Populært: Cafeministeriet kører All You Can Eat smørrebrød igen

Skrevet af: Michael Qureshi

Hvis der er noget, vi elsker her i Aalborg, så er det god mad og All you can Eat konceptet.

Det rammer Caféministeriet i den grad plet med på lanceringen af fire søndage i træk med All you can Eat smørrebrød.

Der er alle de klassiske smørrebrødsstykker. De er endda i mini-format, så man kan få smagt på alle varianter.

Caféministeriet kører med konceptet de næste fire søndage i træk. Det går i al sin enkelthed ud på, at man for 185 kr. får to timers fri smørrebrød inklusiv dessert.

Tre seatings hver søndag

Selv om der allerede er rift om pladserne, så bør der stadig være mulighed for at komme forbi en af dagene.

Caféministeriet kører det nemlig af tre omgange alle fire søndage.

“Sidste år blev vi overvældet over den store interesse for arrangementerne og fik ret hurtigt udsolgt de pågældende dage.

Siden sidst har vi desuden løbende fået mange forespørgsler på, hvornår vi kører arrangementerne igen.

Derfor har vi nu dedikeret 4 hele søndage, hvor vi går all-in på det, så at sige. Der vil derfor være 3 seats af 2 timer hver af de pågældende søndage.

I det tidsrum er der så fri adgang til en frisksmurt smørrebrøds-buffet, som vores kokke løbende fylder op. ” fortæller indehaver af Caféministeriet Martin Klyvø til MigogAalborg.

2018 var et fantastisk år

Caféministeriet havde sidste år stor succes med både deres tapas ad libitum og All you can Eat smørrebrød.

“2018 var et fantastisk år for os, hvor både en lang række tiltag, arrangementer og ikke mindst en utrolig dejlig sommer var medvirkende til at vi havde rekord-travlt!

Konceptet er egentlig et spin-off på vores tapas-aftener, som vi også de sidste 4-5 år har haft succes med.

Jeg tror, det appellerer meget godt til vores gæster, at man kan prøve så meget forskelligt, fordi retterne er i mini-format.

I stedet for kun at smage på de klassiske 2-3 stykker alm størrelse smørrebrød, kan man nu smage på 10-12 forskellige typer, og så slutte af med en lille dessert anretning – selvfølgelig i miniformat,” forklarer Martin Klyvø.

Tapas og vinbuffet vender retur

Han lover desuden, at tapas- og vinbuffet vender retur i 2019.

“I øjeblikket arbejder vi med at færdiggøre dette års arrangements-kalender, men vi kan godt røbe, at vores tapas/vinbar aftener vender retur i starten af foråret.

Derudover arbejder vi på et par nye ideer, som vi først kan løfte sløret for senere på foråret!

Hvad: All you can Eat mini smørrebrød
Hvor: Caféministeriet
Hvornår: Søndag d. 13. januar – søndag 20. januar – søndag 27. januar – søndag 3. februar
Tider tilgængelige;
11.00 -13.00
13.30-15.30
17.30-19.30

Detaljer for billet-info herunder

Tæt på Aalborg: Her får du en villa med egen gildesal og fitnessrum

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Home
Foto: Home

Glasloft, gildesale og gyldne guitarer er bare noget af det, der adskiller nogle af de mere særprægede boliger fra alle murermestervillaerne og parcelhusene på boligmarkedet.

Det er i hvert fald ikke alle danske hjem, der kan prale af en kælder med hvælvede lofter, en indendørs pool eller en kæmpe glaspyramide midt i stuen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk, der har fundet nogle af de mest specielle hjem – fra Nordjylland, til Fyn og Lolland og helt til hovedstadsområdet – som lige nu er til salg for både helt store millionbeløb til de mere moderate.

25 minutters kørsel fra Aalborg har en helt særlig villa fået opmærksomhed på det danske boligmarked.

En kæmpe kælder med hvælvinger indrettet som gildesal med bar, dart og bordtennis er noget af det, der adskiller denne villa i Hjallerup nord for Aalborg fra mængden.

Den 271 kvadratmeter store bolig har også en dobbelt garage med et fitnessrum og hele otte værelser. Og så kan man endda få den for under 5 mio. kr.

Foto: Home
Foto: Boliga/Home

Underjordisk tunnel fra gildesalen

Ejendomsmægleren Home skriver videre om den noget vilde villa;

“Her får du en fantastisk gildesal, som er indrettet med hvælvinger, bar og gulvvarme. Der er lavet en underjordisk tunnel, som går tørskoet fra gildesalen og op i husets baggang!

Husets have er heller ikke en man ser hver dag. Du får her både skov, et muret orangeri, en stor grillhytte og masser af solkroge.”

Du kan se mere af boligen lige her

Boliga har desuden sat andre særprægede huse på deres liste, som du kan se i sin fulde længde her.

Amerikansk træhus i Virum

Woodstock” i Virum nord for København ligner ikke umiddelbart et gennemsnitligt dansk hus. Det er nemlig et 267 kvadratmeter stort amerikansk træhus med seks værelser og en have med en “svømmesø” i natursten og et vandfald.

Huset koster 13,9 millioner kroner – og for det beløb får du udover en helt masse træ også en forgyldt guitar på gavlen med i handlen.

Se bolig her

Tidligere præstegård på Fyn med grotter og vandfald

“Rosenholm på Fyn var engang præstegården i Ronæs, men i dag er det en opulent bolig på intet mindre en 785 kvadratmeter.

Der er både blevet plads til et indendørs poolområde med en grotte, vandfald og spa oveni i et kæmpe master bedroom med marmorkamin og et aktivitetsrum med billard og bordtennis.

Du kan købe det for ti millioner kroner.

Se bolig her

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her

Grønt lys fra regeringen: Studenterkørsel bliver tilladt i år

Skrevet af: Redaktionen

Så blev det officielt.

Årets studenter landet over får lov til at køre studenterkørsel. Det bekræfter Børne- og Undervisningsministeriet i en pressemeddelelse.

“For de unge er studenterkørslen helt uden sammenligning den vigtigste begivenhed, og derfor er det glædeligt at de unge får lov til at sætte et festligt punktum for deres uddannelse og i øvrigt for et svært forår i coronaens tegn.

Det er så velfortjent. Vognkørsel er en stor oplevelse, man kun har én gang i livet,” siger børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil i en pressemeddelelse.

Studenterkørslen er kun tilladt, hvis det foregår klassevist for at undgå større forsamlinger.

Ifølge DR er beslutningen truffet med bred opbakning på tværs af Folketinget.

Begrænsning på afslutningsceremoni

De kommende studenter kan altså godt begynde at leje køretøjer.

Som følge af beslutningen bliver der dog sat begrænsning på studenternes afslutningsceremonier på uddannelsesstederne, hvor de får overdraget deres afgangsbeviser.

Translokationerne skal afholdes klassevis og ikke som vanligt med samtlige afgangselever samlet til et stort arrangement.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her

Lars Seier med vild konkurrence: Udlover 26 Michelin-middage for to personer

Skrevet af: Redaktionen

Milliardæren og restaurantindehaveren af intet mindre end to danske Michelin-restauranter, Lars Seier, er i sit gavmilde hjørne.

Han udlodder nemlig 26 middage for to personer med vin på en dansk Michelin-restaurant.

Alt du skal gøre er at fortælle ham om dit bedste måltid – uanset om det er svigermors frikadeller eller et af dine utallige besøg på det lokale pizzaria gerne her i Aalborg – eller noget helt tredje.

Støtter en presset branche

Lars Seier er medejer af Danmarks eneste tre-stjernede Michelin-restaurant Geranium samt den vilde Alchemist som kaldes for verdens vildeste restaurant.

Nu udlodder Seier 26 gratis middage for 2 personer med menu og vine på Michelin restaurant.

Én middag på hver af de danske Michelin restauranter – alle på hans regning.

Lars Seier ved, det er en vanskelig tid for de danske restauranter, og denne konkurrence er derfor hans “beskedne” bidrag til en presset branche.

Der er dog også en anden tanke med konkurrencen:

“Samtidig vil jeg gerne give nogle af de folk, der måske ikke så tit kommer på de prisbelønnede steder, en chance for et sublimt måltid. Det der nok nogen der trænger til efter de sidste par måneder,” fortæller Lars Seier på Facebook.

Er du så heldig at vinde kan du b.la. komme på besøg hos Noma i København, Kadeau på Bornholm, Ti Trin Ned i Fredericia eller måske hans egen restaurant, Alchemist, i København.

Der er jo desværre ingen i Aalborg eller i hele Nordjylland, men der er ikke langt til eventuelt Aarhus eller en sviptur til København med SAS eller DAT fra Aalborg Lufthavn.

Den fulde liste kan ses lige her.

Michelinstjerner 2019

Sådan deltager du i lodtrækningen

“Her skal du fortælle om det bedste måltid, du har fået i dit liv. Det kan være på restaurant herhjemme eller i udlandet, men det må også gerne være på det lokale pizzaria eller hjemme hos din bedstemor,” forklarer Lars Seier.

Deadline for deltagelse er onsdag d. 24/06 kl 24.00.

Du kan deltage på Seiers Facebook-profil lige her