Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Camilla var til La Soiree: Anede ikke hvad der ramte mig

Af Michael Qureshi

Anmeldelse

Det er blevet kåret til verdens bedste show, og Skråen har selv udtalt, at det er helt unikt, at de spiller her i Aalborg med forestillinger også i både New York og London.

Jeg havde inviteret en veninde med ind og se showet La Soirée, som netop nu har en række forestillinger i Spejlteltet på Teglgårds Plads. Lige ved siden af Nordkraft-bygningen.

Jeg var meget spændt på showet, nok mest fordi jeg ikke rigtig vidste, hvad der ventede, og hvad man kan sammenligne det med.

Men wauw, sjældent sidder jeg nærmest helt opslugt og mundlam.

Camilla2

Der var gang i den HELE TIDEN. Den ene artist afløste den anden. En sanger der blæste alle omkuld med den smukkeste stemme, en hulahop kvinde, sæbebobleartist, ja sågar stripshow oppe i en Trapez og meget meget mere.

Det var virkelig underholdning på højt plan, og det helt rigtige ord for mig vil være at sige, at det var det perfekte voksencirkus.

Det er for dig, som virkelig vil have en på opleveren med underholdning i særklasse. Det er for dig, der vil komme ind og blæses bagover. Jeg anede stort set ikke, hvad der ramte mig, før jeg igen stod ude foran Spejlteltet.

camilla

Jeg var helt dårlig over, at jobbet og pligterne kaldte, for det var en perfekt opvarmning til en bytur. Det er et show, som man slet ikke ser hver dag i Aalborg. Et show på et højt internationalt niveau. Du sidder også så tæt på artisterne. Man får en intensiv følelse af at være en del af showet selv.

Spejlteltet og atmosfæren i det hele taget giver det hele noget helt unikt til hele oplevelsen.

Hvis det havde været i gamle dage, så havde jeg taget en megafon og gået rundt i Aalborg og råbt; Har du set byens bedste cirkus spiller nu.

La Soiree spiller frem til 27. august.

Du kan læse mere og få billet-information her

Har du overblikket over sidste uge af Aalborg Festivals? Se hvor meget der sker i byen

Nu starter 14 dages fest i Aalborg: Så meget sker der i byen

Del artikel

Andre læser også