CeriX er eksperter i populær teknik: Cooltech metode hjælper både mænd og kvinder

Skrevet af: Simone Vestergaard

Aalborgs nye kosmetiske speciallægeklinik CeriX har haft en forrygende start siden åbningen i september sidste år.

Med klinikker i både København og Odense var det med en vis spænding i maven, at indehaver Rie Jensen for fire måneder siden tog CeriX med til Aalborg.

Men der var ingen grund til at være spændt på modtagelsen i Nordjylland. Siden åbningen har CeriX haft en fyldt kalender.

“Aalborg har taget rigtig godt imod os. Vi har været fuldt booket siden åbningen, og dermed været nødt til at have venteliste. Derfor ansætter vi snart en mere til teamet, så vi kan komme travlheden til livs.

Vores klinik i Aalborg er jo for os noget helt særligt, og med det bedste og mest erfarende personale, er jeg er helt overvældet over den modtagelse, vi har fået. Jeg er også rigtig stolt over de rosende ord, der kommer fra kunderne.

Det betyder alverden, for vi gør meget for at vise, at vi er en professionel klinik, hvor der aldrig gåes på kompromis.

Kunderne kan føle sig trygge og godt vejledt, og vi efterlever altid gældende lovgivning på området. Vi bruger kun det bedste udstyr og de sikreste produkter på markedet,” fortæller Rie Jensen, til MigogAalborg.

Tilbyder unik behandling i Aalborg

CeriX tilbyder volume- og rynkebehandlinger, permanent hårfjerning, permanent fedtreduktion, pigment fjernelse og meget mere.

Men en af kundernes foretrukne behandlinger er Cooltech fedtfrysning – en meget simpel behandling, som giver et permanent resultat.

Et resultat som mange kvinder ikke har mulighed for at få gennem kost og motion.

CeriX er de eneste i Aalborg, der benytter denne effektive form for fedtfrysning – og de var de første i Danmark, der startede med det tilbage i 2016.

Samlet set er det den klinik i Europa, der køber allerflest gel pads (red. til maskinen), og de er stadig den klinik i Danmark, der laver flest behandlinger samlet set.

Det vidner om, hvor attraktivt Cooltech behandlingen er – og det er ikke uden grund.

“Det suveræne ved vores Cooltech behandling er, at fedtcellerne på det ønskede område bliver reduceret med 20-25%, fordi vores maskine fryser dem ved -8 grader i 70 minutter.

Fedtcellerne kommer ikke igen, hvilket vil sige, at man ikke vil tage på i samme omfang i det behandlede område igen.

Behandlingen foregår ved at Cooltech applikatoren suger fedtvævet ind ved et vakuumtryk, hvorefter der tilføres en kontrolleret kulde, som medfører, at fedtcellerne går til grunde.

Herefter transporteres de væk via lymfesystemet og udskilles naturligt. Det er en enkel og ligetil behandling, og det endelige resultat ses efter maks 12 uger,” forklarer Rie.

Stor mandelig kundeskare

Siden Rie Jensen for første gang startede Cooltech fedtfrysning i hendes klinik i København i 2016, er det blevet en meget populær behandling.

Så populær, at hendes mandelige kundeskare er vokset.

“Behandlingen skal ikke ses som en slankekur, men en behandling for normalvægtige, der blot har tendens til at have de her fedtdepoter forskellige steder på kroppen, som man ikke selv kan få væk. Det er en behandling, der giver permanente resultater, og en investering man gør i sig selv.

Vi laver det også på mænd – det er nok den behandling vi har flest mænd på. De kan jo også have udfordringer på mave, sideben, bryst eller hage, ligesom os kvinder,” forklarer Rie.

Få 50% på Cooltech behandling

I denne måned kører CeriX en yderst populær kampagne på deres Cooltech-behandling.

Kampagnen lyder på, at man betaler fuld pris for første område og 50% på alle øvrige. For det smarte ved behandlingen er, at man kan fryse flere steder på én gang.

CeriX laver ikke behandlinger på kunder, der ikke har været til konsultation, og kampagnen gælder for alle, der er konsulteret i januar, og behandlet inden udgangen af februar.

“Det er yderst vigtigt med en konsultation – den er lovpligtig og tilbydes for at sikre, at kunderne får den rette information og føler sig klædt på til den kommende behandling. Det handler om at sikre sin egen sikkerhed, og stille spørgsmål til de produkter, der bliver brugt.

Vi bruger konsultationerne til at vejlede kunderne, og afstemme hvilken behandling der passer til den enkeltes behov og ønsker. Vores kunder skal have en fantastisk oplevelse hver gang, så de har lyst til at komme igen.” fortæller Rie.

Hvis du kunne tænke dig at prøve behandlingen, men stadig ligger inde med spørgsmål, tilbyder CeriX en gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan booke den her

Pinlige sex-historier og Pernille Rosendahl koncert: Stort Summer Lounge event onsdag

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvad har Pernille Rosendahl og 100 kiksede knald med hinanden at gøre?

På papiret er svaret – intet.

Men i morgen onsdag d. 19. juni bliver de alligevel sammenbragt under samme paraply.

KUNSTEN Summer Lounge inviterer nemlig inden for i deres megahyggelige parkområde til både intimkoncert og Talkshow.

Vejret lover nogenlunde tørt onsdag eftermiddag, men vanen tro varsles der fra DMI om risiko for lokale skybrud og torden.

Smuk intimkoncert i vente

Pernille Rosendahl står for det musikalske, når hun indtager scenen og giver en smuk intimkoncert med sine mange skønne numre både solo og fra Swan Lee tiden.

Med til Kunsten Summer Lounge tager hun sin nye udgivelse, The Hurt, og et veloplagt band, og du vil kunne opleve både nye, såvel som gamle hits, når hun indtager scenen i Skulpturparken.

Pernille Rosendahls modsætning må være KUNSTEN Talkshowet denne onsdag. Her skal der nemlig tales om 100 kiksede knald.

Mormortrusser og dillere så store som bybusser

I introduktionen til selve indslaget skriver de;

Mormortrusser, tørre skeder, ufrivillige kropslyde, væsker på afveje, dillere så store som bybusser og alt for små, lilla buksedragter: Det her bliver pinligt!

Oplev forfatterne Nana Balle og Irene Nørgaard, der har samlet kendte mænd og kvinders historier fra underlivet i bogen 100 kiksede knald.

Knald, som foregår i både kælderskakter og på kollegieværelser, men aldrig foregår, som man lige havde håbet på.

Der er plads til krumme tæer og befriende latter over alle de vildspor, liderligheden kan føre os ud på.

Program denne onsdag

Kl.16.00   Baren åbner. DJ TWA sætter lyd til sommeren
  Workshop: Strik med Strikkedamerne fra Skabagtig
  Café Aalto åbner for servering af mad
Kl.17.00   Talk: 100 Kiksede Knald
  Workshop: Kreativitariums familieværksted
Kl.18.00   Pop-up: Omvisning i Skulpturparken med Kunsten   Kreativitarium
Kl.19.00   Musik: Pernille Rosendahl
Kl.20.30   Tak for i aften. Vi ses i næste uge!

 

Tigerunger og ny isbjørn: Nu kan du komme med bag kulisserne i Aalborg Zoo fra sofaen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Foto: Aalborg Zoo
Foto: Aalborg Zoo

Vi elsker at følge med i hverdagen i Aalborg Zoo. Senest var vores læsere ellevilde med historien om dyrepasser Frank, der reddede de små tigerunger ned fra en høj afsats – læs om det her.

Af de ting som Aalborg Zoo rent faktisk kan planlægge, så har den store populære dinosaurudstilling fyldt meget i 2019 hos Aalborg Zoo.

Nu ser endnu et spændende tiltag dagens lys, som giver mulighed for at følge med i havens aktiviteter, når det passer dig.

“Året er gået godt indtil videre, og der har været rigtig mange glade besøgende.

Både børn og voksne tilkendegiver, at det er en super fed dinosaurudstilling, som sætter fortidens dyreliv på dagsordnen, men også kan give en vinkel på de nuværende natur- og klimaforandringer,” fortæller markedsføringsansvarlig Susanne Solskov.

Nu tilfører Aalborg Zoo et nyt tiltag, så det fremover bliver muligt at komme med bag kulisserne og opleve det fantastiske arbejde og dyreliv helt tæt på.

Det kan du endda gøre hjemme fra sofaen, og dermed er man også klogere på livet i Zoo, når man så besøger parken.

Foto: Christine Luca, MigogAalborg

Dyrepassere bliver Youtubere

Tre dyrepassere kommer til at kunne skrive en ny arbejdsopgave på CV’et, da de fremover skal agere Youtubere ved at stå foran kameraet og fortælle om den daglige gang i en zoologisk have.

“Der er masser at glæde sig til.

Det bliver underholdende, ekstremt fagligt og tæt på. Det bliver muligt at opleve hvordan det er at arbejde med dyrene, og hvorfor det er så vigtigt at have dyrene i en zoologisk have.

Vi baserer alt vores arbejde på værdierne i naturbevaring, truede dyrearter og bæredygtighed.

Den skarpe faglighed, der altid er gennemgående i arbejdet med de mange dyr, kommer altså også til at gennemsyre de nye YouTube-videoer,” siger Susanne Solskov.

De tre dyrepassere, som skal stå foran kameraet, er Kathrine, Anders og Marc.

De arbejder til dagligt i hver sin af de tre store dyreafdelinger i Aalborg Zoo, nemlig rovdyr, savanne og regnskoven, som dyrene er opdelt i.

Man får det hele med

Susanne Solskov fortæller med et glimt i øjet, at man eksempelvis kommer til at kunne følge med i, hvad der sker hos elefanterne, når dyrepasserne glemmer en rive i anlægget, tjek af dyreunger, dyr der kommer og går og meget andet.

Hun understreger dog også, at selvom dyreunger ofte giver garanti for nuttethed, så er parringsfasen, yngelplejen osv. vigtigst i relation til de voksne dyrs adfærd, og at ungerne selvsagt er fundamentet i avlsprojekterne.

“Formålet er at fortælle, at vi kigger ud med det lange lys på, om hvordan vi sikrer den bedste genetiske dyrebestand, og det vil vi berøre som noget nyt på YouTube, som vi også til dels har berørt disse ting allerede på sociale medier som Facebook og Instagram.

På YouTube kan vi bare gå et spadestik dybere, og det bliver super godt”.

Senest har der været stor opmærksomhed omkring de to små tigerunger, og han-isbjørnen Nord, som er på udlån fra København ZOO for at parre sig med hun-isbjørnen Malik i Aalborg.

Dermed bliver der rigeligt at følge med i for den store dyreelsker, som ønsker at være tæt på de eksotiske dyrs dagligdag, og den rolle dyrene spiller på den lange bane set med naturbevaringsbrillerne.

Aalborg zoo ligger en ny vlog ud hver mandag kl. 16.30, og du kan finde deres Youtube kanal her.

Juletræsfældning og temafest: Her er vinderen af Årets Villavej 2019

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
Foto: Nordjyske Bank
Foto: Nordjyske Bank

Gode naboer og fællesskab på en villavej kan have stor betydning for, om beboere er glade og trygge ved at bo side om side.

Netop disse egenskaber havde stor indflydelse, da jagten gik på at finde Årets Villavej 2019 i Nordjylland.

Stifterne af prisen Ejendomsmæglernes Fond og Nordjyske Bank havde stor fokus, da de skulle finde Årets Villavej 2019. Glæde af hinanden og samarbejde på en villavej skaber en bedre hverdag.

Nu er vinderen ud af mange nominerede fundet.

Gartnervangen 14-32 i Nibe er i år løbet med titlen, og kan nu kalde sig for Årets Villavej 2019.

De modtager en pengepræmie på 10.000 kroner til et fælles arrangement, og kan smykke sig med et Årets Villavej 2019-skilt, der kan pynte ved indkørslen til kvarteret, for netop at vise hvad et godt naboskab er.

Gartnervangen i Nibe er kåret til Årets Villavej 2019

Baggrunden for sejren skal findes i det stærke naboskab, der præger den lille vej i Nibe.

Beboerne på Gartnervangen har mange sociale traditioner som fælles juletræsfældning, julebelysning i juletiden, temafester og sammenskudsmad ved andre lejligheder.

Derudover har beboerne en fælles hente- og bringeordning af hinandens børn, og der er en stor omsorg for hinanden og en god velkomst, når der kommer nye naboer til.

Sådan skriver Nordjyske Bank på deres hjemmeside.

Foto: Nordjyske Bank

Andenpladsen gik til Golfparken i Frederikshavn, som vinder 5.000 kroner og 3. pladsen blev Venusvej i Aalborg, som vinder 2.000 kroner, som også skal anvendes til et fælles arrangementer.

Stort fokus på et godt nabofællesskab

Da Nordjyske Bank og Ejendomsmæglernes Fond i 2017 stiftede prisen Årets Villavej, var det med det formål at inspirere andre og vise de bedste eksempler på, hvad et godt og givende naboskab kan indebære, som Gartnervangen i år fremstår som skoleeksemplet på.

Det første år vandt Moltkesvej i Dronninglund, og sidste års vindere var Gyldenlakvej i Nørresundby.

Ejendomsmæglernes Fond er en velgørende fond, som løbende uddeler bidrag på op imod en million kroner årligt til kulturelle, videnskabelige og socialt velgørende formål, særligt i Nordjylland.

Dommerpanelet i Årets Villavej består af Steen Royberg fra Ejendommæglernes Fond, direktør Claus Andersen, Nordjyske Bank, og direktør Per Dam Jensen, Sol og Strand.