Nyhed i Aalborg: Byens Rens henter og bringer rensetøjet på din arbejdsplads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Stock photo
Stock photo

Her på MigogAalborg har vi før fortalt om Byens Rens, som er ved at etablere sig som landets førende renseri-kæde.

Byens Rens har allerede gjort det nemt for byens handlende at indlevere al slags tøj til rens, da man i både Aalborg midtby og City Syd kan benytte sig af den effektive og kompromisløse service i Tøjeksperten og Wagners butikker.

Det kan du læse meget mere om her.

Nu er Byens Rens klar med endnu en nyhed i Aalborg.

De er nemlig i fuld gang med at lancere deres smarte renseordning, hvor man kan få hentet og bragt rensetøj to gange om ugen på sin arbejdsplads – noget som man allerede har stor succes med i resten af landet.

”I 2019 er ”tid” noget af det, vi har mindst af, og mange leder efter tiltag, som kan optimere hverdagen, så man har mere tid til eksempelvis familien eller fritidsaktiviteter.

Derfor er vi naturligvis stolte over, at vi nu kan tilbyde firmaer i Aalborg denne ordning.

Man får hentet og bragt rense- og vasketøj på arbejdet og dermed sparer man en køretur til renseriet uden at betale ekstra,” forklarer ejer af Byens Rens, Ricky Kenbjerg til MigogAalborg.

Butikschef i Tøjeksperten City, Morten.

Det er overraskende nemt

En renseordning med Byens Rens koster ikke noget for den enkelte virksomhed, og man skal ikke bruge hverken unødige administrative eller økonomiske ressourcer på en aftale.

Den enkelte medarbejder betaler nemlig med MobilePay direkte til Byens Rens, når man får sit rensetøj retur igen.

”Det foregår typisk ved, at vi stiller et stativ op et aftalt sted på arbejdspladsen, og så hænger man blot tøjet op med et visitkort eller en seddel på. Når tøjet kommer retur, betaler medarbejderen med MobilePay.

Vi afhenter og afleverer både tirsdag og fredag, så man skal ikke undvære tøjet i lang tid,” forklarer Ricky.

Byens Rens er ikke kun førende i behandlingen af de enkelte tekstiler. De vil også være skarpe på prisen, og man kan eksempelvis få vasket og strøget fem skjorter for kun 98 kr.

Det behøver bestemt ikke kun at være skjorter og blazere, der bliver afleveret til rens. Man kan også aflevere alt lige fra møbelbetræk og brudekjoler til topmadrasser og gardiner.

Derudover kan man også få lagt tøj op, eller få repareret tøjet; Byens Rens har nemlig fem professionelle skræddere ansat, som fikser alle slags udfordringer.

Masser af tilfredse kunder i byen

Byens Rens’ firmaordning er allerede meget populær rundt omkring i landet, hvor mere end 250 virksomheder har en renseordning.

Det gælder store firmaer som Vestas, Deloitte og Danske Bank, men også mange mindre firmaer og kontorfællesskaber.

Men selvom ordningen er ganske ny her i byen, er der allerede flere aalborgensiske virksomheder, der gør brug af Byens Rens’ firmaordning.

Det gælder blandt andre virksomhederne i kontorfællesskabet E-huset, der holder til på Østre Havn.

”Vi er mere end tilfredse med ordningen, som både er gennemført og fleksibel. En renseordning er normalt et administrativt virvar, for hvem skal lige tage bolden på arbejdspladsen?

Med den her ordning sørger Byens Rens for det hele, og betalingen foregår jo direkte med den enkelte medarbejder, så det kunne ikke være nemmere,” fortæller Mille Lund Jensen fra Norriq.

E-huset på Østre Havn

Mille understreger også, at ordningen øger arbejdsglæden blandt de ansatte.

”Det er selvfølgelig rart at have rent og nystrøget tøj. Men derudover giver det også glade medarbejdere, at de kan få klaret andre ting med ordningen.

Folk har både haft sengetøj og sofapuder med, men også tøj, der trængte til en lapning. Det er super fedt, at Byens Rens kan klare alle opgaver og endda meget professionelt.”

Nu glæder Byens Rens til at byde endnu flere virksomheder i Aalborg indenfor i deres firma-ordning.

Er man interesseret i en firma-renseordning med Byens Rens kan man få yderligere information ved at kontakte dem på byensrens.dk eller direkte til indehaveren af Byens Rens, Ricky Kenbjerg, på telefon 22194030.

Kendt fra Vikings: Mød verdensstjernen Alex Høgh i Aalborg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

De fleste kender ham i rollen som Ivar the Boneless, der er blandt hovedpersonerne i HBO’s seerfavorit Vikings.

Det var tilbage i 2016, at Alex Høgh Andersen kunne skrive rollen som den magtssyge og ondskabsfulde Ivar, søn af Ragnar Lothbrok, på sit CV – og siden er hans popularitet eksploderet.

I dag har Alex intet mindre end 1,3 mio. følgere på sin Instagram-profil, hvor hans følgere kan like alt fra selfies (… of course) til bagom Vikings til hans job som Canon Nordic Photographer – og ikke mindst hans titel som frivillig ambassadør for Ungdommens Røde Kors.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg havde et sublimt møde med @ungdommensroedekors igår og jeg er så drøn begejstret for alle de fede projekter vi kommer til at lave i 2019. Jeg er utroligt beæret over at være en del af en så fantastisk (og vigtig) organisation, drevet af de sejeste og mest hårdtarbejdende ildsjæle. HUSK: Du kan også blive en del af teamet! Læs mere om at blive frivillig på URK.dk ➕ —————————— Had an amazing meeting with @ungdommensroedekors Yesterday. So stoked about all the great stuff we’re gonna do in 2019. I’m incredible humbled and proud to be a part of this phenomenal organisation run by even greater enthusiasts. Remember to check out all their projects and how to become an volunteer on the Red Cross Youth websites in your respective countries. ➕

Et opslag delt af Alex Høgh Andersen (@alexhoeghandersen) den

Fokus på frivillighed

Sidstnævnte har allerede taget ham igennem flere projekter for at støtte og hjælpe børn mod et bedre liv. Næste projekt i rækken er et såkaldt Talk i Folkekirkens Hus – i Aalborg – d. 26. april fra 17.30-19.

Her vil den travle viking kigge forbi Nordens Paris og snakke om alt fra karriere til dét at være frivillig i organisationen.

Det er heller ikke første gang, at verdensstjernen kigger forbi Nordjylland. I 2013 var han en del af castet til julekalenderen, Tvillingerne og Julemanden, der foregik i og omkring Aalborg. 

Brænder du inde med et spørgsmål, som du bare må stille Alex, eller er du blot interesseret i at høre om, hvordan det er at være verdensstjerne, som er det bare om at møde op.

Umiddelbart en ret unik mulighed for at komme tæt på én af verdens hotteste (navne…) i øjeblikket.

”I Ungdommens Røde Kors Aalborg har vi fokus på at bidrage til et godt fællesskab for børn og unge, som ønsker ekstra støtte i deres hverdag.

Vi har inviteret Alex Høgh Andersen, vores ambassadør, til en snak om frivillighed, selvstændighed, drømme og karriere, som vi håber, vil inspirere flere unge i lokalområdet, så vi kan tilbyde endnu flere aktiviteter til børnene,” fortæller event-ansvarlig i Ungdommens Røde Kors Aalborg, Kristine Holm.

Gratis for alle

Alex vil blandt andet komme ind på, hvordan man kan bruge de sociale medier til et bedre formål end blot at promovere sig selv og det glansbillede, vi ofte støder på.

Og det er ellers ikke umiddelbart en nødvendighed for hr. Høgh, hvis ansigt i snit kan høste omkring 300.000 likes – men det vidner vel bare om, at den 24-årige skuespiller er meget mere end “bare” et pretty face.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Shot by @mortenordstrom ✌🏼Check his page out. It’s a beautiful digital love letter to Copenhagen.

Et opslag delt af Alex Høgh Andersen (@alexhoeghandersen) den

Talken med Alex Høgh Andersen er for alle, som er interesseret, hvad end man er frivillig, overvejer at blive det, eller blot er stor fan af den autentiske Viking.

Arrangementet er gratis.

Hvad: Talk med Alex Høgh
Hvor: Folkekirkens Hus
Hvornår: 26. april, 17.30-19

Læs mere her.

Lyden er helt exceptionel: Oplev den nye Avengers i Level 7

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På onsdag, den 24. april, er der verdenspremiere på den længe ventede superheltefilm, Avengers: Endgame.

Filmen er den fjerde i rækken af de populære Avengers-film og sidste kapitel i serien med de oprindelige superhelte som Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America.

Da billetterne blev sat til salg, slog filmen rekorden for flest solgte billetter på en enkelt dag ved et forsalg i Danmark med hele 47.000 solgte billetter, og kino.dk’s servere var pressede til det yderste det meste af dagen.

Filmen kan selvfølgelig også ses her i Aalborg – i enten Kennedy Arkaden eller i City Syd.

Den ultimative lydoplevelse

Men når det nu er sidste gang, at man kan komme i selskab med de populære superhelte, kan man da lige så godt gå all in på biografoplevelsen?

Det har du hvert fald muligheden for mandag den 29. april, når Nordisk Film Biografer City Syd viser Avengers: Endgame i Level 7.

En normal biograffilm bliver vist i lydniveau 5, men i Level 7 bliver alle sanser kørt op i højeste gear.

Her på MigogAalborg har vi før skrevet om Level 7, og vi tør godt love, at der venter en helt speciel oplevelse.

Man kan på egen krop mærke hvad biografens 4-vejs højtalere kan, når man kombinerer den ultimative lydoplevelse med det bedste billedudstyr.

Tidligere på året var MigogAalborg med til at arrangere en Level 7-visning af The Dark Knight, og tilbagemeldingerne fra de fremmødte var ovenud positiv.

Noget tyder da også på, at aalborgenserne har taget Level 7 til sig.

I skrivende stund er der kun 66 billetter ud af 201 ledige i den største sal i City Syd, så du skal nok være hurtig, hvis du vil opleve Avengers: Endgame med den vildeste lyd.

Hvad: Level 7-visning af Avengers: Endgame
Hvor: Nordisk Film Biografer City Syd
Hvornår: Mandag den 29. april kl. 19.30

Du finder billetinfo lige her.

Michelin-guiden anbefaler: Her er de 23 nordjyske attraktioner du skal besøge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom de fleste nok forbinder Michelin-guiden med gastronomi og uddelingen af de famøse stjerner, laver Michelin også den grønne Michelin Guide, som er en rejseguide, der anbefaler attraktioner i hele verden.

Rejseguiden fra 2019 er netop blevet offentliggjort, og her er Nordjylland og Aalborg flot repræsenteret.

Fire attraktioner skiller sig ud

Ligesom med spiseguiden, er det også allerfinest at få tildelt stjerner, og ud af de i alt 23 rejsemål, er det kun fire attraktioner, der får æren af hele to stjerner.

Det drejer sig om Voergaard Slot, Skagen Museum, Kunsten i Aalborg og Lindholm Høje i Nørresundby.

Voergaard Slot

Om Kunsten i Aalborg siger Michelin blandt andet, at det uden tvivl er et af de bedste kunstmuseer i Denmark, og de fremhæver blandt andet kunst fra COBRA-gruppen.

Råbjerg Mile, Michael og Anna Anchers hus, Sæby Kirke, og Fyrkat i Hobro har fået tildelt 1 stjerne i guiden.

Masser af hæder til Aalborg

Men udover stjernestøvet over mange dele af Nordjylland har Michelin, ligesom os, en stor kærlighed til Aalborg.

13 ud af de 23 attraktioner i Nordjylland er nemlig unikke steder her i Aalborg, og udover Kunsten og Lindholm Høje i Nørresundby, har de følgende steder med i guiden:

Aalborgtårnet, Aalborg Rådhus, Helligåndsklosteret, Østerågade, Gråbrødreklosteret, Springeren, Budolfi Kirke, Kildeparken, Aalborghus Slot, Aalborg Historiske Museum og selveste Jomfru Ane Gade.

Du kan læse meget mere om guiden lige her.