Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Styr på nytårsmenuen?: Catch Sushi Bar slutter året med et brag

Af Clara Edgar Jakobsen

Nytårsaften er bare nogen ud over det sædvanlige.

Her kan man for alvor skrue op for glimmer, gastronomi, fest og farver! Det ved de hos Catch Sushi Bar, som siden de åbnede for godt et år siden, har haft flyvende travlt.

Særligt nytårsdag sidste år, var der knald på.

“Der er rigtig mange, som har taget sushi til sig som en del af nytårsfesten, fordi det virkelig bare er et brag af en smagsoplevelse.

Så vi havde rigtig meget fart på sidste år,” siger SoMe-ansvarlig Dennis Au.

Men når man ser på de lækre menuer, som Catch Sushi Bar har sammensat til den store aften – og de flotte priser – er det da heller ikke noget under, at mange aalborgensere lagde en bestilling.

De to menuer byder nemlig på et væld af den lækre og velkendte sushi krydret med salte edamamebønner og sprød tangsalat.

Menuen fås i to udgaver, så der både er noget til den mindre og intime sammenkomst og det større festmåltid.

Se alle menuerne her.

Bliv nytårsfestens ukronede konge

Menuerne er beregnet til enten 3-4 personer og koster 399 kroner eller 6 personer, som koster 699 kroner – og så kan man selvfølgelig bestille og sammensætte, hvis man er endnu flere om bordet.

Man kan også få sushien serveret kvit og frit. Catch Sushi Bar udlodder nemlig en lille menu, á 50 stykker sushi, til en heldig vinder, som helt sikkert bliver festens helt.

Styr på nytårsmenuen?: Catch Sushi Bar slutter året med et brag

“Vi vil gerne slutte året af på en festlig måde, og det gør vi selvfølgelig med en konkurrence. Men er man ikke så heldig at vinde, så kan man altid lægge en bestilling, og få noget super lækkert og eksklusivt mad, til en pris, hvor alle kan være med,” siger Dennis. 

Der er åbent for bestillinger frem til d. 30. december, men det kan altså være en rigtig god ide at sikre sushien allerede nu.

“Vi har begrænsning på, hvor mange menuer, vi kan lave. Så ved man allerede nu, at der skal sushi på bordet, er det bare med at få bestilt,” siger Dennis.

Menuerne står klar d. 31. december, og man vælger selv afhentningstidspunktet.

Skarp frokostpris – hver dag!

Har alt den her snak om sushi fået munden til at løbe lidt i vand, så fortvivl ej.

For hos Catch Sushi Bar har de hver dag en skarp frokostpris på deres all you can eat sushi, som helt sikkert kan stille selv den vildeste sushi-trang.

Konceptet er simpelt og prisen er skarp. Hver dag fra 12 – 15.00 for 199 kroner. Det perfekte afbræk fra en travl arbejdsdag eller som en pause fra juleshoppingen.

“Der er måske mange som tænker, at de ikke kan nå at sætte sig med noget lækkert sushi midt på dagen, fordi der er meget, de skal nå, men det kan man altså sagtens.

Vores kokke arbejder lynhurtigt, selvom kvaliteten er i top,” siger Dennis.

Og helt ærligt, hvem kunne ikke godt trænge til noget lidt let, lækkert og friskt, som et afbræk til alt den tunge julemad?

Skal frokosten piftes op, kan personalet også klare den. De serverer nemlig lækre cocktails hele dagen.

Sådan deltager du:

Deltag i konkurrencen om en lækker nytårsmenu til 4 personer på MigogAalborg Facebookside.

Del artikel

Andre læser også