CeriX er eksperter i populær teknik: Cooltech metode hjælper både mænd og kvinder

Skrevet af: Simone Vestergaard

Aalborgs nye kosmetiske speciallægeklinik CeriX har haft en forrygende start siden åbningen i september sidste år.

Med klinikker i både København og Odense var det med en vis spænding i maven, at indehaver Rie Jensen for fire måneder siden tog CeriX med til Aalborg.

Men der var ingen grund til at være spændt på modtagelsen i Nordjylland. Siden åbningen har CeriX haft en fyldt kalender.

“Aalborg har taget rigtig godt imod os. Vi har været fuldt booket siden åbningen, og dermed været nødt til at have venteliste. Derfor ansætter vi snart en mere til teamet, så vi kan komme travlheden til livs.

Vores klinik i Aalborg er jo for os noget helt særligt, og med det bedste og mest erfarende personale, er jeg er helt overvældet over den modtagelse, vi har fået. Jeg er også rigtig stolt over de rosende ord, der kommer fra kunderne.

Det betyder alverden, for vi gør meget for at vise, at vi er en professionel klinik, hvor der aldrig gåes på kompromis.

Kunderne kan føle sig trygge og godt vejledt, og vi efterlever altid gældende lovgivning på området. Vi bruger kun det bedste udstyr og de sikreste produkter på markedet,” fortæller Rie Jensen, til MigogAalborg.

Tilbyder unik behandling i Aalborg

CeriX tilbyder volume- og rynkebehandlinger, permanent hårfjerning, permanent fedtreduktion, pigment fjernelse og meget mere.

Men en af kundernes foretrukne behandlinger er Cooltech fedtfrysning – en meget simpel behandling, som giver et permanent resultat.

Et resultat som mange kvinder ikke har mulighed for at få gennem kost og motion.

CeriX er de eneste i Aalborg, der benytter denne effektive form for fedtfrysning – og de var de første i Danmark, der startede med det tilbage i 2016.

Samlet set er det den klinik i Europa, der køber allerflest gel pads (red. til maskinen), og de er stadig den klinik i Danmark, der laver flest behandlinger samlet set.

Det vidner om, hvor attraktivt Cooltech behandlingen er – og det er ikke uden grund.

“Det suveræne ved vores Cooltech behandling er, at fedtcellerne på det ønskede område bliver reduceret med 20-25%, fordi vores maskine fryser dem ved -8 grader i 70 minutter.

Fedtcellerne kommer ikke igen, hvilket vil sige, at man ikke vil tage på i samme omfang i det behandlede område igen.

Behandlingen foregår ved at Cooltech applikatoren suger fedtvævet ind ved et vakuumtryk, hvorefter der tilføres en kontrolleret kulde, som medfører, at fedtcellerne går til grunde.

Herefter transporteres de væk via lymfesystemet og udskilles naturligt. Det er en enkel og ligetil behandling, og det endelige resultat ses efter maks 12 uger,” forklarer Rie.

Stor mandelig kundeskare

Siden Rie Jensen for første gang startede Cooltech fedtfrysning i hendes klinik i København i 2016, er det blevet en meget populær behandling.

Så populær, at hendes mandelige kundeskare er vokset.

“Behandlingen skal ikke ses som en slankekur, men en behandling for normalvægtige, der blot har tendens til at have de her fedtdepoter forskellige steder på kroppen, som man ikke selv kan få væk. Det er en behandling, der giver permanente resultater, og en investering man gør i sig selv.

Vi laver det også på mænd – det er nok den behandling vi har flest mænd på. De kan jo også have udfordringer på mave, sideben, bryst eller hage, ligesom os kvinder,” forklarer Rie.

Få 50% på Cooltech behandling

I denne måned kører CeriX en yderst populær kampagne på deres Cooltech-behandling.

Kampagnen lyder på, at man betaler fuld pris for første område og 50% på alle øvrige. For det smarte ved behandlingen er, at man kan fryse flere steder på én gang.

CeriX laver ikke behandlinger på kunder, der ikke har været til konsultation, og kampagnen gælder for alle, der er konsulteret i januar, og behandlet inden udgangen af februar.

“Det er yderst vigtigt med en konsultation – den er lovpligtig og tilbydes for at sikre, at kunderne får den rette information og føler sig klædt på til den kommende behandling. Det handler om at sikre sin egen sikkerhed, og stille spørgsmål til de produkter, der bliver brugt.

Vi bruger konsultationerne til at vejlede kunderne, og afstemme hvilken behandling der passer til den enkeltes behov og ønsker. Vores kunder skal have en fantastisk oplevelse hver gang, så de har lyst til at komme igen.” fortæller Rie.

Hvis du kunne tænke dig at prøve behandlingen, men stadig ligger inde med spørgsmål, tilbyder CeriX en gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan booke den her

Knap så heldig topplacering: Aalborg med i toppen på klamydia-liste

Skrevet af: Michael Qureshi

Vi praler gerne her i Aalborg, når vi ligger i toppen af diverse undersøgelser og kåringer.

Senest da vi var på Top 25 over de bedste mindre byer i hele verden.

Men så er der også lister, som er knap så fede at ligge i toppen af.

I ny liste offentliggjort af Sundhedsstyrelsen er Aalborg Kommune også helt i toppen. Men lige præcis denne er knap så flatterende at være helt i front på.

Den handler nemlig om tilfælde af klamydia. Der indtager Aalborg en fjerdeplads blandt alle landets kommuner.

Dog lidt optimisme at spore

I Aalborg Kommune blev der i 2018 for hver tusind unge mellem 15 og 29 år registreret 29,6 tilfælde. I forhold til 2017 er Aalborg Kommune dog gået fra andenplads til fjerdeplads.

Desværre er selve Region Nordjylland topscorer på klamydia-listen.

Solrød Kommune indtog i 2018 førstepladsen med 33 klamydiatilfælde pr. 1000 unge i aldersgruppen 15-29 årige, efterfulgt af Halsnæs, Kerteminde og Aalborg.

Københavns Kommune kommer ind på en 9. plads, mens Aarhus ligger på en 17. plads og Odense på 27. plads.

De kommuner med færrest tilfælde er Ærø og Samsø. Her blev der kun registreret hhv. 8 og 12 tilfælde pr. 1000 unge i alderen 15-29 år.

På tiendepladsen finder vi Frederikshavn Kommune.

Stigning i tilfælde

Sammenlignet med sidste år er der sket en stigning på knap 500 klamydiatilfælde. Dermed er niveauet tæt på det højeste nogensinde, som var i 2016 med 34.134 tilfælde.

“Det er ikke et acceptabelt niveau for en sygdom, der både nemt kan forebygges og behandles.

Klamydia kan behandles nemt med antibiotika, men det kan have store konsekvenser at have ubehandlet klamydia så som underlivsbetændelse, sterilitet og betændelse i bitestikler hos mænd,” siger Anne Rygaard, specialkonsulent i Sundhedsstyrelsen.

Du kan se alle klamydia-tallene lige her

Top 4 Klamydia

  1. Solrød Kommune
  2. Halsnæs Kommune
  3. Kerteminde Kommune
  4. Aalborg Kommune

Kilde: Sundhedsstyrelsen

Kom i julestemning med hele familien: Syng julen ind med Sigurd Barrett

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto
Om 18 dage går vi rundt om juletræet og synger julesange og åbner gaver i flæng.Men de fleste af os elsker at komme i julestemning før selve juleaften, og i weekenden er der den perfekte anledning.
Tag børn og børnebørn i hånden og få en uforglemmelig oplevelse for hele familien, når Sigurd Barrett og Bjørnen Bjørn igen i år synger julen ind i Musikkens Hus.Det sker på søndag d. 8. december kl. 16.00.

Der plejer faktisk at være totalt udsolgt på forhånd, men Musikkens Hus fortæller fredag til MigogAalborg, at der stadig er få ledige billetter. Så skynd dig og book dem her.

Sigurd og Bjørnen Bjørn

Traditionen tro er Sigurd og Bjørnen Bjørn tilbage med deres store juleshow ‘Syng julen ind med Sigurd Barrett’.

Igen i år vil der være nissedrillerier, historier, børnekor, musikere med nissehuer og masser af fællessang.

Sigurds julekoncerter er for længst blevet et tilløbsstykke overalt i landet. Billetterne koster 175 kr. stk.

Der bliver mulighed for at synge julen ind, store som små, med både julens salmer og sange men også med Sigurds egne kendte sange fra tv.

Tag børn og børnebørn i hånden… vi ses til ‘Syng julen ind med Sigurd Barrett og Bjørnen Bjørn’.

Publikum får udleveret et sanghæfte med tekster, så der kan synges med ”for fuld juleudblæsning”.

Det bliver en fantastisk oplevelse for hele familien – unge som gamle – hvor alle med garanti kommer i den rette julestemning!

Hvad: Syng julen ind med Sigurd Barrett
Hvor: Musikkens Hus
Hvornår: Søndag d. 8. december kl. 16.00
Billetter her

Lynkonkurrence

Vi udlodder 4 billetter til Sigurd Barrett på søndag

Vi trækker vinderen allerede lørdag eftermiddag.

Sådan vinder du;
Like opslaget lagt på MigogAalborgs Facebook
Skriv hvem du vil tage med

 

Fri bar i bobler og Strawberry Daiquiris: Kom til Ladies Night på Heidi’s

Skrevet af: Redaktionen
Foto: Heidi's Bier Bar
Foto: Heidi's Bier Bar

Er du træt af dårlige scorereplikker og lumre mænd i nattelivet, så har vi en god nyhed til dig.

Heidi’s Bier Bar afholder nemlig snart Ladies Night, som plejer at blive hurtigt udsolgt.

Det sker fredag d. 10. januar fra kl. 19.

Fri bar, mandling underholdning og masser af fest

Ladies Night’s store popularitet forstår man jo egentlig godt, når man hører, hvad der er på programmet.

Klokken 19.00 bliver der serveret velkomstdrinks og efterfølgende er der fri bar i bobler helt frem til kl. 22.00.

Mellem kl. 19.00 – 20.00 er der desuden fri bar i husets Sjusser og Strawberry Daiquiri, og som om det ikke skulle være nok; halv pris på cocktails indtil kl. 22.00 …

Men de gode nyheder stopper bestemt ikke der.

Der er nemlig udsigt til lidt lækkert for øjnene i form af mandling underholdning, som Heidi’s dog ikke vil løfte mere af sløret for nu.

Og nu kommer det bedste af det hele: Herlighederne i form af fri bar, underholdning og en fantastisk stemning koster kun 99 kr.

Hvad: Ladies Night
Hvor: Heidi’s Bier Bar
Hvornår: Fredag d. 10 januar fra kl. 19

Du finder info om tilmelding her.

Du skal minimum være 20 år for at deltage.