Camillas blog: Vind lækkert gavekort til Sinnerup

Skrevet af: Camilla Framnes

Sponsoreret indhold

De fleste kender livsstilsbutikken Sinnerup. De har efterhånden butikker i alle de store byer i Danmark.

Her kan man gå amok i lækkert interiør til hjemmet. Alt lige fra sofaer til pynteting. Men der er måske ikke så mange, der ved, at de også har en tøjafdeling, og de sælger flere af deres egne brands.

Så jeg var slet ikke i tvivl, da Sinnerup i Aalborg på Nytorv spurgte om jeg ville kigge op på anden sal en eftermiddag.

Jeg havde været i den ENORME butik før og købt mig fattig et par gange, men jeg må indrømme, at jeg ikke ordentligt nok havde tjekket deres fashion-del.

Det var en klar fejl, kan jeg bare sige.

Jeg prøvede en masse forskellige styles. Sinnerup har noget for alle enhver både stilmæssigt men også prismæssigt, hvilket jeg synes bare helt fantastisk.

Det er ret stort og der er virkelig meget lækkert.

Jeg blev mødt af nogle rigtige søde piger deroppe, som stod klar til at hjælpe med at finde de rigtige størrelser, og jeg fik prøvet flere og flere styles som jeg fik bevæget mig ind i prøverummet. Jeg følte mig taget godt af som kunde, det var virkelig en rar mavefornemmelse.

Jeg endte sørme også med at købe lidt med derfra, det var faktisk umuligt at undgå. Jeg endte med at købe en Pulz Blazer med LEE t shirt til, det var alt for fedt.

Jeg var i et sort sæt, med buks og bluse fra Vila med et par sandler fra Creton, som virkelig var perfekt til kommende julefrokoster.

Jeg var i en strik med de fineste detaljer, cirkler og glimmer med en skjorte nedenunder, samt et par bukser, med en blå stribe ned af siden, alt sammen fra Numph.

Til sidst hoppede jeg i et sæt, jeg nok bare måtte prøve og nok også noget jeg aldrig ville have tænkt man kunne sætte sammen, men jeg synes det blev ret fedt. Det var en strik fra Vila, et par støvler fra Bella Moda og en pelsfrakke fra Creton.

 

Af alle de styles jeg prøvede var der stor forskel på priserne, og det er lige præcis det jeg synes at Sinnerup kan.

De kan rumme alle prisklasser, og uanset hvad kan man gå derfra med garanti for et lækkert sæt tøj.

PSST… det er her, man kan finde tøjet til julefrokosten, WAUW siger jeg bare. Og tøjet har de i alle Sinnerup-butikkerne.

KONKURRENCE

Jeg har også fået lov til at udlodde et gavekort på hele 1000 kr. til Sinnerup – og det gælder til alle deres butikker i hele landet. 

Du skal like opslaget

Du skal bare skrive i kommentarfeltet, hvem du ville invitere med ud og shoppe en dag i Sinnerup, hvis du vandt.

Camilla blogger: Mit juleeventyr hos Klarborg Nisserne

Skrevet af: Camilla Framnes

Julen er den bedste tid, for mig personligt betyder det en masse kvalitetstid, masse kærlighed med min familie.

Alt den hygge omkring nisser, julegaver, drillerier, ja julekalenderen i fjernsynet, men fælles for alt, vi er sammen om det hele.

Hjemme hos os flytter nissen ind hvert år og han er allerede flyttet ind, men vi har ikke hørt fra ham endnu.

Jeg har hørt flere tale om en nisseudflugt oppe omkring Pandrup, oppe ved Klarborg nisserne.

Det var vi nødt til at undersøge, så vi hoppede i varmt tøj, pakkede bilen og satte kursen mod Pandrup.

Duften af brændte mandler

Vi nåede kun at parkere bilen og vi blev mødt af duften af brændte mandler, Mums – det er specielt noget vi forbinder med jul, det er de brændte mandler, gør i ik?

Jeg var nødt til lige at runde Klarborg butikken inden vi gik i skoven, så der kom et par nisser med hjem til samlingen. Klarborg nisser for mig er tradition og nisserne har fulgt med fra jeg selv var barn, både hos min egen mor, min mormor og bedste.

Jeg har haft nogle år med ganske få, men i takt med jeg selv blev mor, så vokser samlingen.

Så var det tid til nissejagt.

Vi bevægede os ind i skoven, og der gik ikke længe, før vi kunne høre nogle små stemmer hviskende ind i skoven, bag os, ved siden af os og pludselig kom der 2 små nissepiger løbende foran os.

Victor sad med åben mund og sagde ikke spor, Oliver og Sebastian var så klar til at finde nisser.

Det var simpelthen så sjovt og vildt hyggeligt. Jo længere vi kom ind i skoven, jo flere nisser begyndte der at dukke op, og et stykke inde i skoven blev vi mødt af selveste julemanden.

Julemannnnn

JEP, julemanden, han stod klar til at tale med alle de mange børn der kom forbi, og havde selvfølgelig en kurv fuld af slik med sig. Victor sagde ikke meget på den tur, andet end ”Julemannnn”, det gjorde virkelig indtryk.

Jeg bliver så varm om hjertet, uanset alder og om man stadigvæk tror på julemanden eller nisser, så er der bare noget magisk omkring det alligevel.

Længere inde i skoven, fandt vi et nissehus med tilhørende træhus, hvor nisserne var flyttet ind. Duften af æbleskiver, gløg, ren og skær jul var i hele skoven. Nissemor stod klar med æbleskiver, sodavand, gløgg, kaffe.

Nisser i Aalborg
Sådan ser der ud inde i nissehuset

Vi satte os inde i træhytten og nød noget varmt og æbleskiver, mens nisserne luskede rundt udenom huset, og kiggede ind af vinduerne. Det var simpelthen så hyggeligt.

Nisser i Aalborg

Her mødte jeg også Etly Klarborg. Altså hende der startede med at lave de her nisser for mange år siden. Man ser hende også hele tiden i diverse tv-reklamer for tiden, og hun har knap 70.000 følgere på Facebook. Danmark elsker Klarborg, og jeg er blevet endnu større fan af Etly.

De driver en hel familievirksomhed, hvor Etlys voksne sønner også arbejder i firmaet, så Etly kan gøre det hun er allerbedst til. Nemlig lave nisser. Jeg synes det er skønt at Etly lige bruger en masse tid på at gøre familier glade med nissejagten og dejlige æbleskiver i skoven.

Efter et par timer i skoven, vendte vi snuden mod Aalborg igen med glade og trætte børn.

Det kan jeg på alle måde anbefale ALLE familier at gøre, det er ganske gratis (man betaler naturligvis for drikke og æbleskiver – hvis man ønsker dette). Det er en perfekt mulighed for at hygge lidt som familie og få noget frisk luft – ”mon I kan finde nisserne”?

Det foregår to gange mere i december. Nu på søndag den 10. december og så 17. december. Du kan læse mere om det her

En masse julehilsner fra

Camilla

Camillas blog: Kom med i skohimlen i Salling

Skrevet af: Camilla Framnes

Annonce

Hvem elsker ikke sko?

Jeg ELSKER sko og har alle dage gjort det. Jeg har faktisk sådan et helt specielt forhold til sko, fordi uanset hvilken størrelse jeg har haft i mit liv, både som overvægtig men også i dag, så svigter sko aldrig.

Alle uanset str. kan få sko, og det gør mig glad, nej faktisk lykkelig. Så sko har en helt specielt plads hos mig, og jeg ELSKER at shoppe dem.

Så jeg skulle ikke bruge så meget betænkningstid, da Salling i Aalborg inviterede mig til deres Shoe Lover Days, som er her på fredag den 1. september og lørdag den 2. september.

Efterårsnyheder. Tjek. Stærke tilbud. Tjek. DJ og Rosé. Tjek tjek. Og så er der jo lige den vilde konkurrence, som man simpelthen nødt til lige at deltage i. Man kan vinde et års forbrug af sko.

Måtte vælge 10 par sko

Salling spurgte så, om jeg havde lyst til at “lege”, at jeg havde vundet (gid jeg havde), og udvælge de 10 par sko, som jeg nok ville gå efter til et års “skoforbrug”.

Jeg kunne vælge mellem 10 af de fedeste skobrands som Shoe the Bear, Sofie Schnoor og Billi Bi. Åhhh, det var en sværere opgave, end jeg lige havde troet. Så mange lækre sko, og så havde jeg da slet ikke lyst til at slippe dem igen.

Nå, men jeg skulle jo vælge, så her er dem, jeg havde valgt, hvis det var mig, der var den heldige vinder i weekenden.

Cashott

Disse herligheder er fra Cashott til kr. 999, de er jo perfekt til hverdagsbrug. De ville være super fede med et par jeans, top og en blazer.

Gabor

Et par elegante pumps i lak fra Gabor til kr. 449. Jeg elsker at finde sko, som er fede med en lille hæl 5 cm, måske andre høje piger forstår problemet. Disse kunne være både fede til hverdag, men kunne også være superfede til fest og farver og en sort lækker kjole.

Shoe the Bear

Støvletterne fra Shoe the Bear er et must have. Jeg har dem selv i 2 forskellige farver, men denne her farve er jeg simpelthen nødt til også at eje. Det er en så fed støvlet, med lille hæl, som kan dresses op og ned hvad enten man skal i byen eller på job, et must have til kr. 1200 kr.

Vagabond

Denne ankel støvle fra Vagabond kr. 899, med lille fin detalje med en kæde i hælen som bare gør denne støvle ekstra fed, og lidt ekstra rå. Det ville være en perfekt hverdagsstøvle.

Billi Bi

Wauw, de simpelthen for fede. Ankelstøvler med leopardprintet ruskind fra Billi Bi. De koster 1499 kr. De er simpelthen for fede. Her kommer skoene med dig. Det kan få selv det kedeligste tøj piftet op, jeg kunne sagtens se disse støvler på mig med et par mærke bukser, rød top, ja tak, de havner helt sikkert hjemme hos mig.

Tommy Hilfiger

Jeg faldt over disse lange støvler fra Tommy Hilfiger kr.1599. De ville gøre sig så godt til en pencil skirt. Lange støvler er også altid et must have hjemme i skoskabet. Guldspændet på siden gør støvlen ekstra lækker.

Ecco

Denne støvlet fra Ecco kr. 1200 er bare vildt fin, og i de fineste brune farver. Jeg falder sjældent for brune sko, men denne spottede jeg med det samme, og så straks støvlen sammen med et par slidte jeans, hvid top, og en mærk blå cardigan.

Pavement

Med garanti for et råt look, så er denne ankelstøvle i glat skind med metalspænde fra Pavement lige sagen, kr. 1199. Jeg er personligt helt vildt med det lidt mere rå look, og denne støvle, som er så lav, kan det hele, hvad enten det er kjole, eller buks, og spændet gør støvlen helt speciel.

Sofie Schnoor

Jeg elsker leopard, og denne støvlet fra Sofie Schnoor i grøn leopardprintet ruskind kr. 1399 kan virkelig noget. Foran på støvlen er der en fin slids foran, som gør støvlen lidt mere fin. Denne støvle ville være så fin til en sort kjole, men en støvle der kan det hele.

Mentor

Det vist ingen hemmelighed, at jeg har et glødende hjerte for sorte støvletter med nitter på, og mine øjne faldt fluks på denne ankelstøvle fra Mentor kr. 1600, som bare er mega fed til alt. Den får de fine kjole til at være lidt mere rå, den gør sig godt med jeans, klassiske bukser – simpelthen alt.

Det var faktisk en rigtig sjov udfordring at skulle vælge 10 par sko fra forskellige skoleverandører. 10 var i virkeligheden slet ikke nok – jeg kunne have revet ned fra alle hylderne.

Salling Aalborgs skoafdeling er virkelig blevet lækker og ret overskuelig – det skal nok blive populært med deres Shoe Lovers Days i weekenden.

Der er DJ fra 15-18 på fredag den 1. september, og om fredagen er der også lækker Rosé i skoafdelingen.

Og så er det jo, at du kan vinde et års forbrug af sko, blive inspireret af en masse nyheder, opleve en masse events i løbet af fredagen og få gode tilbud – spar 100 kr. hver gang du køber for 500 kr.

Du kan følge Salling på Facebook her

Hav en dejlig aften,

kram Camilla

OBS! Tilbud gælder ikke i forvejen nedsatte varer

Camilla blogger: Det her havde jeg virkelig brug for

Skrevet af: Camilla Framnes

Sponsoreret indhold

Kender I det med, at man nogle gange trænger til at trække stikket ud med venindetid.

Ingen børn, ingen mand. Bare ren og skær Camilla-tid med en god veninde. Det tror jeg på har en rigtig god effekt på den lange bane, og det kan jeg allerede mærke i denne uge.

For jeg havde en weekend med ren og skær forkælelse.

Jeg havde i samarbejde med Bellevue Box fået et hotelophold og middag for 2 personer, og det første jeg gjorde var at invitere min veninde Kristina med på roadtrip.

Dernæst var det faktisk rigtig hyggeligt at sidde og kigge på de mange gode muligheder og steder som der var i udbud via Bellevue Box.

Jeg har haft et ønske om at komme op på Himmerland Golf og Spa resort længe, så valget faldt på det hotel.

Det var ikke så langt hjemmefra, og de havde alt hvad vi havde brug for,

For at få forkælelse, hygge og afslapning.

Det var virkelig nemt at bestille. Jeg ringede til hotellet. Ved bestillingen skulle jeg oplyse, jeg havde en Bellevue box, som jeg så bare gav i receptionen da vi kom, også var det det, i love it.

Jeg forstår virkelig godt hvorfor de Bellevue Boxe er blevet så populære. Det er nemt, overskueligt og vigtigst af alt så kender man også prisen om det så er biograf, café eller hotelopholdet.

Det tog os 40 minutter i bil fra Aalborg at komme på hotellet, og så kunne jeg bare mærke, at kroppen begyndte at slappe fuldstændig af.

Himmerland Golf og Spa resort er helt fantastisk smukt. Værelset var virkelig stort med den lækreste udsigt over golfbaner, sø og det gennemførte wellness område.

Vi skiftede hurtigt til badetøj, og startede afslapningen i wellness området. Wauw så lækkert, vi fik os et glas rosé vin og sad ellers bare at slappede af, prøvede alle de lækre bassiner der var, samt saunaer.

 

Det var så smukt og fredsfyldt, jeg fandt hurtig min ro – lige hvad jeg havde brug for .

Totalt veninde hygge og masse afslapning, ingen “mor, Mor” ingen pligter, bare afslapning.

Vi gjorde os klar til at nyde en virkelig lækker 2 retters menu, som også var inkluderet i vores Bellevue box – dog med et par glas vin, som var på egen regning, “vi var vel alene” Hihi.

Vi havde bestilt tid til bowling hjemmefra, som de også havde på hotellet, så efter et par cocktails også stod den på gode grin.

Efter en vellykket aften, landede vi på værelset og jeg faldet nærmest i søvn med det samme, var jo fuldstændig færdig!

Vi vågnede til den flotteste udsigt igen, og sluttede opholdet med en lækker morgen buffet, som også var en del af opholdet via Bellevue Box.

Det var en helt igennem fantastisk tur, og jeg har allerede skrevet Bellevue Box på Ønskelisten til min fødselsdag i august!

Klik her for at se den box jeg bookede med – hvor man lige nu kan spare 15 procent på denne oplevelse og man kan vælge mange forskellige steder i Danmark, Sverige og Tyskland

Varme knus og kram fra Camilla

Camilla blogger: Kom med mig til Sund Sommer event

Skrevet af: Camilla Framnes

Jep, sommeren er i den grad ved at være over os.

Måske skal flere af jer på ferie i juli, og man vil gerne lige holde vægten. Men man bliver også konstant inviteret på grillmad og hele tiden stukket en lækker vaffelis i hånden.

Sommeren byder bare på så mange fristelser samtidig med at det her, at man virkelig også gerne vil se lidt lækker ud.

Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at deltage i Sund Sommer-eventet i Shoppen i næste uge.

Sund sommer lyder jo fantastisk. Jeg vil i hvert fald glæde mig til at fortælle om mine små fifs til at komme igennem sommeren med alle de fristelser der nu måtte være.

I samarbejde med MigogAalborg og Shoppen vil jeg onsdag 14. juni komme forbi og fortælle om min kamp mod kiloene, og komme med fifs og tricks, til hvordan jeg kommer igennem sommer uden at tage kiloene på igen.

Jeg kan dele ud af mine egne erfaringer, efter et vægttab på 76 kilo, og nu min kamp for at holde den slanke linje. Jeg glæder mig til at hilse på en masse af jer til sommereventen, og så i min egen by, det jo helt fantastisk.

Der bliver lækker mad fra We Feat, der jo virkelig har slået igennem i Aalborg med deres lækre sunde salater og juice. Kochs Kaffebar leverer lidt lækkert at drikke – og der vil være præmier og flere overraskelser på dagen.

Du kan også med din billet gå shop-amok i Sport24 i Shoppen hele dagen på alt til løb og træning – her får du -20%.

We Feat

Det koster kun en lille 50’er – og jeg håber virkelig at se så mange af jer som muligt nu hvor jeg endelig igen skal holde et foredrag her i Aalborg.

Tilmeld dig lige her

Se programmet her:

Fokus bliver på en sund sommer, og hvordan man holder kroppen sund selv i en travl hverdag.

Oplægsholder bliver Camilla Framnes og Katja Christensen som er professionel OCR Løber.

Programmet bliver som følger:

17.00-17.30: Velkomst med lidt mad fra WeFeat, lidt at drikke fra Kochs Kaffebar og goodiebag

17.30-17.35: Velkomst af MigogAalborg og Shoppens Natascha Frost

17.35-18.00: Oplæg af Camilla Framnes om hvordan hun tabte 76 kg. Om hvordan hun bevarer motivationen med familie og arbejdsliv. Hendes sunde tilgang til en fristende sommer.

18.00-18.25: Oplæg af Katja Christensen (professionel OCR løber), som fortæller om at komme i gang med træning, fastholdelse og motivation

18.25-18.30: ClubAalborg medlemmer har mulighed for at vinde fede præmier som der trækkes lod om

18.30-19.00: Shop-amok. Sport 24 i Shoppen giver 20 procent på alt til løb og træning til samtlige, der kan fremvise billet til arrangementet.

Du kan komme med ved at tilmelde dig lige her

Hvis du i øvrigt ikke har hørt om ClubAalborg så kan du se alle deres lækre tilbud her i juni måned, hvor du sparer rigtig mange penge, når du er ude og spise og shoppe i Aalborg. Jeg er i hvert fald glad for mit medlemsskab. Det er MigogAalborg, der har lavet ClubAalborg – læs deres tilbud i juni lige her

 

Camilla blogger: Fik min lillepige-drøm opfyldt med en Personal Shopper

Skrevet af: Camilla Framnes

Annonce

Som taget ud af en film.

Ja, sådan følte jeg det i hvert fald, da jeg havde bestilt en tid i Salling til en personlig shopper.

Hvor mange gange har man ikke lige set i tøsefilmene, de står der sammen med en personlig shopper?

Haha, ”jeg fik min lille pigedrøm opfyldt”.

Da MigogAalborg ringede og spurgte om, jeg kunne tænke mig at få en eftermiddag med en personlig shopper fra Salling, så skulle jeg ikke bruge mange sekunders betænkningstid.

Det er noget Salling, som både ligger i Aarhus og Aalborg, virkelig har fået stor succes med. Det vildeste af det hele er, at det er ganske gratis at booke sådan en tid med en personlig shopper.

Det fungerede sådan at, jeg først skulle indtaste nogle forskellige oplysninger via en formular jeg udfyldte på nettet, ved bestilling af personlig shopper.

Jeg skulle udfylde forskellige ting om mig selv, stil, størrelse i tøj, sko, hårfarve, og noget mere. Det tog 3-5 minutter at svare på.

Al den information bruger de til at skabe dit personlige shopperum, ved at udvælge forskellige ting, som så er inde i dit personlige shoppe-rum, når du ankommer.

Da jeg ankom til Salling, havde jeg på forhånd fået en mail om hvor jeg skulle møde den personlige shopper inde i Salling i Aalborg.

Jeg blev mødt af en utrolig smilende kvinde Mette, og straks følte jeg mig allerede i gode hænder.

Jeg var lidt i tvivl om hvordan det hele skulle foregå, men det fik Mette hurtigt fortalt mig.

Jeg blev vist ind i et rum, hvor der var kaffe, vand, små lækkerier på bordet, tøj på et stativ, som var valgt ud til mig samt forskellige sko.

Jeg fik straks øje på de mange forskellige styles, der hang på stativet, og sjovt nok var ”der er godt nok meget med farver”, og jeg kunne godt regne ud, hvor hun gerne ville have mig hen. Haha.

Jeg havde faktisk forestillet mig at jeg skulle rende hele Salling rundt i Salling sammen med min personlige shopper Mette, men sådan var det slet ikke.

Hun havde gjort alt forarbejde, og alt foregår ind i dit eget personlige shopperum. Det er da alt for fedt.

Jeg synes det er fascinerede at, Mette ud fra nogle forskellige ting jeg havde oplyst, kunne finde så mange forskellige styles, og samtidig kigge op og ned af mig og sige ”dur, dur ikke”, det virkelig imponerende. Det var lidt ligesom i Pretty Woman, hvis I kan huske det med Julia Roberts.

Jeg fik prøvet mange forskellige styles, både de trygge styles, men også tøj som lå langt fra hvad jeg selv ville have gået efter.

Det er første gang jeg har prøvet dette, men det er bestemt ikke sidste gang. Jeg har set en helt ny side af mig selv i forhold til tøjstil, som jeg på ingen måder havde troet var mig.

Under alle sættene, tog jeg billeder af mig selv, som jeg klart kan anbefale jer at gøre, så har man noget at se tilbage på, og måske endda blive enige med sig selv om hvad man skal købe.

Men også hvis man ikke lige har råd til at købe det hele på en gang, så har du lige en husker på telefonen. Samtidig noterer din personlige shopper mærker ned, hvis der er nogle styles som du gerne vil købe senere.

Efter hele prøvningen, kunne jeg sætte mig ned og nyde en kop kaffe, mens der blev noteret forskellige ting ned i forhold til mærker og styles, hvis dette kunne have interesse.

Ikke nok med det, alt i mens du får dit eget tøj på igen, får din personlige shopper fikset alt i forhold til de varer du ønsker at få med hjem.

Personlige shopper er for alle og er virkelig en fed oplevelse, og psst….. det er også for MÆND, så tør du måske sende din afsted, og risikerer at få en endnu hottere mand hjem.

Hvis du tænker det er noget for dig, kan du booke tid til din personlige shopper her.

Fantastisk aften alle sammen,

Varme knus og kram fra Camilla

Camilla Framnes seneste blogindlæg