Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Indisk og lækkert: Ny restaurant afslører åbningsdato

Af Stine Kjølby Christensen

I juni måtte den populære plantebaserede restaurant Nordur i Reberbansgade 16 trække gardinerne for sidste gang.

Men nu er der gode nyheder for aalborgenserne, for de historiske lokaler, der tidligere har huset ikoniske steder som Café Ib René Cairo, Fløs, Wildebeest og senest Nordur, er snart klar til at byde på et spændende nyt madkoncept.

Den 7. november bliver datoen, hvor Aalborg får fornøjelsen af at byde den nye restaurant, Chaacha, velkommen i byens restaurantfamilie.

En smagsrejse midt i Aalborg

Vi har tidligere skrevet om den kommende åbning, men nu kan vi endelig afsløre, at det officielle startskud altså er lige rundt om hjørnet.

Ganske kort fortalt ønsker Chaacha at bringe en ny og unik spiseoplevelse til byen ved at kombinere social dining, der samtidig tager gæsterne med på en kulinarisk rejse forbi steder som Indien, Sri Lanka og Pakistan.

Menukortet er opdelt overskueligt i kategorier og er tydeligt markeret som vegetarisk, vegansk, glutenfrit og med angivelse af “spice” på maden.

Du kan se hele menuen her.

Indisk og lækkert: Ny restaurant afslører åbningsdato

En samlet oplevelse

Bag Chaacha står den erfarne Darious Ravishangar, der tidligere har skabt succes med “The Dosa Spot” og “Little India” på Aalborg Streetfood. Derfor har han en solid erfaring med indisk madkunst.

Darious beskriver selv maden hos Chaacha som autentisk indisk og inspireret af den traditionelle måde, folk spiser i Indien.

Alle gæster deler og smager på lækre tapas-agtige småretter, hvilket giver mulighed for at prøve 8-9 forskellige velsmagende retter på en enkelt aften.

Udover et stort fokus på maden vil Chaacha også tilbyde spændende cocktails, der med deres innovative smage skal koble spise- og drikkeoplevelsen sammen.

Åbningstiderne bliver tirsdag-onsdag fra 17-23.30, torsdag 17-01, fredag-lørdag 17-02 og søndag 12-23.30.

Du kan booke bord på Chaacha lige her.

Del artikel

Andre læser også