Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyhed i Aalborg: Byens Rens henter og bringer rensetøjet på din arbejdsplads

Af Emil Kjær Jørgensen
Stock photo
Stock photo

Her på MigogAalborg har vi før fortalt om Byens Rens, som er ved at etablere sig som landets førende renseri-kæde.

Byens Rens har allerede gjort det nemt for byens handlende at indlevere al slags tøj til rens, da man i både Aalborg midtby og City Syd kan benytte sig af den effektive og kompromisløse service i Tøjeksperten og Wagners butikker.

Det kan du læse meget mere om her.

Nu er Byens Rens klar med endnu en nyhed i Aalborg.

De er nemlig i fuld gang med at lancere deres smarte renseordning, hvor man kan få hentet og bragt rensetøj to gange om ugen på sin arbejdsplads – noget som man allerede har stor succes med i resten af landet.

”I 2019 er ”tid” noget af det, vi har mindst af, og mange leder efter tiltag, som kan optimere hverdagen, så man har mere tid til eksempelvis familien eller fritidsaktiviteter.

Derfor er vi naturligvis stolte over, at vi nu kan tilbyde firmaer i Aalborg denne ordning.

Man får hentet og bragt rense- og vasketøj på arbejdet og dermed sparer man en køretur til renseriet uden at betale ekstra,” forklarer ejer af Byens Rens, Ricky Kenbjerg til MigogAalborg.

Nyhed i Aalborg: Byens Rens henter og bringer rensetøjet på din arbejdsplads
Butikschef i Tøjeksperten City, Morten.

Det er overraskende nemt

En renseordning med Byens Rens koster ikke noget for den enkelte virksomhed, og man skal ikke bruge hverken unødige administrative eller økonomiske ressourcer på en aftale.

Den enkelte medarbejder betaler nemlig med MobilePay direkte til Byens Rens, når man får sit rensetøj retur igen.

”Det foregår typisk ved, at vi stiller et stativ op et aftalt sted på arbejdspladsen, og så hænger man blot tøjet op med et visitkort eller en seddel på. Når tøjet kommer retur, betaler medarbejderen med MobilePay.

Vi afhenter og afleverer både tirsdag og fredag, så man skal ikke undvære tøjet i lang tid,” forklarer Ricky.

Byens Rens er ikke kun førende i behandlingen af de enkelte tekstiler. De vil også være skarpe på prisen, og man kan eksempelvis få vasket og strøget fem skjorter for kun 98 kr.

Det behøver bestemt ikke kun at være skjorter og blazere, der bliver afleveret til rens. Man kan også aflevere alt lige fra møbelbetræk og brudekjoler til topmadrasser og gardiner.

Derudover kan man også få lagt tøj op, eller få repareret tøjet; Byens Rens har nemlig fem professionelle skræddere ansat, som fikser alle slags udfordringer.

Masser af tilfredse kunder i byen

Byens Rens’ firmaordning er allerede meget populær rundt omkring i landet, hvor mere end 250 virksomheder har en renseordning.

Det gælder store firmaer som Vestas, Deloitte og Danske Bank, men også mange mindre firmaer og kontorfællesskaber.

Men selvom ordningen er ganske ny her i byen, er der allerede flere aalborgensiske virksomheder, der gør brug af Byens Rens’ firmaordning.

Det gælder blandt andre virksomhederne i kontorfællesskabet E-huset, der holder til på Østre Havn.

”Vi er mere end tilfredse med ordningen, som både er gennemført og fleksibel. En renseordning er normalt et administrativt virvar, for hvem skal lige tage bolden på arbejdspladsen?

Med den her ordning sørger Byens Rens for det hele, og betalingen foregår jo direkte med den enkelte medarbejder, så det kunne ikke være nemmere,” fortæller Mille Lund Jensen fra Norriq.

Nyhed i Aalborg: Byens Rens henter og bringer rensetøjet på din arbejdsplads
E-huset på Østre Havn

Mille understreger også, at ordningen øger arbejdsglæden blandt de ansatte.

”Det er selvfølgelig rart at have rent og nystrøget tøj. Men derudover giver det også glade medarbejdere, at de kan få klaret andre ting med ordningen.

Folk har både haft sengetøj og sofapuder med, men også tøj, der trængte til en lapning. Det er super fedt, at Byens Rens kan klare alle opgaver og endda meget professionelt.”

Nu glæder Byens Rens til at byde endnu flere virksomheder i Aalborg indenfor i deres firma-ordning.

Er man interesseret i en firma-renseordning med Byens Rens kan man få yderligere information ved at kontakte dem på byensrens.dk eller direkte til indehaveren af Byens Rens, Ricky Kenbjerg, på telefon 22194030.

Del artikel

Andre læser også