Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Planter, plader og vintage: Café Ulla Terkelsen åbner ny pop-up butik

Af Nathalia Hentze Nielsen

Igen i år afholder Café Ulla Terkelsen deres populære arrangement Chill i Parken.

I forbindelse med festen præsenterer de samtidig et helt nyt pop-up koncept kaldet “Passionsfrugter”, hvor du kan udforske det gode og gemte af Aalborgs butiksliv.

Butikken er åben fra klokken 11.00 til 17.00 lørdag den 2. september, og det er i caféens lokaler på Kastetvej 36.

“Vi vil gerne give plads til små kreative og kunstneriske tiltag, som måske ikke er kommet til det punkt, hvor de kan have deres egen faste butik,” fortæller Jonas Westergaard, der er medarrangør.

Han har tidligere lavet pop-up pladebutik hos netop Café Ulla Terkelsen, og herfra udspringer idéen til Passionsfrugter også.

Planter, plader og vintage: Café Ulla Terkelsen åbner ny pop-up butik
Adam Hansel deltager og sælger ud af sin kunst.

Det Gyldne Dådyr genopstår

Har du haft din daglige gang i Aalborg i starten af 2010’erne, husker du måske vintagebutikken Det Gyldne Dådyr, som havde hjemme i baggården i Nørregade.

De lukkede desværre for nogle år siden, men i dagens anledning genopstår de med et udvalg af vintagetøj, muleposer og andre omsyede tekstiler.

Pilegaards Antikvariat er også med og sælger ud af deres bøger, mens Spisehaven.dk tilbyder spiselige stiklinger og flotte planter.

Tirsdagsklubben, som Jonas Westergaards pop-up pladebutik hed, deltager også med et udvalg af nye og brugte vinyler, mens kunstneren Adam Hansel præsenterer sin kunst, der selvfølgelig kan købes.

Som en del af arrangementet vil der også være tre akustiske koncerter kl. 11.30 med Lotte LoFn, 13.30 med Severin og 15.30 med Jens Billingsøe.

Jonas Westergaard forklarer, at planen er, at Passionsfrugter bliver et fast indslag på caféen med flere årlige arrangementer.

Går du rundt med en kreativ forretningsidé, som du gerne vil have med i pop-up butikken, kan du tage fat i Café Ulla Terkelsen og pitche din idé.

Læs mere om Chill i Parken og Passionsfrugter her.

Del artikel

Andre læser også