Nyhed i Aalborg: Byens Rens henter og bringer rensetøjet på din arbejdsplads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Stock photo
Stock photo

Her på MigogAalborg har vi før fortalt om Byens Rens, som er ved at etablere sig som landets førende renseri-kæde.

Byens Rens har allerede gjort det nemt for byens handlende at indlevere al slags tøj til rens, da man i både Aalborg midtby og City Syd kan benytte sig af den effektive og kompromisløse service i Tøjeksperten og Wagners butikker.

Det kan du læse meget mere om her.

Nu er Byens Rens klar med endnu en nyhed i Aalborg.

De er nemlig i fuld gang med at lancere deres smarte renseordning, hvor man kan få hentet og bragt rensetøj to gange om ugen på sin arbejdsplads – noget som man allerede har stor succes med i resten af landet.

”I 2019 er ”tid” noget af det, vi har mindst af, og mange leder efter tiltag, som kan optimere hverdagen, så man har mere tid til eksempelvis familien eller fritidsaktiviteter.

Derfor er vi naturligvis stolte over, at vi nu kan tilbyde firmaer i Aalborg denne ordning.

Man får hentet og bragt rense- og vasketøj på arbejdet og dermed sparer man en køretur til renseriet uden at betale ekstra,” forklarer ejer af Byens Rens, Ricky Kenbjerg til MigogAalborg.

Butikschef i Tøjeksperten City, Morten.

Det er overraskende nemt

En renseordning med Byens Rens koster ikke noget for den enkelte virksomhed, og man skal ikke bruge hverken unødige administrative eller økonomiske ressourcer på en aftale.

Den enkelte medarbejder betaler nemlig med MobilePay direkte til Byens Rens, når man får sit rensetøj retur igen.

”Det foregår typisk ved, at vi stiller et stativ op et aftalt sted på arbejdspladsen, og så hænger man blot tøjet op med et visitkort eller en seddel på. Når tøjet kommer retur, betaler medarbejderen med MobilePay.

Vi afhenter og afleverer både tirsdag og fredag, så man skal ikke undvære tøjet i lang tid,” forklarer Ricky.

Byens Rens er ikke kun førende i behandlingen af de enkelte tekstiler. De vil også være skarpe på prisen, og man kan eksempelvis få vasket og strøget fem skjorter for kun 98 kr.

Det behøver bestemt ikke kun at være skjorter og blazere, der bliver afleveret til rens. Man kan også aflevere alt lige fra møbelbetræk og brudekjoler til topmadrasser og gardiner.

Derudover kan man også få lagt tøj op, eller få repareret tøjet; Byens Rens har nemlig fem professionelle skræddere ansat, som fikser alle slags udfordringer.

Masser af tilfredse kunder i byen

Byens Rens’ firmaordning er allerede meget populær rundt omkring i landet, hvor mere end 250 virksomheder har en renseordning.

Det gælder store firmaer som Vestas, Deloitte og Danske Bank, men også mange mindre firmaer og kontorfællesskaber.

Men selvom ordningen er ganske ny her i byen, er der allerede flere aalborgensiske virksomheder, der gør brug af Byens Rens’ firmaordning.

Det gælder blandt andre virksomhederne i kontorfællesskabet E-huset, der holder til på Østre Havn.

”Vi er mere end tilfredse med ordningen, som både er gennemført og fleksibel. En renseordning er normalt et administrativt virvar, for hvem skal lige tage bolden på arbejdspladsen?

Med den her ordning sørger Byens Rens for det hele, og betalingen foregår jo direkte med den enkelte medarbejder, så det kunne ikke være nemmere,” fortæller Mille Lund Jensen fra Norriq.

E-huset på Østre Havn

Mille understreger også, at ordningen øger arbejdsglæden blandt de ansatte.

”Det er selvfølgelig rart at have rent og nystrøget tøj. Men derudover giver det også glade medarbejdere, at de kan få klaret andre ting med ordningen.

Folk har både haft sengetøj og sofapuder med, men også tøj, der trængte til en lapning. Det er super fedt, at Byens Rens kan klare alle opgaver og endda meget professionelt.”

Nu glæder Byens Rens til at byde endnu flere virksomheder i Aalborg indenfor i deres firma-ordning.

Er man interesseret i en firma-renseordning med Byens Rens kan man få yderligere information ved at kontakte dem på byensrens.dk eller direkte til indehaveren af Byens Rens, Ricky Kenbjerg, på telefon 22194030.

Fra alle os til alle jer: Oplev stor Disney-koncert på Skråen

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Der er typer, der ikke vil høre et ord om jul, før vi rammer d. 1. december.

Og så er der os andre, som slet ikke kan vente.

Denne artikel er dedikeret til de sidstnævnte: Vi kan nemlig afsløre, at der i den grad bliver noget at glæde sig til i år.

Luftens Helte, et 18-mands stort band, der spiller alle de fedeste sange live fra de største tegnefilm gennem tiderne, lægger nemlig vejen forbi Aalborg d. 7. december – og her bliver der virkelig skruet op for julemagien.

Hits fra de bedste tegnefilm

Luftens Helte garanterer en musikalsk oplevelse i særklasse, når de til lyden af barndommens nostalgi spiller op til fest med velkendte og elskede sange fra alle vores favorit-tegnefilm.

Det er vel i forvejen heller ikke rigtig jul, før du har siddet klistret til Disney’s Juleshow – men du kan jo ligeså godt få lagt en god bund inden.

Aftenen fyldes med sange fra klassiske tegnefilm som Junglebogen og Aristocats, 90’ernes storfavoritter som Løvernes Konge, Herkules og Tarzan samt de mest julede Disneysange og de nyeste hits fra film som Frost og Vaiana.

Luftens Helte lover 100 % garanti for fest, julestemning og magi, når de om kun 175 dage indtager scenen på Skråen.

… og vi kan slet ikke vente!

Hvad: Luftens Heltes Julekoncert
Hvornår: 7. december 2019
Hvor: 
Skråen, Aalborg

Billetterne koster 215 kr. og kan købes lige her.

Sankt Hans i næste weekend: Her er de bedste bålfester

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

På næste søndag skal der traditionen tro sendes hekse af sted til Bloksbjerg.

Midsommeren fejres med nogle hyggelige arrangementer rundt omkring i Aalborg, hvor der gøres noget ud af at skabe nogle gode rammer for bålfesten.

Vi har samlet de bedste her:

Musikkens Hus

Hvis du ikke før har fejret midsommeren i hjertet af Aalborg, så må det være på tide.

Traditionen med sankthansbål foran den arkitektoniske perle på Havnefronten, er blevet et kæmpe trækplaster de sidste par år – og i år bliver ingen undtagelse.

Aftenen starter i koncertsalen, hvor Ida Corr sætter tonen i samspil med to nordjyske pigekor. Herefter går turen ud på pladsen foran, hvor et endnu ikke offentliggjort navn vil spille, mens snobrødene bages med udsigt til bål på fjorden.

Du kan læse mere om Sankt Hans i Musikkens Hus her

Fra kl. 19.

Aalborg Zoo

Hvis man vil være sikker på en god og stemningfuld aften for både store og små, så er arrangementet i Aalborg Zoo en sikker vinder.

Igen i år tændes der bål på savannen, hvor Julie Bertelsen står for årets båltale.

Der vil være reduceret billetpris i aftenens anledning, hvor voksne fra kl. 16 kan komme ind for 90 kr., mens børn koster 60. Du kan altså sagtens kombinere bålfesten med et par underholdende runder i haven.

Du kan for eksempel nå at hilse på de helt nye tigerunger. 

Foto: Aalborg Zoo

Du kan læse mere om Sankt Hans i Aalborg Zoo her

Fra kl. 17.30.

Lindholm Høje

Vil du være omgivet af ældgammel historie, imens du nyder en stolt tradition fra fordums tid, så skal turen gå til Lindholm Høje.

Her kan du nyde en smuk sommeraften i selskab med kammerkoret Coro Misto.

Båltalen holdes i år af rådmand Hans Henrik Henriksen, fra By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune.

Arrangementet er gratis, men hvis du vil opgradere oplevelsen, kan du fra kl. 18 besøge Café Lindholm, der byder på en særlig tre-retters Sankt Hans menu. Læs mere om dét her.

Husk også, at hvis du i stedet er sulten efter lidt historiefortælling, så kan du dykke ned i både vikingetid og oldtid indenfor på Lindholm Høje Museet, hvor der er fri entré fra kl. 17.

Du kan læse mere om Sankt Hans i Lindholm Høje her

Fra kl. 20.30.

Mølleparken

Endnu en genganger på sankthansbålet, er når Lions Club indbyder til en hyggelig Sankt Hans aften i hele Aalborgs Møllepark, hvor du på plænen ved skulpturen Noahs Ark, kan nyde en aften med picnic, underholdning og (selvfølgelig) – et bål.

A Minor Blues Band står endnu engang for swingende blues.

Du kan læse mere om Sankt Hans i Mølleparken her.

Fra kl. 18. 

Sankt Hans fest i Østre Anlæg

I Østre Anlæg har man valgt at fejre midsommeren med et hyggelig børneloppemarked, der starter fra kl. 16. Der vil desuden være mulighed for ansigtsmaling, hoppepude og snobrød.

Kl. 18 holder Skt. Markus Kirke Åbent Tårn, hvor alle er velkomne til at nyde udsigten.

Herefter tændes bålet, hvor rådmand Mai-Britt Iversen holder årets båltale.

Der vil kunne købes sodavand, øl, vin, kaffe, the, kage, pølser, slush ice og popcorn.

Fra kl. 20.

Du kan læse mere om Sankt Hans i Østre Anlæg her.

Sankt Hans fest ved Margrethekirken

I tæt samarbejde med Blårævene og FDF er det en glæde at byde hjertelig velkommen til en hyggelig Sankt Hans fest med snobrød, pandekager og popcorn i skovbrynet bag Margrethekirken.

Årets båltaler er Flemming Møller Mortensen, og der vil være masser af børneaktiviteter, bålfest og fællessang.

Hele aftenen kan der købes pølser, øl og sodavand.

Fra kl. 20. 

Du kan læse mere om Sankt Hans ved Margrethekirken her.

Få sommerlæsningen i hus: Hovedbiblioteket holder kæmpe bogsalg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

For mange er sommeren den tid på året, hvor man tager sig tid til fordybelse i en god, gammeldags bog.

Hvis man er meget flittig med læsningen, så kan det selvfølgelig blive en bekostelig affære – medmindre du selvfølgelig lægger vejen forbi Aalborg Hovedbibliotek, der d. 25. juni endnu engang afholder bogsalg på adressen i Rendsburggade.

Denne tirsdag sælger biblioteket ud af sine kasserede materialer, der blandt andet består af romaner, krimier og børnelitteratur.

Du kan også være heldig at finde musik – både LP’er (klassisk musik), CD’er og bokssæt.

Normalt er der kø langt ud i Nørregade, så kom i god tid.

Noget for enhver bogorm

For at holde bibliotekernes samlinger aktuelle og indbydende, bliver uaktuelle og slidte bøger og tidsskrifter løbende kasseret.

Det kan også være materialer, som bibliotekerne har for mange af i forhold til efterspørgslen.

Der vil altså være gode muligheder for at sikre sig en masse skatte, uanset hvad du måtte mangle hjemme i bogreolen – eller i strandtasken.

Hvad: Bogsalg på Hovedbiblioteket
Hvor: Rendsburggade 2, 9000 Aalborg
Hvornår: 25. juni, 10-17

Bemærk, at der kun kan betales med kontanter eller MobilePay.