CeriX er eksperter i populær teknik: Cooltech metode hjælper både mænd og kvinder

Skrevet af: Simone Vestergaard

Aalborgs nye kosmetiske speciallægeklinik CeriX har haft en forrygende start siden åbningen i september sidste år.

Med klinikker i både København og Odense var det med en vis spænding i maven, at indehaver Rie Jensen for fire måneder siden tog CeriX med til Aalborg.

Men der var ingen grund til at være spændt på modtagelsen i Nordjylland. Siden åbningen har CeriX haft en fyldt kalender.

“Aalborg har taget rigtig godt imod os. Vi har været fuldt booket siden åbningen, og dermed været nødt til at have venteliste. Derfor ansætter vi snart en mere til teamet, så vi kan komme travlheden til livs.

Vores klinik i Aalborg er jo for os noget helt særligt, og med det bedste og mest erfarende personale, er jeg er helt overvældet over den modtagelse, vi har fået. Jeg er også rigtig stolt over de rosende ord, der kommer fra kunderne.

Det betyder alverden, for vi gør meget for at vise, at vi er en professionel klinik, hvor der aldrig gåes på kompromis.

Kunderne kan føle sig trygge og godt vejledt, og vi efterlever altid gældende lovgivning på området. Vi bruger kun det bedste udstyr og de sikreste produkter på markedet,” fortæller Rie Jensen, til MigogAalborg.

Tilbyder unik behandling i Aalborg

CeriX tilbyder volume- og rynkebehandlinger, permanent hårfjerning, permanent fedtreduktion, pigment fjernelse og meget mere.

Men en af kundernes foretrukne behandlinger er Cooltech fedtfrysning – en meget simpel behandling, som giver et permanent resultat.

Et resultat som mange kvinder ikke har mulighed for at få gennem kost og motion.

CeriX er de eneste i Aalborg, der benytter denne effektive form for fedtfrysning – og de var de første i Danmark, der startede med det tilbage i 2016.

Samlet set er det den klinik i Europa, der køber allerflest gel pads (red. til maskinen), og de er stadig den klinik i Danmark, der laver flest behandlinger samlet set.

Det vidner om, hvor attraktivt Cooltech behandlingen er – og det er ikke uden grund.

“Det suveræne ved vores Cooltech behandling er, at fedtcellerne på det ønskede område bliver reduceret med 20-25%, fordi vores maskine fryser dem ved -8 grader i 70 minutter.

Fedtcellerne kommer ikke igen, hvilket vil sige, at man ikke vil tage på i samme omfang i det behandlede område igen.

Behandlingen foregår ved at Cooltech applikatoren suger fedtvævet ind ved et vakuumtryk, hvorefter der tilføres en kontrolleret kulde, som medfører, at fedtcellerne går til grunde.

Herefter transporteres de væk via lymfesystemet og udskilles naturligt. Det er en enkel og ligetil behandling, og det endelige resultat ses efter maks 12 uger,” forklarer Rie.

Stor mandelig kundeskare

Siden Rie Jensen for første gang startede Cooltech fedtfrysning i hendes klinik i København i 2016, er det blevet en meget populær behandling.

Så populær, at hendes mandelige kundeskare er vokset.

“Behandlingen skal ikke ses som en slankekur, men en behandling for normalvægtige, der blot har tendens til at have de her fedtdepoter forskellige steder på kroppen, som man ikke selv kan få væk. Det er en behandling, der giver permanente resultater, og en investering man gør i sig selv.

Vi laver det også på mænd – det er nok den behandling vi har flest mænd på. De kan jo også have udfordringer på mave, sideben, bryst eller hage, ligesom os kvinder,” forklarer Rie.

Få 50% på Cooltech behandling

I denne måned kører CeriX en yderst populær kampagne på deres Cooltech-behandling.

Kampagnen lyder på, at man betaler fuld pris for første område og 50% på alle øvrige. For det smarte ved behandlingen er, at man kan fryse flere steder på én gang.

CeriX laver ikke behandlinger på kunder, der ikke har været til konsultation, og kampagnen gælder for alle, der er konsulteret i januar, og behandlet inden udgangen af februar.

“Det er yderst vigtigt med en konsultation – den er lovpligtig og tilbydes for at sikre, at kunderne får den rette information og føler sig klædt på til den kommende behandling. Det handler om at sikre sin egen sikkerhed, og stille spørgsmål til de produkter, der bliver brugt.

Vi bruger konsultationerne til at vejlede kunderne, og afstemme hvilken behandling der passer til den enkeltes behov og ønsker. Vores kunder skal have en fantastisk oplevelse hver gang, så de har lyst til at komme igen.” fortæller Rie.

Hvis du kunne tænke dig at prøve behandlingen, men stadig ligger inde med spørgsmål, tilbyder CeriX en gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan booke den her

Fede billeder og video skal sælge boligen hurtigere: Mæglerhuset opruster med profil

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
mæglerhuset.dk, Reberbansgade 3 3. 9000 Aalborg
mæglerhuset.dk, Reberbansgade 3 3. 9000 Aalborg

Når en køber er boligsøgende, starter jagten oftest på nettet.

Her er det billederne af boligen, der er det første, øjet ser og som hurtigt giver et overblik om, hvorvidt boligen har interesse eller ej, inden næste skridt tages.

Mange ejendomsmæglerkæder anvender et eksternt firma til at tage billeder af boligerne, men en lokal ejendomsmægler her i Aalborg-området er hoppet ud af boksen og har ansat egen fotograf.

Mæglerhusets nye fotograf kan både tage billeder til lands, til vands og i luften, så det er sikkert at sige, at kunder hos ejendomsmægleren får en anden form for service.

Hurtig og fleksibel service

Mæglerhuset kan nu tilbyde deres kunder en hurtigere – endnu bedre – og mere fleksibel service, ved at have skabt deres egen opskrift på en billedepakke til deres kunder.

Mæglerfirmaet har ansat Jiri Thomas, der oprindelig er fra Færøerne, som foto- og videograf.

På den måde sikrer ejendomsmæglervirksomheden at kvaliteten af billederne er i top, og har samtidig styrket deres kompetencer.

Fotograf ved Mæglerhuset, Jiri Thomas
Mæglerhusets indehavere. Fra venstre: Mads Sørensen, Simon Rye og Thomas Skifter Andersen.

“Vi har haft et stort ønske om at forny os, og yde den bedste service over for vores kunder.

Det kræver, at vi er i konstant udvikling. Vi har mulighed for at booke fotografen på vores første møde med kunderne.

Så hvis en sælger ønsker, at det skal gå stærkt med at sætte boligen til salg, kan det blive aktuelt,” fortæller Simon Rye, der er en af de tre indehavere af Mæglerhuset.

Som sælger har du mulighed for at komme med inputs og ønsker. Har en kunde et favoritspot i boligen, som giver værdi for salget af boligen, så bestræber fotografen sig på at få det med.

mæglerhuset.dk, Østermarksvej 29, 9400 Nørresundby

Samme dag som kunderne skriver under på formidlingsaftalen, aftaler mægleren med fotografen, hvornår billederne skal tages.

Som oftest er boligen på nettet dagen efter fotograferingen. På denne måde kan salgsprocessen komme hurtigere i gang og potentielle købere kan hurtigere se boligen.

Men det er ikke kun de typiske ud- og indvendige fotos af boligen, der er i fokus, når der skal tages billeder. Fotografen Jiri Thomas tager også luftfotos med en drone og laver video af boligen.

“Dét, at have vores egen fotograf sikrer den samme gode service hver gang. Udover almindelige billeder, tager Jiri Thomas også dronebilleder, dronevideoer og gratis sæsonopdateringer af billeder.

Der er altså penge at spare for vores kunder,” fortæller Thomas Skifter Andersen, anden indehaver af Mæglerhuset.

En (drone)fotograf der tager sig tid

For Mæglerhusets fotograf, Jiri Thomas, er det vigtigt at rammerne og forholdene er de rigtige, når billederne skal tages. Derfor tager han sig god tid til at vejlede kunderne, så resultatet bliver det bedste.

“Dagene inden fotograferingen har sælgerne fået udleveret en guide til forberedelserne af hjemmet, så det står knivskarpt.

Hvis kunderne er hjemme, når fotograferingen sker, er det vigtigt for mig, at kunderne får forklaret processen,” fortæller Jiri Thomas.

mæglerhuset.dk, Anders Nielsens Vej 7 2. tv., 9400 Nørresundby

“Som oftest er der et fast antal billeder med i en billedepakke af en bolig, men hos Mæglerhuset tager vi det antal billeder, som boligen kan bære. Det er en kæmpe fordel,” fortæller fotograf Jiri Thomas.

Jiri Thomas tager sig god tid til at tage billederne. Det handler ikke om at være hurtig og tage et bestemt antal billeder, men at slutresultatet er perfekt. Derfor kan han også finde på at flytte toiletbørsten, badevægten, håndklæder, stole, puder der skaber uro mv.

“Vi er glade for at have Jiri Thomas med på holdet. Han har en sans for detaljer, og er knivskarp til alt, hvad der indebærer fotos og video,” slutter indehaver Mads Sørensen.

75-året for D-Day markeres: Se Saving Private Ryan med den vilde Level 7 lyd

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Den 6. juni 1944 er en af de mest skelsættende datoer i det 20. århundrede.

Her gik de allierede i land i Normandiet i en storstilet aktion for at befri Europa fra den tyske besættelse.

Den 6. juni 2019 er det 75 år siden, og i den anledning er MigogAalborg stolte af, at vi i samarbejde med Nordisk Film Biografer kan vise en af de mest virkelighedstro krigsfilm om Anden Verdenskrig: Saving Private Ryan.

Det sker den 3. juni kl. 20.00 i Nordisk Film Biografer i City Syd.

Udover muligheden for at se eller gense en af verdens bedste film, har vi i dagens anledning skruet helt op for både den visuelle og lydmæssige oplevelse.

Filmen vises nemlig i formatet 4K, og lyden er skruet helt op i Level 7.

Her på MigogAalborg har vi før skrevet om Level 7, og vi tør godt garantere, at der venter en helt speciel oplevelse, når både billede og lyd når op i højeste kvalitet.

Det bliver endnu mere oplevelsesværdigt med en film som Saving Private Ryan, der blandt andet vandt en Oscar for bedste filmteknik og bedste lydspor.

En normal biograffilm bliver vist i lydniveau 5, men i Level 7 bliver alle sanser kørt op i højeste gear.

På aftenen kan publikum også se frem til en kort introduktion, hvor Nordisk Film Biografer vil fortælle om filmen og idéen bag Level 7.

En moderne klassiker

Saving Private Ryan er især kendt for den vilde åbningsscene, der varer hele 23 minutter.

Her følger man soldaterne, da de ankommer på Omaha Beach i Frankrig i et kaos af kugleregn, frygt, død og ødelæggelse.

Scenen kostede hele 12 millioner dollars at lave, og der blev brugt mere end 1500 statister til at lave en realistisk rekonstruktion af en af de vigtigste aktioner under Anden Verdenskrig.

Udover at vise landgangen i Normandiet følger Steven Spielsbergs storslåede og prisvindende krigsdrama et hold infanteri på deres redningsmission i 1944’ernes krigshærgede Normandiet.

Efter det kommer frem, at en mor har mistet tre af hendes fire udsendte sønner i krigen, bliver det beordret at hendes sidste søn skal bringes hjem fra krigszonen i Normandiet.

En voldsom og gribende skildring, af de ofre der kræves i krig.

Filmen var nomineret til hele 11 Oscars og er af mange anerkendt som en af de bedste krigsfilm nogensinde.

Begrænsede pladser til en skarp pris

Billetprisen har vi holdt helt symbolsk i bund, og koster i dagens anledning 75 kr.

Der er plads til 201 i biografen, og i skrivende stund er der lige over 150 ledige pladser, så du skal være hurtig, hvis du vil have en helt speciel oplevelse i anledningen af 75-året for D-dag.

Da vi afholdt Level 7 arrangement på Dark Knight med Nordisk Film Biografer blev der lynhurtigt udsolgt.

Hvad: Særvisning af Saving Private Ryan i anledning af 75-året for D-dag
Hvor: Nordisk Film Biografer City Syd
Hvornår: 3. juni kl. 20.00

Det anbefales at komme lidt før, da der vil være en kort introduktion til Level 7.

OBS: Filmen vises uden danske undertekster.

Du køber billetter lige her.

Guf & Kugler i Aalborg i Top 3: Nu er Danmarks bedste ishus kåret

Skrevet af: Michael Qureshi

Forleden kunne vi fortælle, at Guf & Kugler med butikkerne i Aalborg og Nibe var gået videre i finale-feltet om at blive kåret til Danmarks bedste ishus.

Guf & Kugler vandt titlen sidste år, da oplevelses-portalen opdagdanmark kårede Danmarks bedste ishus 2018.

Men nu er afgørelsen faldet for 2019, og det var desværre ikke nordjysk sejr igen i år.

Guf & Kugler i Aalborg havnede dog på en flot tredjeplads, og det er ganske imponerende, da det jo blot er et år siden, at de åbnede butikken i Slotsgade.

Fru Dax på Rømø vandt

Men nu skal man til Rømø ud for det vestlige Jylland for at opleve Danmarks bedste Ishus 2019.

Ishuset Café Fru Dax på Rømø løb med sejren, mens Isvaflen i Ribe kom på andenpladsen, og så tog og Guf & Kugler i Aalborg tredjepladsen.

‘Vi vaaandt. Et KÆMPE tak til hele mit dygtige personale team-  uden Jer var det ikke muligt. Til ALLE Jer der har stemt, delt , hjulpet & gået ligeså meget op i konkurrencen som os. Det er helt vildt. Af hjertet tak.

Vi er stolte , taknemlige & MEGA glade over at kunne kalde os : Danmarks Bedste Ishus 2019. Vi vil gøre alt for at leve op til titlen,’ skriver det nu prisvindende ishus på Facebook.

Opdag Danmark guider til oplevelser rundt i landet og kårer årligt også Danmarks bedste badehotel, campingplads, børneattraktion og burgere.