Pimp dit #instafeed: Café er klar med den ultimative ispind
Det gode vejr er en ret klar indikator på, at sommervejret endelig er på vej.
Hos Caféministeriet i Mølleå er man ikke kun begunstiget med en fantastisk solterrasse – men nu også en dessert, man kan nyde derpå.
For nylig er menukortet nemlig blevet opdateret med den ultimative, hjemmelavede ispind, der ikke kun gør sig godt i maven, men også i dit perfect insta-feed.
Vidunderet går under navnet “Ice Cream Popsicle” og består af hjemmelavet vaniljeis med hindbær, mango, ruby-chokolade og pistacie.
Hvordan smager den så?
Udover at være lige så smuk, som vejret er godt sådan en solrig mandag i maj, så fejler smagen bestemt heller ikke noget.
Ispinde-desserten består nemlig af en særdeles indbydende treenighed: Vaniljeis, friske stykker mango inde i selve isen og så de mange lækre toppings.
Ved hver enkelt bid kan du helt selv vælge om du vil kombinere smagen af isen med den friske mangopure, ruby-chokoladen, pistacie, friske bær eller chokoladecrumble.
Selvom formen og udseendet minder meget om en klassisk Magnum-is, minder smagen noget mindre om den. Og det er skam godt ment.
Caféministeriets ispind er mere frisk end den tunge flødeis, vi kender fra sommeren … Hvilket gjorde sig godt i den bagende sol, hvor man egentlig mere havde brug for noget forfriskende fremfor noget kvalmende sødt.
Kæmpe tommel up fra os!
Ice Cream Popsicle koster 55 kr., og den er på menuen resten af sommeren.
Du kan finde menukortet her