CeriX er åbnet i Aalborg: Bedste tip til at slippe af med uønsket hårvækst

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvis du som kvinde er træt af at barbere dig og skære dig på skraberen, eller bange for smerten ved diverse voksbehandlinger, skal du måske overveje permanent hårfjerning med laserbehandling.

Med laserbehandling kan du få permanent fjernet uønsket hårvækst, både i ansigtet og på kroppen.

En laserbehandling varmer hårsækkene med lysimpulser, som nærmest er med til at brænde hårsækkene af, og derfor stopper de med at producere hår fremover.

Fordele

Fordelene ved at få fjernet hår med laserbehandling, er at du får betydeligt mindre hårvækst i de områder, du er blevet behandlet, og du vil slippe for smerten ved en voksbehandling, indgroede hår og røde knopper ved barbering.

Ulemper

Laserbehandlinger vil ikke have en effekt på lyse, røde eller grå hår, da hårene ikke indeholder farve og derfor er det kun dig med mørkebrune- eller sorte hår, der vil få størst effekt på en laserbehandling.

Resultatet af en laserbehandling

Det er sjældent nok med blot én behandling for at blive sikker på at være hårfri.

Hvis du vil være sikker på at være hårfri i de ønskede områder, skal du forvente fem-otte behandlinger, med et spænd fra to-otte uger mellem hver behandling, alt efter hvor på kroppen der skal behandles, hårtype, alder samt hormonel status som ligger til grund for, hvorfor du vil have fjernet din hårvækst permanent.

For at få en permanent reduktion af din hårvækst, er det vigtigt at få gentagne behandlinger, så du er sikret at dine hårsække de uønskede steder er blevet brændt i stykker, så håret ikke kan vokse ud igen.

Det er derfor også vigtigt, at indstille sig på, at behandlingen kan tage 1-2 år, før der er opnået den ønskede effekt, da der efterfølgende ovenpå behandlingen kan vokse nye hår frem, som skal fjernes med års mellemrum.

Bivirkninger og lindring deraf

De mest almindelige bivirkninger er rødme og en brændende fornemmelse i de behandlede områder.

Dette varer typisk et par timer.

Sommetider forekommer der lidt hævelse omkring hårsækkene, som kan udvikle sig til sårdannelse, men dette er ikke noget, man skal være bekymret for, da disse gener kan lindres.

De største bivirkninger, der findes ved en laserbehandling, er, hvis du er solbrun i huden, inden du får behandlingen.

Så kan der dannes en forbrænding på huden.

Det anbefales derfor, at man undgår solbadning, solarium og brug af selvbruner i 4 uger inden laserbehandlingen.

De fleste bivirkninger kan man lindre og behandle med nedkøling og creme som indeholder binyrebarkhormon.

Det rette valg til din permanente hårfjerning

Ved permanent hårfjerning, anbefales det at benytte sig af IPL (intenst pulseret lys), som fjerner håret ved hjælp af lys og varme.

Lyset fra IPL omdannes til varme, som vil brænde og dermed ødelægge hårsækkene.

Hvis du derfor har problemer med uønsket hårvækst, eller bare er træt af komplikationerne ved at fjerne dine hår, kan du nu få en gratis og uforpligtende konsultation hos Cerix lige her.

CeriX åbnede for nylig en afdeling i Aalborg.

Stor redningsaktion her til morgen: Rådyr reddet op af Limfjorden

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Nordjyllands Beredskab
Foto: Nordjyllands Beredskab

I går aften kunne vi berette, at Nordjyllands Politi var nødt til at rykke ud i Limfjordstunnelen, da en mand simpelthen kom gående med sin cykel i sydgående retning. Den historie kan du læse lige her.

Her til morgen var det så et andet sted i Limfjorden, at der var kommet en på afveje.

Tidligt tirsdag morgen, kl. 06.30, blev Nordjylland Beredskab nemlig kaldt ud til en noget speciel redningsaktion. Det bekræfter de over for MigogAalborg.

Klokken cirka 06.30 blev der observeret et svømmende rådyr i området mellem Musikkens Hus og Stigsborg Brygge, som faktisk er ret tæt på selvsamme område, hvor der lige nu plasker en delfin rundt.

Men som en vaskeægte Disney-historie endte det hele lykkeligt.

Foto: Nordjyllands Beredskab

Da MigogAalborg kontaktede Nordjylland Beredskab var beredskabsmester René Jensen netop færdig med dagens vagt, men til TV2 Nord siger han:

“Så snart vi kommer i land, sætter vi rådyret fri på det grønne græs ved bådlauget. Vi kan ikke køre det længere op i skoven, for det var aggressivt og bare gerne ville afsted.

Det rystede også og var skræmt oven på oplevelsen, men det så ud til at have det godt og havde ikke taget skade.”

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her

Flyv til København for 299 kr.: DAT sætter “Først til Mølle” billetter til salg i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Som vi kunne fortælle forleden, så starter det danske regionale flyselskab DAT med at flyve på den populære indenrigsrute Aalborg-København fra mandag d. 8. juni.

Flyselskabet tilbyder allerede billige billetter på ruten fra 399 kr. hver vej, og i dag tirsdag d. 2. juni starter de så med et helt vildt tilbud.

Den første tirsdag i hver måned kører man nemlig med kampagnen -´Først til mølle´, og klokken 12.00 i dag sætter man altså et antal billetter til salg for en særdeles skarp pris.

Gælder både København og Bornholm

Det gælder faktisk både til København og Bornholm fra Aalborg, og i anledning af åbningen af København-ruten sættes ekstra mange billige billetter i salg.

“Alle vores billetter på alle vores ruter i Danmark bliver sat til salg for kun 299,- DKK per vej.

Idet juni er første måned på vores nye rute mellem Aalborg og København, sætter vi ekstra mange billetter til salg i dag til ’Først til mølle.’” udtaler DAT’s direktør Jesper Rungholm til MigogAalborg.

Han tilføjer;

“Men du skal være hurtig, da vi normalt har udsolgt, allerede en time efter de bliver sat til salg klokken 12 middag samme dag.”

Køb nu – og flyv næste måned

DAT’s Først til mølle billetter gælder for den efterfølgende måned. – Dvs. billetter du køber i juni, er gældende for juli måned.

Da det ser ud til at de danske grænser er lukket henover sommeren, er det en oplagt mulighed at få fingre i ekstremt billige billetter til København, eller Danmarks ferieø nummer 1, Bornholm!

Her flyver DAT nemlig også til direkte til fra Aalborg hele sommeren.

Sid klar ved tasterne klokken 12.00 i dag og klik ind her på dat.dk for de helt særlige billige billetter.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her

Kom på afveje: Mand kom gående med sin cykel i Limfjordstunnelen

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Kim Matthai Leland
Foto: Kim Matthai Leland

Det er ikke hver dag, at politiet må kaldes ud til en person, der går midt i Limfjordstunnelen.

Men det skete her 2. pinsedag til aften. Først blev det meldt ud på Vejdirektoratets side, at bilister skulle være opmærksomme på en person, der gik i tunnelen.

Nu bekræfter Nordjyllands Politi overfor Nordjyske, at man rykkede ud til en gående person i Limfjordstunnelen. Manden kom simpelthen gående med sin cykel i sydgående retning.

Var ikke beruset

Politiet måtte først dirigere trafikken over i det andet tunnelrør, før de kunne sende betjente afsted ind for at standse manden.

“Hvordan dælen han er endt dernede, kunne vi godt tænke os at vide, for det kunne jo være endt i noget værre noget,” siger vagtchef Per Jørgensen til Nordjyske.

Politiet fortæller desuden, at manden ikke var beruset.

Generelt har det ellers været en stille 2. pinsedag for Nordjyllands Politi. På Twitter har de lagt adskillige opslag lige fra Aalborg, Frederikshavn og Skagen.

Mange har været ude og nyde det gode vejr, men folk har været gode til at holde afstand og udvise hensyn, oplyser Nordjyllands Politi.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her