Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Høj kvalitet i trygge rammer: Capio Privathospital åbner i Kennedy Arkaden

Af Nathalia Hentze Nielsen

Den 1. januar 2022 får Aalborg et nyt og moderne privathospital, når Capio Privathospital slår dørene op i Kennedy Arkaden.

Hospitalet, der tidligere hed Skørping Privathospital, er en del af en landsdækkende kæde, hvor der er fokus på høj kvalitet i trygge rammer, og det samme kommer til at gælde afdelingen i Aalborg.

Her åbner de med større kapacitet og endnu flere specialer. Udover den type kirurgi de allerede er kendt for som hofter, knæ, ryg og sport, tilføjer de også organkirurgi, urologi, plastikkirurgi, dermatologi og reumatologi for blot at nævne nogle af de nye specialer.

Arbejdet med at forberede lokalerne har taget halvandet år, da alt renoveres fuldstændigt , og der bygges fire spritnye, moderne operationsstuer. Dette er en del af deres mål om at skabe de bedste rammer for både patienter og personale.

“Vi flytter ind i Kennedy Arkaden, fordi vi gerne vil ligge centralt placeret og være let tilgængelige for nordjyderne. Her er der toge og busser lige udenfor døren og masser af parkering.

Derudover er det også en meget velegnet lokation til moderne hospitalsdrift med de store, lyse lokaler,” forklarer Mette Toftdahl, der er hospitalschef i Aalborg.

Høj kvalitet i trygge rammer: Capio Privathospital åbner i Kennedy Arkaden

Står klar til at modtage patienter

Capio Privathospital er ét af de eneste landsdækkende privathospitaler i Danmark og en del af en af verdens største helbredsvirksomhed, Ramsay Santé. Hospitalet har landets største center for avanceret billeddiagnostik og afdelinger i Odense, Hellerup, Viborg, Aarhus – og nu også Aalborg.

Virksomheden er i massiv vækst, og beslutningen om at flytte til Aalborg var et naturligt næste skridt i deres strategi om at tilbyde den bedste behandling til patienter på landsplan.

De tilbyder undersøgelser og behandlinger med moderne hospitalsudstyr til både det offentlige og private patienter. Dvs. at man både kan omvisiteres af Region Nordjylland til privathospitalet eller man kan benytte sig af sin private sundhedsforsikring.

Uanset hvilken vej du kommer i kontakt med Capio Privathospital, vil deres erfarne personale stå klar til at tage imod alle patienter.

“Vores dygtige personale flytter med os fra Skørping, og vi står også klar med yderligere kapacitet for at imødekomme flere typer af specialer, undersøgelser og behandlinger,” siger Mette Toftdahl.

Høj kvalitet i trygge rammer: Capio Privathospital åbner i Kennedy Arkaden

Arbejder for en grønnere dagsorden

Selvom dørene først slår officielt op den 1. januar, hvor man vil få adgang til alle Capios mange behandlinger, er hospitalet så småt begyndt at invitere patienter ind i stueetagen i Kennedy Arkaden.

Hospitalet har nemlig allerede åbnet deres scanningsklinik med bl.a. MR-scanner og røntgen, som man kan allerede nu kan blive henvist til.

Når alle 1.639 kvm er fuldt funktionsdygtige, vil man udover avanceret teknologisk udstyr også blive mødt af nybyggede skranker og møbler lavet af rest- og genbrugsmaterialer.

De bygges af den socialansvarlige og bæredygtige virksomhed Råt&Godt, der har hjemme i Aalborg.

Høj kvalitet i trygge rammer: Capio Privathospital åbner i Kennedy Arkaden

“Vi har slået pjalterne sammen med Christian Helweg fra Råt&Godt, fordi vi gerne vil arbejde for en grønnere dagsorden samtidig med, at vi også samarbejder lokalt.

En af grundene til at vi er flyttet fra Skørping til Aalborg er også pga. lokalerne derude er for store, og det er ikke energimæssigt hensigtsmæssigt. Alle de valg vi har taget med denne flytning har været bæredygtige valg,” fortæller Mette Toftdahl afslutningsvis.

Læs mere om Capio Privathospital her.

Hvad: Capio Privathospital åbner i Kennedy Arkaden
Hvor: 5. og 6. etage i Kennedy Arkaden
Hvornår: 1. januar, 2022, men der er åbent for walk-in til MR-scanninger nu

Del artikel

Andre læser også