Camilla blogger: Tag familien med på småbørnsmessen her i weekenden

Skrevet af: Camilla Framnes

Wauw et vejr fredagen lige bød på. Jeg er helt vild med det.

Selv om vejret egentlig mest indbød til at lægge sig på en terrasse og bare nyde den lune luft, så havde jeg lovet mig selv, at jeg skulle forbi Småbørnsmessen inde i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Jeg ELSKER sådanne messer, alt til de kære små samlet et sted.

Det var meningen, jeg skulle derind med Victor, men han var ikke vågnet i dagplejen, så jeg kørte faktisk derind alene.

Men øv, jeg skulle have haft ham med. Der er hoppeborg både uden- og indendørs, og der var også en bobles legeplads til de mindste.

Så man kan sagtens tage hele familien med derind, hvis I skal ind og hygge og selvfølgelig benytte sig af nogle af de gode messetilbud der er.

Der er alt fra tøj, barnevogne, børnemøbler, sko, bobles, småbørnsfotograf – og meget mere.

Jeg fik handlet lidt sommertøj til Victor, og mærkeligt nok så bliver jeg helt draget af barnevogne og højstole, synes der er så meget fedt, meeeeen der skal jeg jo ikke ligefrem kigge længere, vel! Haha.

Så for de gravide kvinder, kan jeg helt klart anbefale at smutte forbi messen, der er virkelig mange lækkerier til de helt mindste, og penge at spare.

Lige ved siden af Småbørnsmessen er forårsmessen også, hvor der er lækkerier at finde som modeshow, bolig, have, sundhed – ALT muligt.

Messen har åbent resten af weekenden her lørdag og søndag fra kl. 10-17, det koster 60 kr at komme ind på messen og børn op til 13 år kommer gratis ind.

 

Jeg overvejer faktisk om jeg skal have drengene med derind og kigge. Der var så god stemning, og den bliver nok kun bedre her i weekenden.

Hvis I ikke helt ved, hvad I skal lave og er i Aalborg-området, så tag og kig derind.

Camilla Framnes seneste blogindlæg