Grønt koncept er retur: Caféministeriet tilbyder 12 kødfri serveringer for 259 kr.

Der findes efterhånden mange alternativer til kødfrie retter, og det bliver oftere et tilvalg i folks hjem, end det bliver et fravalg.
For vegetarmad er ikke, hvad det har været. Og heldigvis for det!
Flere spisesteder i Aalborg prioriterer mere og mere det grønne køkken, og det er én af byens mest populære caféer et tydeligt bevis på.
Det er selvfølgelig den hyggelige café på Mølleplads, Caféministeriet, vi snakker om.
Efter stor forespørgsel vender de nu tilbage med deres populære Social Dining koncept – nemlig Veggie Wednesdays.

12 serveringer med fokus på det grønne køkken
Caféministeriet præsenterede for første gang i 2022 konceptet Veggie Wednesdays, hvor billetsalget gik amok.
Efter stor efterspørgsel lancerede Caféministeriet endnu en runde af deres grønne køkken tilbage i foråret.
Og nu byder de altså endnu engang det populære Veggie Wednesdays velkommen på fem helt særlige onsdage.
“For os giver det bare rigtig god mening. Vores gæster er nysgerrige på at prøve nye og alternativer menuer, vores kokke nyder at udvikle og sammensætte nye retter, og at menuen er vegetarisk rammer bare rigtig god ned i en tendens om at spise mere grønt og mindre kød.
Vi bestræber os ikke på at blive en vegetarrestaurant, men vi synes, at disse aftener er en god måde at trække lidt i en grønnere retning”, har Martin Klyvø, der ejer Caféministeriet, tidligere udtalt om konceptet.

Første gang du kan bestille bord til den grønne kulinariske oplevelse bliver onsdag d. 27. september.
Og ellers hver onsdag i hele oktober måned fra d. 4 og til og med d. 25 oktober.
Her kan man bestille bord og se frem til 12 lækkert sammensatte social dining-serveringer uden kød, men med fokus på smag, råvarer, variation og kvalitet.
Chévre Chaud, “Golden nugget-slider”, Ravioli og meget mere
Hvis du læser med på tom mave, skal der lyde en advarsel: Menuen herunder kan risikere at få munden til at løbe i vand og maven til at rumle, så naboerne kan høre det.
Runde 1
- Butterbean humus med grøn olie, macadamianødder og naanbrød.
- Carpaccio af beder med peberrod, rugbrødscrunch, tallerkensmækker og syltede æbler.
- Chévre Chaud med frisk pære, syltede valnødder, semidried tomat og bitre salater
Runde 2
- Blomkål i farver med yoghurtcreme og dukkah.
- Friteret hokkaido med syltede padron og chilimayo.
- Quiche med svampe, ost og syltede rødløg.
- “Golden nugget-slider” med karse og sauce tartare.
Runde 3
- Knoldsellerikebab med soyaglace.
- Ravioli med brunet smør og bagte hasselnødder.
- Grillet urtepolenta med ratatouille.
Runde 4:
- Orange ispind med mørk chokolade og appelsinpuré.
- Karamelliseret pære med nøddekrokant og vaniljecreme.
Book bord
Hvis du skal sikre et bord til de 12 lækre serveringer, skal du blot booke bord en af de fem onsdage enten klokken 17.00 eller 19.30.
Men skynd dig, for der er allerede godt gang i billetsalget!
Du kan booke bord her.