ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Attraktive grunde tæt på Aalborg: Her kan du bygge for under 2,5 mio. kr.

Af Christine Luca Hornemann
dmbolig.dk
dmbolig.dk

Der er rift om byggegrundene i Aalborg og omegn.

Hvis man ønsker at bygge sit eget hjem i Aalborg eller Nørresundby, så skal man oftest købe en ældre eller ubeboelig villa, som først skal rives ned, inden der kan bygges en ny bolig.

Hvis man søger lidt ud over Aalborg, er det nu muligt at købe en byggegrund blot 15 minutters kørsel væk fra Aalborg i postnummer 9310.

”Lokalplanen er godkendt og klar. I øjeblikket er man i fuld sving med at byggemodne. Vi venter blot på de sidste matrikelnumre på grundene,” fortæller Heine Kirkelund, som er Partner ved Din Mægler i Nørresundby.

Attraktive grunde tæt på Aalborg: Her kan du bygge for under 2,5 mio. kr.
dmbolig.dk

53 attraktive byggegrunde på Overby Bakke

De første 16 grunde er allerede solgt, og salget af anden etape med i alt 37 byggegrunde på Overby Bakke i postnummer 9310 er lige startet. Grundene vil koste mellem 500.000 – 635.000 kroner eksklusiv tilslutningsomkostninger, som anslås til cirka 100.000 kr. Grundene vil ligge på en størrelse mellem ca. 900 – 1.500 kvadratmeter.

”Interessen for at købe grundene kommer både fra lokalområdet, men også inde fra byen. For under 2.5 mio. kan man bygge et nøglefærdigt typehus på ca. 150 kvadratmeter afhængig af materialevalg,” forklarer Heine Kirkelund.

Fra mange af grundene har man udsigt til Limfjorden, hvis man kigger mod syd, og Jyske Ås hvis man kigger mod nord.

”Man kan på de fleste grunde bygge i to etager. Det vil kun være de nederste 5 grunde, som skal holdes i ét plan. Man kan næsten få lov til at bygge i den stilart som ønskes. Da restriktionerne derude ikke er mange, er der frit valg på næsten alle hylder,” slutter Heine Kirkelund.

Attraktive grunde tæt på Aalborg: Her kan du bygge for under 2,5 mio. kr.
dmbolig.dk

Familievenlig område i en mindre landsby

Stae ligger lige i smørhullet mellem Vodskov og Vester Hassing, så der er kun få kilometer til skole og indkøb mv. Byen er næsten nabo til motorvejen (E45), så det er nemt at komme til Aalborg eller nordpå.

Da det kommende boligkvarter er beliggende i et lukket område med blinde veje, og stisystem direkte til Vester Hassing skole og indkøb, er området perfekt til både børnefamilier og ældre beboere.

Der vil ligeledes blive implementeret grønne fællesarealer, som grundejerforeningen kan beslutte hvilke faciliteter, beboerne får glæde af.

De første 16 grunde i første etape er allerede solgt, og der er yderligere to reserveret i anden etape. Der afholdes åben grund på søndag den 16/9 fra kl. 12 – 14 hvor man kan kigge forbi og se de området, og få en snak med repræsentanter fra Din Mægler mfl.

Alt information omkring grundene med størrelser, priser med videre kan ses her.

For yderligere info kan man ringe til Din Mægler på 72170008 eller send en mail på info@dmbolig.dk

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Attraktive grunde tæt på Aalborg: Her kan du bygge for under 2,5 mio. kr.

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Del artikel