Nyt pasta take-away sted er åbnet: Hjemmelavet pasta fra bunden

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Reberbansgade er Aalborgs madgade nummer 1.

Hele dagen vrimler den travle gade med sultne nordjyder, som kan lade sig friste af alt fra sushi til pizza, asiatisk, burgere, sandwich og salater.

I dag har den fået en helt ny beboer.

Casa Pazza åbnede nemlig i dag i Reberbansgade 20 lige ved siden af Eatlow og Bogø.

Allerede inden klokken 11 var de første sultne gæster klar til at se, hvad den nye italienske kan byde på.

Nr 17: Pasta Amairiciana med Kylling, bacon, rød reber i en hjemmelavet tomatsauce

Ægte italiensk pasta

Casa Pazza har sloganet “We do crazy good pasta”, og det får aalborgenserne rig mulighed for at smage i dag, når de har Grand Opening.

Klokken 11 slog de dørene op, og fra klokken 16-18 i dag serverer de tre af retterne helt gratis til de første 300 mennesker.

Det drejer sig om:

Pasta Carbonara
Pasta Bolognese
Pasta Al Ragu DI Cingale (Vildsvin i hjemmelavet tomatsauce)

Casa Pazza var oprindeligt en madbod ved Aalborg Street Food, som halv-italienske Mike Luca stod bag.

Han havde længe snakket med sin gode ven, Ann-Britt Pedersen om at starte et ægte italiensk pasta take away sted i Aalborg. I dag havde så første åbningsdag.

“Alt er hjemmelavet fra bunden med gode råvarer. Det er rigtig italiensk pasta, som vi sælger.

Vi får det leveret fra Århus, som får det direkte fra Italien. Derudover der fokus på det klassisk italienske, men med vores egne twists.

Vores egne personligheder skinner igennem i retterne, og det kan forhåbentlig smages,” fortæller Ann-Britt Pedersen til MigogAalborg.

Reberbansgade vrimler ofte med studerende fra både Aalborg Katedralskole, Handelsskolen og Universitetet, og de kan glæde sig over 10 % studierabat på retterne.

Indtil videre kan de byde på intet mindre end 18 retter, som blandt andet involverer klassikere som Lasagne, Pasta Carbonara, Pasta Bolognese og Risotto.

Med tiden vil Casa Pazza også servere lækkert italiensk brød og desserter.