Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sund mad med masser af smag: Caspars er klar med nyt menukort

Af Emil Kjær Jørgensen
Caspars
Caspars

Når sulten trænger sig på, bugner Aalborgs madscene heldigvis med masser af lækkerier til enhver smag – og enhver sult.

Et af de steder, der virkelig har ramt plet med kombinationen af sund mad, friske råvarer og masser af velsmag er Caspars.

Fra Algade 55 tryller de med lækre smagskombinationer med et frisk asiatisk twist, som virkelig er faldet i aalborgensernes smag.

Hvad enten du er til salat, toast, frisk juice, rice rolls, toast eller de populære noodle og poke bowls, så kan du med sikkerhed blive mæt med god samvittighed og masser af tilfredsstillelse.

Sund mad med masser af smag: Caspars er klar med nyt menukort
Noodle Combo

Et opdateret menukort – med flere lækre nyheder

Og nu er der gode nyheder til alle os, der elsker maden fra Caspars.

De er nemlig klar med et opdateret menukort.

“Vi leder altid efter, hvordan vi kan forbedre os – på alle områder. Vi har brugt rigtig mange timer på at kreere de helt rette smagskombinationer, og det har både resulteret i nye retter og en opgradering af nogle af de klassiske,” fortæller Xuan, ejer af Caspars.

På menukortet finder du blandt andet to nye toasts i form af Creamy Salmon med røget laks, cream cheese, springløg, avokado, tomat & babysalat, og så Meatball, som er med chicken meatballs, bacon, cream cheese, springløg, avokado og tomat.

Sund mad med masser af smag: Caspars er klar med nyt menukort
Creamy Salmon

Den populære Poke Bowl, Yaki, har også fået en opgradering, så den nu består af tomat, majs, cashew og enten kylling/oksekød/rejer/tofu eller chicken meatballs og valgfri dressing.

Sund mad med masser af smag: Caspars er klar med nyt menukort
Yaki Bowl

Hvis der er én ting, som Caspars er kendt for er det deres helt vanvittigt lækre hjemmelavede dressinger, der løfter smagen af samtlige deres retter til et helt nyt niveau.

Her på redaktionen er vi hovedkuls forelskede i den klassiske sesamcreme, men den har faktisk fået to nye gode venner på menuen. Nu kan du nemlig også tilvælge en Teriyakicreme og en Garliccreme – og de er naturligvis også hjemmelavede.

Sund mad med masser af smag: Caspars er klar med nyt menukort

Snacks til den lille sult

Som noget helt nyt laver Caspars nu også snacks, hvor du kan vælge mellem Seaweedsalad, Tortillachips, Chicken Meatballs eller Falafel, som du kan kombinere med din yndlings-dressing for en skarp pris på 35 kr.

Sund mad med masser af smag: Caspars er klar med nyt menukort

Hos Caspars laver de også helt friskpresset juice, og her er der også kommet nye tilføjelser til menuen i form af Candy Juice med æble, mango, ananas og jordbær, Tango Juice med mango, passionsfrugt, kokosmælk og æble og så Go Green, der er med avokado, mango, spinat og æble.

Du kan som altid bestille din take away via www.caspars.dk.

“Vi er vildt glade for den opbakning, som vi møder blandt studerende, familier og ikke mindst de mange firmaer, som er begyndt at bruge os til at levere en sund og nem frokost til arbejdspladsen,” siger Xuan.

Hvis du som firma er interesseret i en aftale, kan du sende en mail på info@caspars.dk.

Sund mad med masser af smag: Caspars er klar med nyt menukort
Candy Juice

Ingen sure smileyer hos Caspars

For noget tid siden var Caspars desværre udsat for en kedelig sag, hvor man ikke levede op til en række krav fra Fødevarestyrelsen.

“Vi har taget disse ting meget alvorligt, og vi har imødekommet alle kritikpunkterne. Vi har lavet et helt nyt lagerrum, som vores leverandør har direkte adgang til.

Efter kontrolbesøgene har vi fået installeret automatiske dørlukkere, fuget kanterne til og listerne er udskiftet. Alle krav er blevet opfyldt. Derudover har jeg taget fat i mit personale omkring fødevarehåndtering og rengøring,” forklarer Xuan.
Fødevarestyrelsen har efterfølgende været på besøg, og nu er alt i den skønneste orden.
“Kort sagt er både vores fødevarer og opbevaringen af dem helt i top igen. Vi har fået to glade smileys siden, og vi vil ikke lave de samme fejl igen,” lover Xuan.
Sund mad med masser af smag: Caspars er klar med nyt menukort
Rolls Combo
Få rabat på maden med MigogAalborg

Hvis du har fået lyst til at prøve den nye menu – eller du bare gerne vil have en af de gode, gamle klassikere, så har vi en ekstra god nyhed til dig.

For Caspars har helt eksklusivt givet os en rabatkode, som giver hele – 20 % på maden, når du bestiller via www.caspars.dk,.

Rabatkode: migogCaspars

OBS: Koden gælder kun i to uger (til og med 2. december), rabatten kan kun bruges én gang, og den kan ikke kombineres med andre tilbud.