Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Caspars i Aalborg udvider med frokostordning

Af Annoncør

Driver du din egen virksomhed med flere ansatte, er medarbejderpleje naturligvis en vital del af dit job.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Caspars.dk

For at sikre, at dine ansatte er glade for at gå på arbejde, er det vigtigt, at du tager dig godt af dem. Det er der selvfølgelig flere elementer af, men en god måde at gøre dette på er at have en god frokostordning.

Holder du til i Aalborg, er der rig mulighed for dette. Vil du gerne have, at det er rigtig lækkert, er Caspars et godt bud på. De har for nyligt valgt at udvide med en frokostordning til virksomheder i Aalborg.

Det vil sige, at man som virksomhed vil kunne få leveret lækker mad fra Caspars i Aalborg, som har fokus på sund og nærende mad. Dine ansatte får derfor ikke blot lækker mad, men også de næringsstoffer, de skal bruge for at fortsætte arbejdsdagen.

Hvad tilbyder Caspars Aalborg?

Caspars er bygget på deres egne værdier og principper, og det er derfor disse, der ligger til grund for de måltider, der bliver leveret af Caspars.

Først og fremmest er det vigtigt for dem, at de kan styre hvert et trin i processen. Derfor er du sikker på, at det altid er et hjemmelavet måltid, du modtager fra Caspars i Aalborg.

Derudover går de ikke på kompromis med deres råvarer. Uanset hvilken af deres mange retter, du vælger, er du sikker på at få en ret, der er lavet med bedste, friskeste og sundeste ingredienser.

Samtidig er alle retter på deres menukort lavet med et fokus på, at det skal gøre dig både stærkere, lykkeligere og øge dit energiniveau.

Vælger du en af deres bowls, er du sikker på at få en ret, der giver dig alt, hvad du har brug for fra et sundt måltid. Deres bowls har nemlig et indhold af både: proteiner, mineraler, fibre, calcium samt omega-3 fedtsyrer, vitamin A, B, C og K.

Er det en løsning for alle virksomheder?

På trods af, at du er sikker på at få lækker og sund mad med en frokostordning fra Caspars, er det ikke sikkert, at det er det rette for din virksomhed.

Driver du en større virksomhed med et stort antal ansatte, giver det måske bedre mening at have en decideret kantine. I kantinen kan du selv ansætte køkkenpersonale eller hyre en decideret cateringvirksomhed til at stå for maden.

Skal du blot have en frokostordning til en mindre virksomhed, der måske endda ligger i kort afstand til Caspars (deres restaurant ligger i Algade), kan Caspars være et godt valg.

Det er naturligvis en personlig vurdering, som du selv skal overveje. Beslutter du dig for, at Caspars Aalborg er det rette valg, er du i hvert fald sikker på, at dine ansatte ikke bliver skuffede.

Er du nysgerrig efter at læse mere om, hvad kunderne synes om Caspars, så klik her, hvor du kan læse et uddrag af en række anmeldelser. Her har de nemlig samlet anmeldelser fra en lang række kanaler, herunder Facebook, Google og Tripadvisor.