Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tak som byder: Café er klar med ekstravagante fastelavnsboller

Af Nathalia Hentze Nielsen

Hvis du er én af dem, der er på restriktiv januar-kur eller bare gerne generelt gør en indsats for at leve lidt sundere, så beklager vi på forhånd.

Vi har nemlig fundet endnu en (to) af årets fastelavnsboller, som du må og skal smage.

Det er Caféministeriet, der er tilbage med deres særdeles flotte udgave af den populære sæsonbolle – og tilmed i to forskellige varianter.

Cafe Ministeriet fastelavnsboller 1

Er du til chokolade eller frugt?

Det er det store spørgsmål, hvis du skal vælge mellem de to Insta-worthy fastelavnsboller.

De to versioner kaldes kort og kontant Mango/Passion og Mokka/Choko, og det gør det jo dejligt simpelt at gætte, hvad de smager af.

Den frugtige bolle er et friskt pust i en verden fyldt med traditionelle, flødefyldte og sukkersøde fastelavnsboller. Skummen er da sød, ja, men også frisk og syrlig, hvilket giver et genialt modspil til de sødere elementer.

Mokka/Choko udgaven har fløjlsblødt skum med en kraftig smag af chokolade og mokka, som fungerer vidunderligt sammen med det syrlige hindbær-crunch og de sprøde, salte mandler på toppen.

Begge fastelavnsboller er lavet på en gærdejsbolle krydret med vanilje og kardemomme, mens krummen er liiidt på den tørre side, tager det ikke væk fra vores overordnede positive smagsoplevelse.

Er du faret vild i alle de lækre fastelavnsboller, så kan du få et overblik i vores guide over Aalborgs bedste fastelavnsboller.

Del artikel

Andre læser også