Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt nyt til nordjyderne: Café Peace udvider med endnu en café

Af Stine Kjølby Christensen

I år er det syv år siden, at Café Peace åbnede på Boulevarden i Aalborg.

Anne Kønig, der stod bag den, var ikke en erfaren kvinde inden for faget – men drømmene om at skabe et lille, hyggeligt og peaceful sted, var ikke til at tage fejl af.

Ganske vist blev Peace også meget andet end en lille og fredelig oase, hvor aalborgenserne kom ind og læste morgenavisen i ro og mag, mens de fik en hyggesnak med Anne over en tår nybrygget kolbekaffe.

Café Peace er nemlig i dag også én af byens mest velbesøgte caféer, hvor alle generationer kan mødes over deres livretter. Stemningen er varm, og det samme er de smil, du bliver mødt af, når du træder ind i caféen.

Godt nyt til nordjyderne: Café Peace udvider med endnu en café
Foto: Cathrine Ertmann

Det sidste år har dog langt fra været noget at råbe hurra for for en caféejer – alligevel har drømmene endnu engang fået lov at sejre, og det betyder, at Anne nu kan afsløre, at endnu en Café Peace snart ser dagens lys i Nordjylland.

”Tanken om at åbne noget mere har ligget mig nært længe, men både tid, overskud og mavefornemmelsen har skullet gå op. Det gør den nu,” siger Anne til MigogAalborg.

Her åbner Café Peace en ny café

Den nye Café Peace får adresse i badebyen Blokhus i lokalerne, der tidligere har huset Casa Blanca.

Her skal konceptet, som vi allerede kender fra Aalborg, integreres og udvikles, som caféen i Aalborg er blevet det gennem de sidste mange år.

Caféen bliver dermed uden tvivl en kærkommen tilføjelse til byens restaurationsliv, hvor både indfødte, turister og opland valfarter til i hobetal, når solen står højest på himlen – men også for Anne personligt.

”Blokhus er en fantastisk by, hvor vi i forvejen bruger rigtig meget af vores tid – og det samme gør sig faktisk gældende i hele området,” fortæller hun.

Godt nyt til nordjyderne: Café Peace udvider med endnu en café

En god synergi

Udover at byen i sig selv giver god mening at være i, så mener Anne også, at samspillet mellem de to caféer bliver helt ideel.

“At kunne lave en synergi mellem en Peace i byen og en Peace ved havet giver så god mening for os,” forklarer hun og fortsætter:

“Vi synes selv, at konceptet passer rigtig heroppe, og vi glæder os virkelig til at komme op og blive en del af byen og den rivende udvikling, som både Blokhus og også selve torvet er i.”

Lokalerne, som den nye Peace skal integreres i, ligger på Strandvejen – og nu skal den kommende tid naturligvis bruges på at indrette dem i Café Peaces stil og ånd. Hvornår vi får lov at komme indenfor, er endnu ikke til at sige med sikkerhed.

“Vi åbner, når vi er klar. Det står jo lidt hen i det uvisse, hvornår vi får lov – men vi glæder os helt vildt!” slutter hun.

Del artikel

Andre læser også