Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Uventet triumf: Camilla fra Aalborg blev verdensmester i Pole Dance

Af Emil Kjær Jørgensen

Aalborg er en vaskeægte sportsby.

Både AaB, Aalborg Håndbold og Aalborg Pirates har i nyere tid hentet danmarksmesterskaber hjem til byen.

Mens fodbold, håndbold og ishockey ofte stjæler billedet, er Aalborg også helt fremme, når det gælder andre sportsgrene.

Byen kan nemlig prale af at have fået en helt ny verdensmester.

Camilla Behr Carlsen har netop vundet verdens største Pole dance konkurrence, Pole Theatre World, som i år blev afholdt i England.

En uventet sejr

Camilla er tredobbelt danmarksmester i Pole dance, men derfor forventede hun bestemt ikke, at hun kunne løbe med sejren forleden.

“Mit mål var egentlig bare at komme med. Der var over 300 ansøgere til min kategori,” fortæller en stolt Camilla til MigogAalborg.

Derfor var det naturligvis en yderst tilfreds Camilla, der foran en fyldt sal kunne lade sig hylde som verdensmester i kategorien Pole Art. 


“Deltagerne har op til 4 minutter til at imponere dommerne, og showet skal både indholde noget statisk, noget dans og noget spin,” forklarer Camilla.

Man kommer bestemt ikke sovende til et verdensmesterskab, og for Camilla har vejen til verdensmesterskabet været ekstra hård.

Udover at være i verdenseliten i Pole dance, er hun nemlig også ejer af House of Concrete her i Aalborg, som er et anderledes træningscenter, hvor man kan dyrke både parkour, dans og ikke mindst poledance.

“Der har været nok at se til med både undervisning og ikke mindst selvtræning på omkring 20 timer hver uge, men jeg har stadig masser af ambitioner for min egen Pole dance.

Der er blandt andet en stor konkurrence i Australien, som jeg har udset mig,” siger Camilla.

Del artikel