marne.

3 Heat: Kammusling – Oscietra Caviar – Pinot Noir
Pinot Noir 6 gr. Michel Gonet, Cotes de Bars & Vintage 2012, Thienot, Reims.

4 Heat: Sushi sortiment & Hummer Tempura – Rosè Style
Brut Rosè, Alain Bedel, Valle de Marne & Brut Rosè , Thienot, Reims.

Pause og Meditationsvin
Blanc de Blancs 2010, Grand Cru, Les Cours des Mesnil, Michel Gonet

5 Heat: Kalve striploin – Moden Champagne
Authentique 2005, Grand Cru Les Mesnil, Michel Gonet, Avize, Cote de Blancs.

Dessert + Sødmefuld Champagne
Alain Bedel Demisec, Alain Bedel, Valle de Marne

Ekstraordinær oplevelse: Kom til Champagneaften på Karma Sushi
Foto: Simone Kjølby Christensen

Value for money

Dmitry Meyer, der står bag Karma Sushi, glæder sig også til at være en del af denne særlige aften.

“Vi har holdt events før, men det her bliver anderledes. Her skruer vi virkelig op for gourmetoplevelsen for at vise, hvad vi også kan. Karma Sushi er kendt for at have “value for money”, og det får man altså også her,” siger han til MigogAalborg.

Prisen for aftenen er 1495 kr., og her får du altså champagne nok til at få selv Gatsby til at hæve sit champagneglas i anerkendelse.

Du kan booke bord til Karma Sushis champagneaften lige her.

Del artikel

Andre læser også