Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Juleklar hos Penny Lane: Honningbomben er tilbage

Af Stine Kjølby Christensen

Det kræver ikke mange ture rundt i byens supermarkeder, hvis du pludselig skulle få lyst til en klassisk honningsnitte fra Karen Volf.

Sådan en bette bandit kan jo sluges i én mundfuld, og fylder samtidig din krop og mave med varme og nostalgi – win win!

Til gengæld er det kun i en begrænset periode hvert år, at du kan opgradere den uskyldige honningsnitte med en … Ja, lad os sige honningkage på steroider.

Besøger du den yderst populære café Penny Lane, så er det nemlig, hvad du vil opdage i deres montre: En kæmpe honningbombe, der udover at få dine smagsløg til at danse, sender dig direkte tilbage til den søde barndom.

Honningbomben er hvert år efterspurgt i caféen, når efteråret banker på, og nu er den altså endelig retur.

“Vi måtte hurtigt melde udsolgt den første dag, vi havde den igen. Den blev revet væk,” fortæller Oliver fra Penny Lane.

Dobbelt op på honningskage

Den udsøgte honningkage er da også lavet af intet mindre end to lækre honningkager, der er lagt sammen med den lækreste abrikosmarmelade og vaniljecreme, hvorefter man har dyppet herligheden i en ordenligt balje chokolade.

Det kan måske for nogle lyde en smule kvalmende, men efter vi på redaktionen har sat tænderne i den lækre kage, kan vi bare konstatere, at den er alt andet end kvalm.

Den har et perfekt lag af chokolade, som du først knaser dig igennem, inden dine smagsløg for alvor møder paradis.

Bag chokoladen gemmer der sig den lækreste, bløde konsistens af lækker honningskage, der bliver perfekt komplimenteret af de resterende ingredienser.

Den hvide midte, vaniljecremen, giver lidt én følelsen af at spise en julet form for mælkesnitte … med ekstra spice.

Udover honningbomben melder caféen også, at deres brunkager og vaniljekranse er i butikken – og at de norske klejner og glögg snart følger med.

Del artikel

Andre læser også