Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burger-battle i Aalborgs midtby: Carl’s Jr. vil være byens bedste burger-oplevelse

Af Michael Qureshi

Inden for et forholdsvis lille område i Aalborgs midtby ligger en række burger-restauranter, som alle er åbnet inden for de seneste to år.

Konkurrencen på burgermarkedet centralt i Aalborg er derfor benhård, og i november sidste år kastede kæden Carl’s Jr. sig ind i kampen, da de åbnede på Boulevarden 8.

Konceptet var dog ikke helt nyt i Aalborg, for Carl’s Jr. havde allerede stiftet et glædeligt bekendtskab i byen gennem deres restaurant i Aalborg Storcenter.

Carl’s Jr. Restaurants, blev stiftet i Californien i 1941, og er i dag blandt verdens 50 største fastfoodkæder. Der kan prales af intet mindre end 3900 restauranter på verdensplan, hvoraf de 18 er åbnet, rundt omkring i Danmark.

Carl’s Jr.  forsøger at skille sig ud på flere måder i den daglige burger-battle i Aalborgs midtby.

Burger-battle i Aalborgs midtby: Carl's Jr. vil være byens bedste burger-oplevelse

Har et særligt menukort

Først og fremmest så har de et menukort, som man ikke finder på andre burger-restauranter. Der er flere varianter, som de er ret unikke på.

MigogAalborg fik lov til at gå helt amok på bestillings-sedlen og fik serveret et bord fyldt med greasy fristelser. Som man kan se her på billedet, så var der virkelig tale om tasty fristelser.

Burger-battle i Aalborgs midtby: Carl's Jr. vil være byens bedste burger-oplevelse

Det fik vi serveret;

Original Big Angus

Guacamole Big Angus

Jalapeno Big Angus

Western Bacon Big Angus

Lettuce Wrap Big Angus

Fries

Onion rings

Criss cuts

Jalapeno poppers

Chili cheese fries

Chicken Club sandwich

Cesar Salad

Tenders

Choko Shake

Strawberry Shake

Vanilla Shake

Oreo Shake

Amerikansk burger-restaurant, når den er bedst

Det er amerikansk burger-restaurant, når det er bedst lige her i hjertet af Aalborg. Derfor vil Carl’s Jr. også være dem, der leverer den allerbedste burgeroplevelse i Aalborg.

“Premium hamburgerne på menukortet er fremstillet af 100 % Angus oksekød og grillet over åben ild, så vi på den måde bevarer saft og smag i bøffen.

Aalborgenserne efterspørger kvalitet på kødet og de helt rigtige råvarer, og vi synes, vi giver en unik spiseoplevelse med vores produkter, siger nyudnævnt restaurantchef Jakob Sloth Linneberg til MigogAalborg.

Selvom Carl’s Jr. som brand har mere end 70 år på bagen, så er burgerne kendt for altid at være friske og med råvarer af særdeles god kvalitet.

Premium hamburgerne på menukortet er fremstillet af 100 % Angus oksekød og grillet over åben ild – for på den måde at bevare saft og smag i bøffen. Derudover serveres maden ved bordene og der tilbydes gratis refill på sodavand.

Med mange konkurrenter om buddet til de burgersultne, har Carl’s Jr. fået en fin start i Aalborgs Midtby. Faktisk er det den første i landet, som ligger så centralt i en by, hvor de øvrige er placeret i storcentre.

Rabat til soldater og veteraner

En anden vigtig detalje, hvor Carl’s Jr. adskiller sig. De støtter nemlig rigtig meget op dem, der har gjort tjeneste for Danmark og ikke mindst dem som er soldater lige nu.

Derfor giver man 20% til veteraner fra Forsvaret, der har et veterankort. Derudover gives der også 20% til nuværende soldater uanset hvor i landet de kommer fra.

Ikke så uvæsentligt så kan Carl’s Jr. maden nydes hjemme hos dig selv.

Man kan nemlig bestille direkte via Just Eat og få leveret de lækre burgere hjem til døren. En kæmpe fordel når sofaen er det eneste, man kan overskue.

Carl’s Jr. har åbent alle dage i Påsken i øvrigt, så der er ingen undskyldning for ikke at tage ind og smage lidt på menukortet.

KONKURRENCE;

Vind et gavekort på 500 kr. til Carl’s Jr. – gælder kun den på Boulevarden i Aalborg

Sådan vinder du;

Like opslaget på Facebook – lagt på MigogAalborgs Facebook-side d. 17 april kl. 18.15

Skriv hvad du allermest glæder dig til at smage, hvis du vinder, ud fra det MigogAalborg fik serveret (står ovenover i artiklen)

Skriv mindst en du vil dele en lækker burger-date på Carl’s Jr. med.

Vinderen trækkes 2. påskedag mandag d. 22. april

Del artikel