Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

CeriX er eksperter i populær teknik: Cooltech metode hjælper både mænd og kvinder

Af Simone Vestergaard

Aalborgs nye kosmetiske speciallægeklinik CeriX har haft en forrygende start siden åbningen i september sidste år.

Med klinikker i både København og Odense var det med en vis spænding i maven, at indehaver Rie Jensen for fire måneder siden tog CeriX med til Aalborg.

Men der var ingen grund til at være spændt på modtagelsen i Nordjylland. Siden åbningen har CeriX haft en fyldt kalender.

“Aalborg har taget rigtig godt imod os. Vi har været fuldt booket siden åbningen, og dermed været nødt til at have venteliste. Derfor ansætter vi snart en mere til teamet, så vi kan komme travlheden til livs.

Vores klinik i Aalborg er jo for os noget helt særligt, og med det bedste og mest erfarende personale, er jeg er helt overvældet over den modtagelse, vi har fået. Jeg er også rigtig stolt over de rosende ord, der kommer fra kunderne.

Det betyder alverden, for vi gør meget for at vise, at vi er en professionel klinik, hvor der aldrig gåes på kompromis.

Kunderne kan føle sig trygge og godt vejledt, og vi efterlever altid gældende lovgivning på området. Vi bruger kun det bedste udstyr og de sikreste produkter på markedet,” fortæller Rie Jensen, til MigogAalborg.

CeriX er eksperter i populær teknik: Cooltech metode hjælper både mænd og kvinder

CeriX er eksperter i populær teknik: Cooltech metode hjælper både mænd og kvinder

Tilbyder unik behandling i Aalborg

CeriX tilbyder volume- og rynkebehandlinger, permanent hårfjerning, permanent fedtreduktion, pigment fjernelse og meget mere.

Men en af kundernes foretrukne behandlinger er Cooltech fedtfrysning – en meget simpel behandling, som giver et permanent resultat.

Et resultat som mange kvinder ikke har mulighed for at få gennem kost og motion.

CeriX er de eneste i Aalborg, der benytter denne effektive form for fedtfrysning – og de var de første i Danmark, der startede med det tilbage i 2016.

Samlet set er det den klinik i Europa, der køber allerflest gel pads (red. til maskinen), og de er stadig den klinik i Danmark, der laver flest behandlinger samlet set.

Det vidner om, hvor attraktivt Cooltech behandlingen er – og det er ikke uden grund.

“Det suveræne ved vores Cooltech behandling er, at fedtcellerne på det ønskede område bliver reduceret med 20-25%, fordi vores maskine fryser dem ved -8 grader i 70 minutter.

Fedtcellerne kommer ikke igen, hvilket vil sige, at man ikke vil tage på i samme omfang i det behandlede område igen.

Behandlingen foregår ved at Cooltech applikatoren suger fedtvævet ind ved et vakuumtryk, hvorefter der tilføres en kontrolleret kulde, som medfører, at fedtcellerne går til grunde.

Herefter transporteres de væk via lymfesystemet og udskilles naturligt. Det er en enkel og ligetil behandling, og det endelige resultat ses efter maks 12 uger,” forklarer Rie.

CeriX er eksperter i populær teknik: Cooltech metode hjælper både mænd og kvinder

CeriX er eksperter i populær teknik: Cooltech metode hjælper både mænd og kvinder

Stor mandelig kundeskare

Siden Rie Jensen for første gang startede Cooltech fedtfrysning i hendes klinik i København i 2016, er det blevet en meget populær behandling.

Så populær, at hendes mandelige kundeskare er vokset.

“Behandlingen skal ikke ses som en slankekur, men en behandling for normalvægtige, der blot har tendens til at have de her fedtdepoter forskellige steder på kroppen, som man ikke selv kan få væk. Det er en behandling, der giver permanente resultater, og en investering man gør i sig selv.

Vi laver det også på mænd – det er nok den behandling vi har flest mænd på. De kan jo også have udfordringer på mave, sideben, bryst eller hage, ligesom os kvinder,” forklarer Rie.

Få 50% på Cooltech behandling

I denne måned kører CeriX en yderst populær kampagne på deres Cooltech-behandling.

Kampagnen lyder på, at man betaler fuld pris for første område og 50% på alle øvrige. For det smarte ved behandlingen er, at man kan fryse flere steder på én gang.

CeriX laver ikke behandlinger på kunder, der ikke har været til konsultation, og kampagnen gælder for alle, der er konsulteret i januar, og behandlet inden udgangen af februar.

“Det er yderst vigtigt med en konsultation – den er lovpligtig og tilbydes for at sikre, at kunderne får den rette information og føler sig klædt på til den kommende behandling. Det handler om at sikre sin egen sikkerhed, og stille spørgsmål til de produkter, der bliver brugt.

Vi bruger konsultationerne til at vejlede kunderne, og afstemme hvilken behandling der passer til den enkeltes behov og ønsker. Vores kunder skal have en fantastisk oplevelse hver gang, så de har lyst til at komme igen.” fortæller Rie.

Hvis du kunne tænke dig at prøve behandlingen, men stadig ligger inde med spørgsmål, tilbyder CeriX en gratis og uforpligtende konsultation.

Du kan booke den her

Del artikel